Overleg gebruiker:Wikipower

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd V
 • Bewerkingen VIII
 • Artikelen III
 • Dagen bewerkt I
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker


Hallo ik ben wikipower. Heb jij misschien een vraag voor mij of wil je mij iets vertellen? Bij mij kan je altijd terecht! O,ja. Ik wil #degroteemojii en apoo heel erg bedanken omdat als zij er niet waren geweest had ik me nooit kunnen ontwikkelen op wikikids. Ik hoop dat jullie wat aan mij hebben en als je wat over mij wil weten kijk dan op de pagina Gebruiker:Wikipower. En ik ga van gebruiker die รฉรฉn keer is geblokkeerd naar een fanatieke wikikidser met heel veel wikipower! Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 21 apr 2020 16:44 (CEST) Mijn archief

Regels op mijn gebruikerspagina

-Niet schelden of onaardig doen tegen elkaar, dit verwijder ik
-Geen vandalisme en ook niet kletsen, dit verwijder ik ook meteen
-Wees niet bang om vragen te stellen, maar let op! deze pagina is alleen om vragen te stellen!
-Ik vraag aan andere om geen vragen te beantwoorden die aan mij zijn gericht en niet aan hen
-Doe hier alleen dingen die wikikids beter maken en ga niet kliederen of kletsen want dat meld ik direct bij de moderators
-Zet je berichten hieronder, ik vraag je je berichten niet hierboven de inleiding te zetten, die berichten verwijder ik. Klik op nieuw bericht

Nieuw bericht

WikiBanner-1.gif


HIER vind je mijn gebruikerspagina.Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Wikipower, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Wikipower/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Wikipower/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Wikipower/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Wikipower/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Face-sad.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 13:31 (CEST)


Eerste Indruk

Hey wikipower. Je bent een week actief op Wikikids en ik vind al dat je heel goed bezig bent blijf zo doorgaan groetjes, ๐Ÿ“‹Lucax10 (overleg) 23 apr 2020 11:19 (CEST)

Dankjewel! Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 24 apr 2020 10:08 (CEST)

Gebruikerspagina

Hoi Wikipower, wil je alsjeblieft niet de gebruikerspagina van anderen aanmaken? Daar ben je al op aangesproken, maar het geldt ook voor alle andere pagina's in een gebruikersnaamruimte. Pagina's in de gebruikersnaamruimte zijn pagina's zoals die van de handtekening en alle andere pagina's waarvan de titel ongeveer zo is: Gebruiker:1/2 de 1 is de gebruikersnaam (bijvoorbeeld Wikpower) en de andere is de "echte" naam van de pagina (bijvoorbeeld handtekening). Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 23 apr 2020 13:54 (CEST)

Okรฉ. Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 24 apr 2020 10:09 (CEST)

Voegwoord

Vergeet niet een voegwoord te gebruiken, dus in plaats van Zwemmen. Maar zet je Zwemmen, maar neer. Face-sad.svgDeGroteEmojii 24 apr 2020 09:53 (CEST)

Hoe bedoel je? Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 24 apr 2020 10:00 (CEST)
Kijk maar eens bij het artikel voegwoord. Face-sad.svgDeGroteEmojii 24 apr 2020 10:02 (CEST)
Maar waar moet ik dat dan doen? Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 24 apr 2020 10:07 (CEST)
Je hebt bij het artikel Transgender deze fout gemaakt. Ik heb hem gefixt. Let erop de volgende keer. Face-sad.svgDeGroteEmojii 24 apr 2020 10:10 (CEST)
O, okรฉ, zal erop letten de volgende keer. Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 24 apr 2020 10:11 (CEST)

Leuk dat je meedoet aan het project, het zie er al heel goed uit! Het enige punt is dat je bezig neer moet zetten in plek van uitgevoerd. Succes! Anoniem0220 (overleg) 24 apr 2020 13:57 (CEST)

Project

Sorry voor de reactie van DeGroteEmojii op de inschrijving van het project! Je bent van harte welkom om mee te schrijven aan artikelen, ook als die al gedaan zijn. Graag zelfs! Dus negeer mensen die zeggen dat die al gedaan zijn. Let wel alleen op dat als iemand anders zijn gebruikersnaam al ergens staat, je die gebruikersnaam niet weghaalt en zet je eigen ernaast neer. Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 26 apr 2020 20:25 (CEST)

Ik merkte het op, maar ging toen een beetje door het lint. Ik dacht dat als een artikel was aangemaakt je het echt niet meer mocht bewerken. Face-sad.svgDeGroteEmojii 27 apr 2020 08:24 (CEST)
Geeft niet hoor, ik vond het niet onaardig klinken. Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 27 apr 2020 10:57 (CEST)

Nuttige bijdragen

Hoi Wikipower. Ik keek naar je laatste 200 bijdragen en zag dat daarvan maar een bijdrage aan een artikel was. Bijna alle bijdragen waren op je eigen gebruikerspagina of op overlegpagina's. Ook deed je zeven bewerkingen op Wikikids:Wikiproject/Spaanse en Portugese Eilanden (die trouwens makkelijk in een bewerking hadden gekund), terwijl je daarna geen enkele bijdrage aan het project hebt gedaan. Ik vraag je daarom twee dingen:

 1. Vraag je voor elke bewerking af of je WikiKids er beter mee maakt. Dingen die WikiKids beter maken zijn bijvoorbeeld: artikelen aanmaken/verbeteren of op spelling checken, vragen in de Boomhut beantwoorden of nieuwe gebruikers verwelkomen. Dingen die WikiKids niet beter maken zijn constant je eigen gebruikerspagina bewerken en overleggen met andere gebruikers. Doe alleen bijdragen die WikiKids beter maken.
 2. Gebruik de knop Bewerking ter controle bekijken als je klaar bent met een bijdrage. Kijk of je bewerking goed is en sla pas op als je zeker weet dat je bijdrage het gewenste effect heeft.

Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 12 mei 2020 13:05 (CEST)

๐Ÿ‘ Zal er op letten.Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 13 mei 2020 08:50 (CEST)
Vviktorie heeft je gevraagd alleen nog nuttige bijdragen te doen. Je bent nu een account, dat je zelf hebt aangemaakt zogenaamd aan het โ€˜helpenโ€™. Dat is echt onzin. Ik heb je voor een dag geblokkeerd. We hebben je nu veel gewaarschuwd! Dit is de laatste waarschuwing! :) apoo overleg 13 mei 2020 12:19 (CEST)
Ik heb de blokkade verlengd naar een week omdat je nog steeds doorgaat met kliederen. :) apoo overleg 13 mei 2020 15:37 (CEST)
Je gaat nog steeds door met kletsen. Ik heb je voor 2 weken geblokkeerd. :) apoo overleg 2 jun 2020 13:25 (CEST)

Een vraag

hallo Hoe geef je een bloem aan iemand?

Lachertje๐Ÿคฃ

Sorry maar dat weet ik niet, vraag maar in de boomhut.

Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 18 nov 2020 08:45 (CET)

Vraag!!!

dag wikipower, ik heb een vraag. hoe oud is Elisabetta Dami nu?

62 jaar Groetjes Wikipower๐ŸŒฑ๐Ÿ’–๐ŸŒนoverleg? 17 nov 2020 13:35 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Wikipower&oldid=657097"