Overleg:Water

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

ik vind wikikids super

Ik ben al een tijd lang deze pagina aan het aanvullen en redigeren en nu komt er iemand anders tussen. Dat zou eigenlijk niet moeten kunnen. Kan het niet zo geregeld worden dat de volgende bewerker moet wachten tot de vorige klaar is? Dan is er niets aan de hand. Nu kan ik waarschijnlijk weer van voren af aan beginnen, toch?FreekKraak (overleg) 10 jul 2023 18:06 (CEST)

Tip zet een werk Sjabloon neerMVG Thijmen4🍐OverBijnaWeerZomerrr🌞🇨🇦🇺🇲 10 jul 2023 20:27 (CEST)
Vervelend dat je een bewerkingsconflict hebt gehad. Het is helaas niet eenvoudig op te lossen. Als je een bewerkingsconflict hebt, staat onder het tekstvak nog een tekstvak met je eigen tekst. Zelf kopieer ik dit tekstvak altijd en zet het over de tekst van het artikel heen en sla het daarna op. Hierdoor overschrijf je de nieuwe versie van de ander. Dan kun je naderhand redelijk eenvoudig uitzoeken wat je zelf aangepast hebt, en wat er aangepast moet worden. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 10 jul 2023 20:33 (CEST)
Hartelijk dank voor de tip!FreekKraak (overleg) 10 jul 2023 20:55 (CEST)
Zelfde antwoord als in Boomhut: Ik heb nog eens in de geschiedenis van het artikel water gekeken, en daar zat behoorlijk wat tijd tussen de laatste bewerking van Freekkraak en mijzelf. Ik heb geen bewerkingsconflict ervaren, want dan ben je tegelijkertijd in het artikel bezig. Heb geen werksjabloon gezien en ik begrijp in de boomhut dat Freekkraak daar (nog) niet bekend mee was. Ik snap op zich zijn frustratie. Het overkomt mij ook wel eens. Dus als je idd langere tijd aan een artikel wilt werken eerst het {{Werk}} sjabloon activeren en opslaan voor je verder gaat. Gr. Hanssain (overleg) 10 jul 2023 21:45 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg:Water&oldid=800452"