Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Forrestjunky

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen IX
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Overleg gebruiker:Forrestjunky/archief 1

Chrome bugfix

Vanwege die diff-bug, had ik een javascriptje geschreven. Hoewel ik MediaWiki:Common.js heb geupdate en volgens de inspector mijn scriptje ook werkt, is er geen verandering. Even onderzoek wijst uit, dat iemand het nodig vind om een eeuwenlange servercache te zetten op de pagina die daarvoor geladen moet worden. Als gevolg hiervan is mijn wijziging daar nog niet zichtbaar en kan ik niet uittesten of mijn scriptje problemen geeft bij andere browsers (naar mijn mening zou dat niet moeten kunnen, maar wie weet). De techniek van WikiKids is weer eens vermoeiend; Hopelijk hebben we over enkele uren à dagen wel dat scriptje en moet 't in chrome er ook weer mooi uitzien :-) »» sum U rai 8 wp·ll 7 sep 2009 14:11 (CEST)

Dankjewel voor de moeite Sumurai :-) Ach, het is verder zo vreselijk ook niet hoor, maar idd een bugje dat op de lijst kan ;) Forrestjunky (overleg) 7 sep 2009 14:15 (CEST)
Tja, er stond al een cachebug, maar hij steekt overal de kop op geloof ik :-| »» sum U rai 8 wp·ll 7 sep 2009 14:19 (CEST)
Inmiddels is die betreffende pagina geupdate (jeej) en wordt de tekst weer over de volle breedte weergegeven. »» sum U rai 8 wp·ll 9 sep 2009 22:08 (CEST)

Zucht

Jammer als je door het artikel Doodstraf moet vertrekken.. maar voor de mods is het ook vermoeiend.. Ik zou iig niet te snel meer conclusies trekken. ;) Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 7 sep 2009 14:11 (CEST)

Bewerking

Vanwaar deze: [1] bewerking? :) apoo overleg 20 nov 2009 07:22 (CET)

Het sjabloon waardoor een artikel verbeterd kan worden heet verbeteren, kan beter en opschonen. En als je het artikel echt wou corrigeren plaats je werk bovenaan en 1x. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 20 nov 2009 13:14 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Forrestjunky&oldid=123643"