Jonas Brothers

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Jonas Brothers
The Jonas Brothers perform at the Kids Inaugural.jpg
Jonas Brothers tijdens een optreden (2009)
Achtergrondinformatie
Ook bekend als
Actief 2005 - 2013
Oorsprong Wyckoff, Verenigde Staten
Genre(s) Teen pop, poprock
Label(s) Hollywood Records
Leden
Huidige leden
LeadZanger, Tamboerijn, Keyboard, Gitarist ,Drummer , pianist Joe Jonas
LeadZanger, Gitarist, Drummer, Pianist, Liedjesschrijver Nick Jonas
Gitarist, Zanger, Pianist, Kevin Jonas
Oud-leden
Oud-leden
{{{oudfunctie10}}}
Website
http://www.jonasbrothers.com
Portaal Portaalicoon Muziek

De Jonas Brothers waren gewoon drie broers met veel zangtalent, tot ze werden ontdekt. Nu zijn ze heel populair, vooral bij tieners van 10-20 jaar. Vanaf 2005 kenden ze echte succes, ook al waren ze een paar keer verstoten door hun platenmaatschappij. Nu hebben ze ook een de gelijknamige serie Jonas op Disney Channel dat ze min of meer een realityshow over hun leven noemen, alhoewel het niet echt precies is.

Paul Kevin Jonas is de oudste jobro, geboren op 5 november 1987 in New Jersey. Bijnaam: K2, The Energizer. Hij is onlangs getrouwd met Danielle, maar zij kan er niet tegen dat Kevin snurkt.

Joseph Adam Jonas, alias Joe is geboren op 15 augustus 1989 in Casacrande. Bijnaam: Danger. Hij heeft een relatie gehad met o.a. Demi Lovato, Taylor Swift, Camilla Belle en AJ Michalka.

Nick Jonas (de jongste dus) is geboren op 16 september 1992 in Dallas. Bijnaam: Mr. President. Nick heeft de ziekte Diabetes type 1, daarvoor heeft hij een fonds opgericht voor kinderen met diabetes. Verder heeft o.a een relatie met Selena Gomez en Demi Lovato gehad.

Familie

Hun vader is Paul Kevin Jonas Senior. Hij is liedjesschrijver, muzikant en voormalige Christelijke minister van de kerk. De moeder van de Jonas Brothers is Denise, zangeres en gebarentaal-lerares. Zij geeft hen thuisles.

Liedjes

De Jonas Brothers hebben veel bekende liedjes. Denk maar aan SOS, Burnin' Up, Paranoid,Fly With Me, Wold War III, enz... Ondertussen zijn er al 5 albums verschenen. Nick Jonas gaat nu ook solo, zonder zijn broers.

Lijst van (de bekendste) liedjes


SOS
Burnin' up
Paranoid
Inseparable
Fly with me
When you look me in the eyes
That's just the way we roll
World war III
One man show
Black keys
Introducing me (Nick solo, van Camp Rock 2 )
Shelf
Pushin' me away
Can't have you
Hollywood
Australia
Video girl

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Jonas_Brothers&oldid=641176"