Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Motogp 13

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Motogp 13 is een videogame die uitkwam voor PlayStation 3, Microsoft Windows, PlayStation Vita en Xbox 360. De game is gemaakt door Milestone, die vele andere race games hebben gemaakt zoals: WEC series en Superbike series. De demo voor de game kwam uit op 12 juni 2013. In Europa was het 21 juni 2013, 4 juli voor Australië, 17 juni voor De Verenigde Staten.

Over de game

De game bevat alle circuits van het Motogp seizoen 2013, ook zijn alle coureurs in de game verwerkt. Zoals: Marc Marquez, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa. Je kunt behalve de Motogp ook in de Motot2 en Moto3 klasses rijden, met een patch ook in de Red Bull Rookies Cup, maar die patch kwam veel later uit dan de game zelf. In de single player modus kun je kiezen uit: Wereld Kampioenschap, enkele race, race weekend, Motogp carrière en Time Attack. Het commentaar in de game wordt gegeven door Gavin Emelett, de internationale commentator van Motogp.


Kritieken

The Game Scouts: " MotoGP 13 is ongetwijfeld een uitstekende racer die alleen te z terug is in het bezit van technische tekortkomingen en een gebrek aan diepgang Als u bereid bent om verder kijken voorbij de vergrijzing van visuals en beperkte Career mode bent , MotoGP 13 biedt enkele van de meest spannende en boeiende Moto GP races die er zijn. Met een beetje meer visuele pit en een meer stabiele prestaties , kan de MotoGP zijn plaats in zijn genre verdienen.

Verkoop

Het spel piekte in Engeland op de achtste positie.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Motogp_13&oldid=425591"