Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Thetis en Peleus

Overleg gebruiker:Jarko

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
 • WikiLeeftijd III
 • Bewerkingen III
 • Artikelen I
 • Dagen bewerkt III
 • Gebruikerspagina
 • Bevestigde gebruiker
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Jarko!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

 • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
 • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
 • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
 • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Wil je alsjeblieft niet kletsen in de boomhut? Face-smile.svgDeGroteEmojii 13 apr 2020 13:38 (CEST)

Handtekening

Hoi Jarko, welkom op WikiKids. Wil je alleen de vragen die je stelt ondertekenen? Daarvoor moet je alleen 4x~ onder aan je bericht te zetten. Zo weten we wie en wanneer een vraag gesteld heeft, en dan kunnen we je vaak beter helpen. Als we zien wie je bent zien we niet je echte naam, wees gerust. We zien alleen je gebruikersnaam (in dit geval Jarko). Groetjes, Didi - Wil je overleggen? 13 apr 2020 15:43 (CEST)

Handtekening

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Jarko, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

 1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Jarko/Handtekening.
 2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
 3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
 4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Jarko/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Jarko/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
 5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Jarko/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

:) apoo overleg 19 apr 2020 14:18 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Jarko&oldid=608001"