Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Danny.k

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen III
  • Artikelen I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Waarschuwing!
Dialog-STOP.svg
Stoppen, Danny.k!

De bewerkingen die jij hebt gedaan op WikiKids zijn echt niet oké. Je bent daarom door een moderator geblokkeerd en kunt WikiKids voor een bepaalde tijd niet meer bewerken. Dit is je laatste waarschuwing, ga je na deze blokkade door met deze bewerkingen dan zul je opnieuw en langer geblokkeerd worden.

Als je gedrag echt niet door de beugel kan is het mogelijk dat we je persoonlijke gegevens gebruiken om contact op te nemen met je school of ouders.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:Danny.k, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 18 mrt 2020 14:32 (CET)

Boomhut

Hoi Danny, de Boomhut is alleen bedoeld om vragen te stellen en niet om hele stukken tekst te plakken. Gr, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 30 mrt 2020 13:58 (CEST) sorry i’m so sorry i don’t know that hoi Vviktorie!! ik wist niet dat iedereen het kon zien het spijt mij zo

Onzin

Hoi Danny wil je stoppen met die onzin in de boomhut alsjeblieft. Als je een artikel hebt gezien die verwijderd moet worden dan kun je dat hier melden. Jij kan geen pagina’s verwijderen, dat kunnen alleen moderators. :) apoo overleg 6 apr 2020 11:16 (CEST)

he apoo als jij bend onzin 🤬 en ik vind het heel ver velend voor jou maar ik vind je vervelend

Doe is normaal, of ik blokkeer je. :) apoo overleg 6 apr 2020 11:33 (CEST)

i block to you and your friends to wikikids and the other websites

Hoe ga je dat dan doen? Je bent geen moderator. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 07:46 (CEST)

mind your own business

Blokkade

Ik heb je geblokkeerd omdat je op WikiKids blijft kliederen. :) apoo overleg 6 apr 2020 11:47 (CEST beste gebruiker wat heb ik dan gedaan ???

Weghalen

Wil je geen vragen meer weghalen? Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 16 apr 2020 11:44 (CEST) ik heb geen vragen weggehaald en als ik dat dan wel had gedaan noem die vraag dan op

Probeer maar niet te liegen. deze vergelijking zegt me al genoeg. De vaste gebruikers en moderators komen altijd overal achter. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 17 apr 2020 07:45 (CEST) what are you doing.?
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Danny.k&oldid=628812"