Overleg gebruiker:Joellek3

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIII
  • Bewerkingen II
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Joellek3!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

:) apoo overleg · (MOD) 11 mei 2011 15:56 (CEST)

De eiffeltoren

Hallo Joellek3,

Ik heb je artikel genomineerd voor verwijdering omdat het artikel al bestaat, maar dan een andere naam: Eiffeltoren. Een moderator zal het artikel dan binnenkort verwijderen. Wil je alsjeblieft kijken of een artikel al bestaat als je een nieuw artikel wil aanmaken? Veel plezier verder op WikiKids! Groetjes, WinContro (overleg) 11 mei 2011 17:35 (CEST)

Verwijderingsnominatie

Hallo,

Ik heb je pagina Miranda Cosgrove genomineerd voor verwijdering omdat het een kopie is van Wikipedia. En dat willen we natuurlijk niet. Zou je daarom je pagina willen aanpassen?

Groeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 oktober 2011 14:59 (CEST)

Leeghalen

Hallo,

Het is niet toegestaan om artikelen zomaar leeg te halen.

Groeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 20 aug 2012 12:32 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Joellek3&oldid=234516"