Overleg gebruiker:Bastanou

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

dit is mijn overleg pagina.

stuur gerust een bericht door dit te bewerken.

maar laat bovenstaande staan.

LATERZZ


Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Bastanou!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Hallo Bastanou, welkom op WikiKids. We hebben een paar regeltjes hier en die moet je weten zodat je goed kunt bewerken. Allereerst ondertekenen wij berichten op deze pagina (de overlegpagina) met ~~~~ of door op het Button sig.png knopje te klikken, zo komen automatisch je naam en datum achter het bericht te staan. Op normale artikelen onderteken we niet! Ook moet je bij het uploaden van een plaatje een vragenlijst invullen, dit ben je ook nog vergeten. Doe dit snel op Bestand:Locatie_Het_Kanaal.PNG, anders wordt het plaatje verwijderd! Ook mag je niet de gebruikerspagina van iemand anders bewerken, jij zou het toch ook niet fijn vinden als iemand dat bij jou deed? Helaas mag je dit {{zb}} sjabloon niet verwijderen. Veel plezier op WikiKids. :) apoo overleg · (MOD) 15 december 2011 17:07 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bastanou&oldid=211503"