Overleg gebruiker:Aad

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Aad!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Zou je op je taalgebruik willen letten in de Boomhut? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 mei 2014 19:25 (CEST)

Onwetendheid

Beste Aad, je hebt de werking van een wiki blijkbaar nog niet helemaal begrepen. Je hebt het steeds over "jullie", maar wij zijn geen "jullie" wij zijn allemaal individuelen die in onze vrije tijd een steentje bijdragen aan deze wiki. Het is dan ook vreemd dat je "ons" er voor verantwoordelijk houdt. Bedoel je met "ons" dan alle 199 duizend gebruikers, waar jij er inmiddels ook een van bent? Iedereen kan hier een account aanmaken en inloggen om zo aan te passen wat hij wil. De gebruiker die de bewerkingen op de pagina Negers heeft gedaan is Gebruiker:Ibrahim_Roma. Natuurlijk is het niet juist wat er op de pagina stond en het is inmiddels ook al netjes aangepast door andere gebruikers. Die namen wel de moeite om fatsoenlijk en op een nette manier bij te dragen in plaats van hun gal te spuwen en vervolgens niets te bereiken. Je hebt gister een kind gemaild die jou aansprak op je taalgebruik en verder helemaal niets van deze hele situatie wist. Dat bewijst maar weer dat je niet weet waar je mee bezig bent. Je ongenoegen uiten mag, maar val dan geen compleet onschuldige kinderen lastig. Met vriendelijke groet, :) apoo overleg · (MOD) 31 mei 2014 13:09 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Aad&oldid=338719"