Gebruiker:Coolenleuk/overlegarchief 1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom op het overlegarchief van Coolenleuk!

Elke maand worden hier mijn oude berichten neer gezet!
Klik hier om een bericht achter te laten voor op mijn overlegpagina!

Dit is het archief van de overlegpagina van Coolenleuk.Nieuwe berichten kun je achterlaten op mijn overlegpagina!

Welkom op mijn overlegarchief, Wil je een nieuw bericht achterlaten, doe dit op mijn overlegpagina Als je toch een bericht plaatst word het verwijderd. Mijn andere overlegpaginas:

Naamsvermelding

Hey, coolenleuk. Ik hoop dat je dit bericht ziet maar, wil je alsjeblieft niet erbij zetten; "geschreven door..". Bedankt! Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 18 apr 2017 17:29 (CEST) JA! maar ik heb nog een vraag? hoe zet je plaatjes in wikikids? COOLENLEUK

Bewerking ter controle bekijken

Hoi, om te kijken of de bewerking die je hebt aangebracht wel goed is kun je ook eerst op de knop "Bewerking ter controle bekijken" klikken. Zo kun je zien of wat je hebt gedaan goed is en als dat zo is dan kun je de pagina opslaan. Dit voorkomt dat er elke minuut een wijziging langs komt in de Recente Wijzigingen en zo houden we de pagina geschiedenis ook overzichtelijk. Gebruik dus wat vaker de "bewerking ter controle bekijken" knop, en als je dan een aantal wijzigingen hebt gedaan, klik dan op "pagina opslaan". Groet, :) apoo overleg · (MOD) 10 mei 2017 17:57 (CEST)

Infobox

Dag Coolenleuk, ik zie dat je erg actief bezig bent op het gebied van attractieparken en andere uitjes. Ik zag dat je een infobox had gemaakt voor musea, maar dat dat niet helemaal gelukt is. Moet ik je anders helpen? Overigens voldoet je artikel Aviodrome niet aan de eisen. Het moet minstens 1 zin bevatten (bijv. "Aviodrome is een museum dat in het teken staat van luchtvaart"). Ik hoop dat je dit snapt en nog wilt aanpassen. Ik hoor het van je als je hulp nodig hebt. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 12 mei 2017 11:39 (CEST)

Dat zou ik heel graag willen! en je hebt gelijk, Ik ben vooral met pretparken en uitjes bezig. Groetjes cool en leuk
Dag Coolenleuk, de infobox heb ik maar vast gemaakt want dat is nog tamelijk ingewikkeld. Maar je mag natuurlijk altijd een volgende proberen. Verder heb ik de spelling in je artikelen over pretparken hier en daar verbeterd. Zo is het "attractie" met 3 tees. Moeilijk woord inderdaad. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 13 mei 2017 14:40 (CEST)

Dankewel, Coolenleuk

Pretparken

Hoi PaulD. Zullen we samenwerken?want dat zou ik Graag willen.Oja,doe jij ook vooral over pretparken en uitjes schrijven? Groetjes CoolenLeuk

Dag Coolenleuk, over pretparken weet ik te weinig om er iets over te schrijven. Dat moet je aan deskundigen overlaten zoals jij. Maar ik wil je artikelen wel qua taal en opmaak corrigeren. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 16 mei 2017 17:34 (CEST)

Dat zou kk graag willen want opmaak kan ik niet zo goed en Dankjewel dat je mij al een dedskundige noemt! Groetjes coolenleuk

Dag Coolenleuk, ik zou wel met je willen samenwerken. Ik maak zo nu en dan vaak een artikeltje over pretparken en hun attracties. Ik maak vooral artikelen over de Efteling en Disneyland Paris, aangezien ik daar het meeste kom. Ik zou graag meer willen schrijven over deze attractieparken, zeker wetend dat de Efteling binnenkort 65 jaar bestaat. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 16 mei 2017 18:03 (CEST)
Hoi Mike1023, Ik doe dat voor jou! Groetjes coolenleuk
Hoi PaulD. Ik heb een artikel wat ik heb geschreven ik zou graag dat jij de opmaak corrigert en de taal verbeterd, Groeten CoolenLeuk
Dag Coolenleuk, ik heb je artikel Plopsa Indoor Coevorden zoveel mogelijk gecorrigeerd. Denk je een beetje aan hoofdletters? Dus bijvoorbeeld Maya de Bij en niet maya de bij. En het is attracties en niet atracies! Verder vond ik het best een mooi artikel. Een compliment is dus wel op zijn plaats! Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 19 mei 2017 19:19 (CEST) PS Ik had Playmobil FunPark nog over het hoofd gezien. Alsnog (vluchtig) gedaan. Tip: maak eerst een artikel in Word aan, dan kun je al vast spelfouten vermijden. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 19 mei 2017 22:15 (CEST)


Hoi PaulD Ik heb nog wat artikelen geschreven.Zou jij ze willen opmaaken en taalfouten/spelling/hoofdletters zetten? hier zijn de artikelen:

  • tripsdrill
  • dippie doe
  • plopsaland de panne
  • Arsenaal
Gedaan. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 20 mei 2017 13:49 (CEST)

Hoi mike1023, Kan je me helpen met een artikel? het heet Tripsdril.Kun je ook een navigatie pretparken in duitsland aanmakn en hoe moet dat?.Oja,Mag ik mordator worden?

