Overleg Gebruiker: Beem

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen XIII
  • Uploads IX
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Beems 2e brievenbus
Beems brievenbus
Welkom op mijn Overlegpagina
Plaats gerust onderaan een nieuw bericht

WikiBanner-1.gif


Png → svg

Hey Beem. Zoals je misschien al is opgevallen zit ik her en der wat "Flag of Country.png"-bestanden door "Flag of Country.svg"-bestanden te vervangen (eigenlijk vooral als de kleuren van het png-bestand niet kloppen of de png-afbeelding is verwijderd). Er staan op jouw GP en je stedenpagina ook nog wat png-bestanden, zou je die willen vervangen door svg-bestanden? Alvast bedankt! Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 1 jan 2016 12:06 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd, dacht dat ik dat allang had gedaan eigenlijk XD Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 1 jan 2016 17:03 (CET)

U bent beëdigd!

Wikikids-Ster.png

Beem,

Toen ik je aan het begin van deze avond de beveiliging van een aantal pagina's op zag heffen had ik al een licht voorgevoel. Dat voorgevoel blijkt nu toch waar te zijn. En ondanks dat ik aan het begin van deze maand mijn account 'aan de wilgen' heb gehangen maak ik voor jou graag een uitzondering.

Zeven jaar lang, dat is een hele tijd. Zeker gegeven het feit dat WikiKids 'pas' 10 jaar bestaat. Je zou jezelf gerust gebruiker van het eerste uur kunnen noemen. Samen hebben we een hoop gebruikers zien komen en zien gaan. Dat is iets wat ik altijd het mooie heb gevonden aan WikiKids. Altijd nieuwe mensen en zo af en toe een paar oudgedienden die langs komen.

Je keuze om te stoppen begrijp ik heel goed en ik denk dat het een verstandige keuze is die je met het volste recht daartoe hebt genomen. Je hebt je jarenlang tomeloos ingezet voor WikiKids, zelfs in de vroegere jaren toen het hier soms nog wat onrustig was. Ik heb je op zien groeien (jij mij ook overigens) en dat vind ik oprecht heel leuk. Ik weet nog dat je naar de middelbare school ging en nu ben je alweer bijna klaar! De tijd vliegt, zeker als je er zo op terug kijkt.

Het is me een eer om je toe te voegen aan het rijtje van mensen die zich buitengewoon hebben ingezet voor WikiKids. Dus hier is hij, voor jou, het WikiKids lintje, voor je geweldige inzet de afgelopen jaren en de fijne samenwerking die ik met je heb mogen ervaren.

Ik wens je heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier toe in de toekomst! Zo. Is mijn laatste bewerking toch nog een mooie geworden :-). Doei!

Met vriendelijke groet,
:) apoo overleg 27 feb 2016 02:21 (CET)

Dankjewel Apoo, een mooie afsluiting van al die jaren inderdaad! Ik wens jou ook alle goeds! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 27 feb 2016 13:10 (CET)

Afbeeldingen níét verwijderen!

Hey Beem, Je mag niet "zomaar" afbeeldingen verwijderen! Dat is niet zo leuk voor anderen. Vráág het voortaan eerst even aan anderen. Degene die je al hebt veranderd wil je die dan A.U.B. weer in png-bestanden veranderen?

Groetjes,

         Joah (overleg) 13 jul 2016 13:45 (CEST)
Aangezien Beem weinig actief meer is, zal ik je vraag even beantwoorden. Afbeeldingen verwijderen doen we nooit "zomaar", maar met een reden. Dat is inderdaad soms niet leuk voor anderen, maar wegens redenen doen we dit toch wel. Sommige afbeeldingen moeten verwijderen wegens auteursrechten (wettelijk) of als een persoon een afbeelding van zichzelf upload (privacy). Als een afbeelding een niet ingevuld vragenlijstje of vergeten licentie bevat, vragen we de persoon dit alsnog toe te voegen. Hiervoor geven de persoon een week de tijd. Anders moeten we de afbeelding verwijderen, omdat er mogelijk dan auteursrechten opzitten. Je laatste zin begrijp ik niet helemaal, maar ik zou je (als je het me iets beter uitlegt) graag willen helpen. Alvast bedankt en veel succes. Twemoji 1f33b.svg Mike1023 Twemoji 1f33b.svg 13 jul 2016 16:31 (CEST)


Hey

Ik ben erg lang niet actief geweest, en het is me ook volledig ontgaan dat jij nu ook vertrokken bent. Ik wil in ieder geval even zeggen dat ik met veel plezier terugkijk naar het samenwerken met jou in mijn jongere jaren (behalve hier dan). Ik hoop dat het je goed gaat in het leven! Kalta~ 12 dec 2016 18:18 (CET)

Van hetzelfde Kalta! Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 19 aug 2017 19:58 (CEST)

Leuk

Hey Beem, ook al heb ik je nog nooit ontmoet, wil ik toch zeggen. Leuk dat je is weer terug kom kijken. Groeten, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? 19 aug 2017 19:59 (CEST)

:) Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 19 aug 2017 20:01 (CEST)

Boe

2,5 jaar geleden alweer dat je ons verliet :o. Niks veranderd hier, behalve het uiterlijk dan :-). Alles goed? :) apoo overleg 13 aug 2018 00:59 (CEST)

Ja tijd gaat snel joh. Met mij is alles goed, ben aan t studeren, woon in t centrum, heb m'n propedeuse binnen. Alles loopt op rolletjes :). Lief om te zien dat je niet van WikiKids weg kon blijven overigens. Hoop dat met jou ook alles goed gaat. Ik gebruik mn WikiKids-email nog steeds als 'n spamaccount, dus af en toe als ik inlog zie ik een melding, waardoor ik dan weer denk, hè laat ik ff kijken. Het uiterlijk is echt een enorme verbetering en ik denk dat die nieuwe visuele editor t ook voor veel nieuwe gebruikers veel makkelijker maakt. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 17 aug 2018 13:30 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Beem&oldid=668652"