Overleg gebruiker:De Wikischim

Uit Wikikids
⧼vector-jumptonavigation⧽ ⧼vector-jumptosearch⧽
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen XII
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker


Hier kun je het eerdere overleg op mijn OP teruglezen:

Archief 1

Noindex

Bedankt

Hallo De Wikischim, bedankt dat je (onder andere) mijn bijdrage aan het artikel Duitse Keizerrijk hebt verbeterd. Ik heb zelf niet altijd door hoeveel ik link en ben het ermee eens dat het artikel zo beter is. Met vriendelijke groet, Hippogryph Overleg · (MOD) 31 okt 2022 02:01 (CET)

Graag gedaan hoor. Ik ben zelf niet op vaste basis actief hier, dus het kan zijn dat ik pas na maanden of nog langer iets aanpas aan een tekst van bijv. jou. Groeten, De Wikischim (overleg) 31 okt 2022 10:52 (CET)

Enquête

In het kader van de zelfscan (zelfonderzoek) in hoeverre WikiKids voldoet aan de eisen van een digitaal leermiddel, wil ik je vragen (mede namens Mike1023) deze enquête in te vullen. Je kunt antwoorden met eens, oneens of neutraal/n.v.t. De antwoorden zullen automatisch verwerkt worden. Volg deze link om bij de enquête te komen. Bij voorbaat dank. Hanssain (overleg) 6 nov 2023 13:28 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:De_Wikischim&oldid=825174"