Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Bliksemgeleidehond

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen VIII
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

{{welkomkids}} Veel Plezier op Wikikids :-) :) apoo overleg 10 sep 2009 18:37 (CEST)

werk

Artikelen waar werk opstaat niet bewerken, ik had er 3 kopjes bij geschreven die nou zijn verdwenen voor een spatie. :( Voortaan goed opletten hoe lang er niet aan gewerkt is. groetjes Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 14 sep 2009 17:34 (CEST)

Rijsel Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 14 sep 2009 17:34 (CEST)

Dit geldt eigenlijk ook voor Wikikids:Nominaties-artikelen, dus in het vervolg de spelfouten graag op mijn overlegpagina melden → Overleg Gebruiker:Janaa Flag of the People's Republic of China.svg Janaaoverleg · Wikipedia NL 14 sep 2009 18:00 (CEST)
re Beemster & Janaa: Als ik tekst wil toevoegen, kopiëer ik die eerst met de functie Kopiëren onder menu Bewerken of Pagina in Internet Explorer. Dan blijft je aanvulling in de buffer ("onder de muisknop") zitten en kun je hem altijd in het artikel zetten, ook als iemand anders net het artikel (heeft) bewerkt.
Ik kom hier trouwens niet vaak en was alleen bezig om een paar veel voorkomende fouten naar bepaalde doorverwijspagina's te herstellen. Maar ik zal in het vervolg proberen hier op te letten. Bedankt voor jullie opmerkingen ! Vriendelijke groeten, Bliksemgeleidehond 16 sep 2009 14:57 (CEST)
Nogmaals voor zowel Beemster als Janaa. Als de pagina door iemand anders werd bewerkt, terwijl jij ermee bezig was, dan krijg je een bericht "Bewerkingsconflict", samen met een diff tussen jouw versie en de opgeslagen versie. In het bovenste tekstvak staat de versie zoals die opgeslagen is door een andere gebruiker. In het onderste tekstvak staat jouw versie. Je werkt is dus NIET verdwenen op het moment dat iemand anders het bewerkt, alleen is het nog niet opgeslagen. Door het onderste tekstveld te kopiëren naar het bovenste tekstveld, kun je je eigen versie over de vorige versie heenzetten. Een mooiere oplossing is om te proberen jouw tekst in de opgeslagen versie te integreren. Een ander kan niet zien dat jij aan het bewerken bent op dat artikel, behalve als er een werksjabloon op staat (wat ook niet alles zegt, gezien er soms al een jaar niet aan die artikelen is gewerkt). Het is nuttig werk om spelfouten te verbeteren. Als het slechts ging om een paar spaties (ga je niet dood aan), cosmetische veranderingen (bijvoorbeeld [[categorie:dingetje -> [[Categorie:Dingetje etc.) dan kan ik me de ergenis voorstellen, maar nu denk ik dat je er mee moet leren leven. »» sum U rai 8 wp·ll 16 sep 2009 16:53 (CEST)

Goed zeg!

Goed bezig zeg! Het lijkt me dat je een vrij ervaren gebruiker bent! Heb je soms al meer ervaring met wiki's, en zo ja, met welke dan wel? In ieder geval: ga zo door! Wat is je doel precies, de hele wiki verbeteren of alleen een aantal pagina's over een bepaald onderwerp? Vandalen Vreter 17 sep 2009 20:10 (CEST)

Ik ben actief op ruim negentig Wiki's (vaak voeg ik afbeeldingen toe bij kleinere Wiki's). Om redenen van privacy heb ik meerdere gebruikersnamen aangemaakt. Ik vind het niet nodig dat anderen weten, wat ik precies doe op bv. de Japanse, Portugese of Zulu Wiki. Maar ik kan je wel vertellen, dat ik afgelopen week drie dagen bezig ben geweest op een paar Wiki's om doorverwijzingen naar dp's te repareren.
Op dit moment ben ik verminderd actief op Wiki-NL, ik heb een beetje genoeg van al het geruzie daar. Op andere Wiki's is men vriendelijker naar elkaar en, als dingen blijven gaan zoals ze nu gaan, zie ik voor Wiki-NL weinig toekomst meer als betrouwbare encyclopedie. Dus daarom kwam ik op Wikikids terecht. Vriendelijke groet, Bliksemgeleidehond 20 sep 2009 13:31 (CEST)

Ikzelf heb ook op diverse wiki's gezeten... niet op negentig, maar ik denk zeker wel tien. Als je wilt blijven hier, zou dat geweldig zijn. Deze site heeft namelijk eigenlijk veel te weinig gebruikers, en hoe meer we er hebben, hoe beter het is! FD :D 21 sep 2009 08:46 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bliksemgeleidehond&oldid=668685"