Groeten CoolenLeuk

Efteling

Dag Coolenleuk, erg fijn dat je wilt helpen met artikelen over de Efteling. Aangezien de Efteling vrij veel attracties heeft, koos ik ervoor een lijst te maken. Hierdoor staan ze niet op het artikel zelf, maar staat er een link naar Lijst van attracties in de Efteling. Helaas hebben we niet zulke uitgebreide infoboxen als op Wikipedia. Dat heeft ermee te maken dat wij een encyclopedie speciaal voor kinderen zijn en dus ons richten tot informatie die voor hun interessant is, dus geen omzet of bedrijven die aandelen in de Efteling hebben. Natuurlijk kun je dit wel in het artikel vermelden. Ik hoop het je te hebben uitgelegd. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 17 mei 2017 17:21 (CEST)


Zal ik doen! Coolenleuk

Award museum

Hoe kom je bij het awardmuseum?

Dag Coolenleuk, Vul het woord in bij zoekwoord (links boven), kies daarna "uitgebreid" en bij selecteren "alle" en kijk eens hoe ver je komt. Geen resultaat? Zoek dan op dezelfde manier naar twee losse woorden, dus award en museum. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 19 mei 2017 19:27 (CEST)

Titels

Svp niet onnodig titels veranderen. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 18 apr 2017 17:13 (CEST)

Hoi Coolenleuk, ik heb je waarschuwing verwijderd omdat je de laatste tijd zo goed bezig bent! Grab hand animation.gifWiki7 overleg 31 mei 2017 17:08 (CEST)

Dankjewel!dat vindt ik heel fijn en ik hoor graag dat ik goed bezig ben! Groetjes gebruiker:coolenleuk

Auteursrechten

Dag Coolenleuk, je afbeelding van het logo van pretpark Belantis is verwijderd. Er zitten namelijk auteursrechten op het logo. Op Bing, of welke zoekmachine dan ook, kun je niet zien of er auteursrechten opzitten. Je hebt dan geen toestemming van de maker. Je kunt dit bij de maker van het logo zelf vragen, maar makkelijk is om een foto van Wikipedia/Wikimedia Commons te gebruiken, aangezien je deze altijd mag gebruiken. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 29 mei 2017 12:07 (CEST)

Sorry maar bij andere afbeeldingen lukte het wel.

Gebruikerspagina bewerken

Dag Coolenleuk, helaas mag je niet iemand anders zijn gebruikerspagina bewerken. Dank je wel! Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 30 mei 2017 17:57 (CEST)


Dat heb ik neit gedaan want iemand hadt een kleur als achtergrond en dat wilde ik ook dus heb ik dat gekopieerd groetjes coolenleuk

Ooh sorry, verkeerd begrepen. Maar ik denk dat je het perongeluk heb verwijdert en hebt gekopieerd en vergeten heb terug gezet. Maar het maakt niet uit als je maar je fout begrijpt. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 31 mei 2017 18:06 (CEST)

Corrigeren artikelen

hOI PAUL, dankjewel dat je de spelling van lijst van attractieparken in Duitsland hebt gedaan.Ik hadt nog een vraag.Zou jij mij kunnen helpen met die lijst wandt ik weet ze niet allemaal.TIP:zoek als je over duitse dingen gaat schrijven op de duitse Wikipedia want duits is niet zoveel meer anders als nederlands en zou je mij willen helpen met Tripsdrill? Oja sorry dat ik zo laat heb geantwoord maar kon niets doen waant ik was ergens anders.Nog een compliment : wat kan jij goed corigeren en spelling verbeteren! Groetjes coolenleuk coolenleuk

Dag Coolenleuk, Tripsdrill had ik al gedaan en je twee nieuwe artikelen (kijk even in de lijst met gewijzigde pagina's, linksboven op dit scherm) heb ik ook gecorrigeerd. Misschien kun je even je naam aan het eind van je bericht van een handtekening + datum voorzien. Jo hoeft alleen maar op het 2de blokje van rechts (in die rij blokjes bovenaan) te drukken, dan wordt dat er automatisch bijgezet. Anders wordt het zo'n zoekwerk wat er aan berichten bijgekomen is. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 mei 2017 19:33 (CEST) PS Alle pretparken in Duitsland kun je zelf opzoeken door in de Duitse Wikipedia bij de categorie pretparken te kijken: [1]. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 31 mei 2017 19:46 (CEST)
Als ik er even tussen mag komen: Duits lijkt inderdaad veel op Nederlands, en het gebruik van de Duitstalige Wikipedia juich ik zeker toe, maar pas wel op voor de valse vrienden. Dit zijn (in dit geval) Duitse woorden die veel lijken op Nederlands, maar een andere betekenis hebben. Een voorbeeld is het woord See, wat lijkt op Zee, maar Meer betekend. Dat geld ook voor werden (naast werden, ook zullen), mögen (lusten, houden van) en Mehr (Zee). Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 31 mei 2017 20:05 (CEST)
Dat doe ik omdat ze niet in de nederlandse Wikipedia allemaal te vinden zijn, Gebruiker:Coolenleuk/handteking1 jun 2017 17:08 (CEST)~ 1 juni 2017 08:18
Dag Coolenleuk, ik heb je categorie belangrijke personen voorgedragen voor verwijdering omdat deze overbodig is. Als iemand in de wiki staat is hij kennelijk al belangrijk, anders zou hij (of zij) er niet in staan. Toch? En let je verder op hoofdletters en de juiste spelling? Want vrijwel al je artikelen moeten hernoemd worden omdat de titels fout zijn gespeld. Dus controleer alles nog even goed voor je op de knop opslaan drukt. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 2 jun 2017 19:06 (CEST)

