Overleg gebruiker:Aryaboy2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Aryaboy2!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Gerarddummer 21 februari 2011 13:50 (CET)

Dinosaurussen

Informatie over dino's vind je op dinosaurus. Gerarddummer 21 februari 2011 13:50 (CET)

Helpdesk

WikiKids is geen helpdesk, we zijn er hier dus niet om jou vragen te beantwoorden. Het plaatsen van vragen op verschillende pagina's kan een blokkade opleveren. Doe dit dus ook niet! Als je over iets informatie wilt kun je het opzoeken via 'zoeken' links in het menu. Als je dan niks vind is er geen informatie over beschikbaar op WikiKids. :) apoo overleg · (MOD) 28 maart 2011 15:53 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Aryaboy2&oldid=179157"