Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg
Stem nu op: PQ-17 en Victoria van het Verenigd Koninkrijk

Overleg:Bratz: Passion 4 Fashion Diamondz

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kan dit in deze vorm überhaupt in de hoofdruimte blijven staan? Op deze manier is het geen reclame voor dit project, tenminste als het niet snel wordt verbeterd. Mijn advies is anders om het voorlopig in de gebruikersruimte van de aanmaker te plaatsen. De Wikischim (overleg) 5 nov 2014 11:14 (CET)

Het kan in principe wel, maar er staan aardig wat grammatica en spellingsfouten in. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 nov 2014 12:37 (CET)
Sommige stukken zijn voor een buitenstaander ook gewoon onbegrijpelijk. Wat is kiwi citroen creme spoeling!? Wat betekent een finalist van de magazine precies? Ik heb geen zin om dit te proberen te herschrijven. De Wikischim (overleg) 5 nov 2014 12:55 (CET)
De eerste is denk ik cremespoeling met de geur kiwi-citroen. De tweede is denk ik dat een blad een wedstrijd houdt en dat iemand in de finale staat. Overigens zouden we op WikiKids is een taaltoets moeten houden, misschien kan dit misschien helpen. Of misschien een pagina met alle basistaalregels van spelling en grammatica. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 nov 2014 13:13 (CET)
*eens een taaltoets Face-wink.svg. Het artikel is inderdaad onbegrijpelijk. Artikel is niet goed genoeg voor WikiKids naar mijn mening.Kalta~ 5 nov 2014 15:04 (CET)
Tevens verbaas ik me hoeveel uitroeptekens hierin staan. Ik snap dat je enthousiasme wilt brengen, maar dit mag wat minder. P.S. een taaltoets zou op sommige punten erg handig zijn. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 nov 2014 15:29 (CET)

Jongens kal meer even. Ik weet wel wat ik schrijf en hier jullie antwoord. Wst ik bedoelde met kiwi citroen creme spoeling is dat het creme spoeling is met kiwi citroen en dat stukje over Kristy, Kristy is de enigste finalist van de tijdschrift Youre thing. Mischien zouden jullie de film eens moeten zien ik heb hem thuis gezien.-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 16:28 (CET) Kalta vind je het een echt onbegrijpelij artikel? Snap ik wel maar zo is de film nou eenmaal mischien kan je hem eens kijken? In het Nederlands dan zie je al het bewijs!-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 16:52 (CET)

Het blijft erg slordig en moeilijk leesbaar. Alleen met heel veel herschrijven kan dit wellicht nog iets worden. Misschien is het voorlopig beter je teksten voortaan steeds eerst in je eigen gebruikersruimte te plaatsen en anderen eraan te laten sleutelen. De Wikischim (overleg) 5 nov 2014 21:45 (CET)

Film

Ik begrijp dat jullie het bijna niet meer kunnen volgen maar zo is de film nou eenmaal. Ik kan niet bepaalde stukken weg halen want anders is het niet echt meer een artikel over de film.-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 16:30 (CET)

Moeilijk

Hoi ik ben er weer. Ik begrijp nogmaals dat jullie het niet volgen maar alle stukjes en moment gebeuren echt in de film! En ik snap je wel WikiSchim maar ik zit hier niet hier op te wachten om dit te hooren! Weeten jullie wel hoe hard ik aan werkte voor zoon hele artikel. Krijg ik dit als bedankje. En jullie kunnen ook wel posetief zijn er over! Ik hou er van om over Bratz films artikelen te schrijven. En Mike het is niet erg als je dingen verbetert maar om goedev info te verwijderen is wel verboden zoals je het al zij.-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 16:36 (CET)

Hoi Maxie. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn hartstikke blij dat je artikelen schrijft voor WikiKids! Je moet alleen wel openstaan voor kritiek, want dat kan je gebruiken om je artikelen nóg beter te maken! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 5 nov 2014 16:45 (CET)

Ja ok, maar als je de andere helemaal niks van snapen ja dan weet ik het ook niet. Zoals ik al zij bekijk de film gewoon. Dan zie je zelf wat er gebeurt.-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 16:50 (CET)

Het gaat er niet per se om dat wíj het niet snappen, maar dat de andere lezers het dan waarschijnlijk ook niet snappen. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 5 nov 2014 16:54 (CET)
Maxie, we hebben 100% vertrouwen dat alle info waar is en je het zelf hebt gezien. We hebben het er over dat het artikel niet altijd te volgen is. Dit is omdat het sommige punten een beetje onduidelijk. Ook zaten er een aantal spellings- en grammaticafouten in, die er inmiddels zijn uitgehaald. We doen dit omdat we willen dat onze lezers artikelen snappen. De lezers van WikiKids staan nu eenmaal op de eerste plaats en op tweede plaats staan de gebruikers. Als het onbegrijpelijk word slaan de meeste kinderen af. Je moet onthouden dat iedereen foutwn maakt. Ik, Kalta, Wikischim, Vvik..... kortom iedereen maakt fouten. En daarvoor zijn er anderen om op onze fouten te wijzen en hiervan leren. Fouten maken en leren maakt ons menselijk. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 nov 2014 17:00 (CET)

Papie

Hoi, ik heb het woord vader door pappie weer vervangen! Dit komt omdat ze in de film Kristy geen vader zegt maar pappie dus is het gewoon als je het na zegt zoals het in het film gezegt woord snap je? Mike?-- Maxie1Hoi E-mail 5 nov 2014 18:34 (CET)

Hey Maxie, dat hoef je niet te zeggen want dat zien andere gebruikers vanzelf wel. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 5 nov 2014 18:36 (CET)
Vader is echt beter denk ik. Kalta~ 5 nov 2014 18:37 (CET)
Het draait om hetzelfde en vader staat beter. Papie is een ander woord voor vader, dus er kan makkelijk vader staan. Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 5 nov 2014 18:42 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Bratz:_Passion_4_Fashion_Diamondz&oldid=368989"