Tweede account?

Dag Florijn, ik vroeg me af of het account gebruiker:Coolvandalen misschien van jouw was. Klopt dit? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 3 jun 2017 19:17 (CEST)


Dag Mike, Dat account is niet van mij.Vroeger hadt ik Coole man. Groetjes Gebruiker:coolenleukCoolenleuk (overleg) 6 jun 2017 08:21 (CEST) Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg?

Dankjewel voor het reageren. Ik vroeg het me af ;-). Ik zie trouwens dat je een nieuwe handtekening hebt, heb je misschien hulp nodig om er een te maken? Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 6 jun 2017 15:10 (CEST)
Ja!kan je mij helpen ik vindt het erg moeilijk en heb geprobeerd er een te maken maar hij mislukte!Dus kan jij mij helpen er mee?Oja,Zou jij voor mij het artikel Tripsdrill willen aanvullen en hoe kan je zien hoeveel bewerkingen ik heb

gedaan, groetjes gebruiker:coolenleuk

Stem verwijderd

Hallo Coolenleuk, je mag helaas niet stemmen op een artikel dat je zelf genomineerd hebt! Dat staat ook in de regels. Ik heb je stem daarom verwijderd. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 7 jun 2017 09:49 (CEST)

oke gebruiker:coolenleuk

Nogmaals: spelling

Beste Coolenleuk, zou je zo goed willen zijn om wat meer zorg te besteden aan je spelling en met name wat de spelling van de titels betreft? Ik heb twee nieuwe artikelen van je gecorrigeerd en alle twee moesten hernoemd worden omdat de titels fout waren gespeld. Kopieer anders de titels uit je bron, dan weet je zeker dat het in orde is. Als je dat nou eens zou willen doen want anders schiet het niet op en blijft het dweilen met de kraan open. PS Als je iemand een vraag stelt zoals hierboven over je handtekening en je aantal bewerkingen en er wordt niet op gereageerd, dan moet je die persoon daaraan herinneren op zijn eigen overlegpagina, anders ontgaat hem je vraag misschien. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 8 jun 2017 19:38 (CEST)

Hoi Pauld. Ik ga er op letten en kopieer wel de titels van wikipedia!Kan je mij helpen met het artikel Boudewijn Seapark want ik wou het nomineeren maar nog niemand heeft JA gezegd. Groetjes gebruiker:coolenleuk
Ja, maar toch schrijf je weer Bellewearde i.p.v. Bellewaerde. En hebben ze je nu al geholpen met je vragen over je handtekening en je aantal bewerkingen? Over Boudewijn Seapark zal ik ook een stem uitbrengen. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 9 jun 2017 19:17 (CEST)

Bewerking ter controle bekijken (2)

Hoi, om te kijken of de bewerking die je hebt aangebracht wel goed is kun je ook eerst op de knop "Bewerking ter controle bekijken" klikken. Zo kun je zien of wat je hebt gedaan goed is en als dat zo is dan kun je de pagina opslaan. Dit voorkomt dat er elke minuut een wijziging langs komt in de Recente Wijzigingen en zo houden we de pagina geschiedenis ook overzichtelijk. Gebruik dus wat vaker de "bewerking ter controle bekijken" knop, en als je dan een aantal wijzigingen hebt gedaan, klik dan op "pagina opslaan". Wil je hier op letten alsjeblieft! Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 15 jun 2017 16:59 (CEST)

Wil je dit alsjeblieft VANAF NU doen? :) apoo overleg · (MOD) 15 jun 2017 17:24 (CEST)
Oke apoo,Maar dat hoeft toch niet op je gebruikerspagina? en verder zal ik het vaker doen! Groetjes Sjabloon:Gebruiker Coolenleuk/handtekening
Ja dit moet op iedere pagina. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 15 jun 2017 17:31 (CEST)

Oke.coolenleuk

Je moet het nog veel meer gebruiken! Je moet bijvoorbeeld eerst 20 bewerkingen doen en dan op "ter controle bekijken" hoe het er uit ziet. En als je dan tevreden bent moet je op pagina opslaan klikken. Je klikt dus maar 1x in de 5 minuten op opslaan bijvoorbeeld! :) apoo overleg · (MOD) 15 jun 2017 17:42 (CEST)
Nuvola filesystems folder.png
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Coolenleuk/overlegarchief_1&oldid=499329"