Help mee! Maak een account of meld je aan.
Stem nu op: Joe Biden

Overleg gebruiker:Liannekwan

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd I
  • Bewerkingen I
Aan het oefenen met WikiKids?
Mypaint-icon.svg
Welkom, Liannekwan!

Het ziet er naar uit dat je aan het oefenen bent met WikiKids. Dat lijkt zo omdat je misschien gekke woorden, zomaar wat letters, smileys of wikicode hebt toegevoegd aan een artikel. Helaas hebben we dit moeten verwijderen omdat het niet thuis hoort in een artikel. Omdat je hier voor de eerste keer bent vinden we het niet erg dat je dit hebt gedaan, maar we willen wel aan je vragen om verder te gaan met oefenen op de juiste plek.

Je kunt oefenen in onze speciale WikiKids:Zandbak. Op deze pagina mag je oefenen en kliederen, zolang je maar netjes blijft. Wil je daarom vanaf nu de zandbak gebruiken?

  • De Zandbak - Hier moet je verder gaan met oefenen!
  • Regels - Lees de WikiKids regels eens door.
  • Het Kidsportaal - Hier vind je alle informatie over bewerken op WikiKids.
  • De Boomhut - Heb je nog vragen of snap je iets niet? Stuur ons een bericht!

Volgende actie: {{zb-2}} + 1 uur ban

Face-blush.svgDeGroteEmojii 27 jan 2020 14:46 (CET)

Blokkade

Ik heb je voor een uur geblokkeerd omdat je steeds tekst kopieert vanaf Wikipedia en dit in de Boomhut zet. Kopiëren van Wikipedia mag niet en de Boomhut is alleen bedoeld om vragen te stellen. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 27 jan 2020 14:58 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Liannekwan&oldid=594004"