Overleg gebruiker:Bluefingers09

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen II
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Bluefingers09!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Bluefingers09, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Je moet even normaal doen. Wij zijn geen slaafjes die je helpen met je huiswerk. Rechtsboven in het zoekveld kun je "Europa" intypen en dan vind je informatie. Succes. :) apoo overleg · (MOD) 2 dec 2019 11:41 (CET)

Wil je stoppen met kliederen in de WikiKids:Boomhut alsjeblieft? Die pagina is alleen voor het stellen van vragen over hoe je op WikiKids moet werken. :) apoo overleg · (MOD) 2 dec 2019 13:02 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Bluefingers09&oldid=585586"