Overleg gebruiker:Deanm

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd V
  • Bewerkingen I
Je artikel is verwijderd!
Edit-delete-2.svg
Hey, Deanm!

Welkom op Wikikids! Leuk dat je hier bent gekomen en bedankt voor het nieuwe artikel dat je hebt aangemaakt. Helaas hebben we je artikel direct weer moeten verwijderen. Het was in deze vorm niet geschikt voor op WikiKids. De reden van de verwijdering en wat tips om een goed artikel te maken vind je hieronder.

  • Reden voor de verwijdering: Kopiëren van Wikipedia is niet toegestaan (meer informatie)

:) apoo overleg · (MOD) 17 mrt 2019 17:37 (CET)

Leeghalen

Nu moet je even goed opletten!
Dialog-warning.svg
Let op, Deanm!

We hebben je al een keer verteld dat je tekst van iemand op WikiKids niet zomaar mag verwijderen. We hebben hebben dit nu voor de tweede keer moeten herstellen. Omdat andere gebruikers van WikiKids ook hun best doen is het netjes om de tekst van anderen zo veel mogelijk te laten staan. Wil je hier nu extra goed op letten?

Het kan zijn dat je nu voor 1 uur geblokkeerd bent, we willen graag dat je dit uur gebruikt om deze tekst goed door te lezen. Snap je iets niet? Stel dan een vraag op deze pagina! Wanneer je hierna nog een keer zomaar tekst weghaalt dan zullen we je helaas voor 1 dag moeten blokkeren.

Volgende actie: {{lh-3}} + 1 dag ban

:) apoo overleg · (MOD) 3 dec 2019 13:03 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Deanm&oldid=585719"