Overleg gebruiker:Goedje

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Goedje!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 28 februari 2012 12:10 (CET)

Columbus

kan iemand me helpen ik doe mijn werkstuk over columbus over dat hij ontdekte dat de aarde rond is.??? dus help me alsjeblieft!!!

Hallo Goedje, op deze plek overleggen de volwassenen en moderatoren over WikiKids. Als jij een vraag hebt dan kun je die stellen in de WikiKids:Boomhut, maar let er wel op dat wij geen helpdesk zijn en dat wij ook geen informatie voor jou gaan zoeken! Informatie moet je zelf vinden via "zoeken" links boven in het menu of door op deze pagina (klik hier) te kijken. :) apoo overleg · (MOD) 1 maart 2012 14:25 (CET)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Goedje&oldid=220932"