Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Nederlandse Leeuw

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VIII
  • Bewerkingen VII
  • Uploads I
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Nederlandse Leeuw!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 14 jun 2016 06:54 (CEST)

Hey hallo, welkom op WikiKids Nederlandse Leeuw, ben jij dit? Waarschijnlijk wel, je bent op Wikipedia een hele goeie gebruiker, en natuurlijk ben je hier altijd welkom om hier te bewerken. Veel succes op beide wiki's. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 14 jun 2016 07:07 (CEST)
Iedereen is welkom en gebruikers van Wikipedia vooral. Mocht je tegen problemen aanlopen, mag je altijd dingen vragen aan mij, een andere moderator of vaste gebruiker of in de Boomhut. Ik wens je veel succes toe. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 14 jun 2016 11:30 (CEST)
Hoi hoi alledrie! Ja Bobby, dat ben ik! Bedankt voor jullie welkom, ik ga graag met jullie samenwerken. :) Nederlandse Leeuw (overleg) 14 jun 2016 14:28 (CEST)
Je bent goed bezig! Face-wink.svgAntu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 15 jun 2016 06:51 (CEST)
Heel WikiKids wenst je veel succes! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 15 jun 2016 06:56 (CEST)

Vandalismebestrijding

Je bent goed bezig met artikel en nu bestrijd je ook vandalisme! Gebruikers als jou is wereldklasse zo gezegd Face-wink.svg. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 15 jun 2016 14:12 (CEST)

Vandalismebestrijding (2)

Goed dat je helpt, maar jij zegt dat symbool en uilskuiken NE is. Ik vind dat dat niet nodig is want jij kan toch aan de gebruiker uitleggen hoe het wel moet. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 21 jun 2016 16:34 (CEST)

Is het de bedoeling dat we hier ook artikelen toelaten die niet meer dan een woordenboekdefinitie geven over een term? Op Wikipedia zou men zeggen dat dat thuishoort in WikiWoordenboek, maar het lijkt erop dat het hier normaal is om alleen maar kort uit te leggen wat een woord is. Met vriendelijke groet, Nederlandse Leeuw (overleg) 21 jun 2016 18:28 (CEST)
Nou, het is gewoon niet toegestaan om het artikel te kopiëren uit het woordenboek. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 21 jun 2016 20:06 (CEST)
Wikikids heeft inderdaad een woordenboek dat ruim 5000 lemmata bevat en dat nog steeds niet af is. Sommigen schrijven zich in om mee te werken maar haken in de praktijk al spoedig af. Als je er plezier in hebt kun je natuurlijk helpen het woordenboek te voltooien. Groetjes, Paul --PaulD (overleg) 21 jun 2016 20:40 (CEST)
Ok, alles wat een woordenboekdefinitie is zal ik dan laten staan. Zelf wil ik echt encyclopedisch schrijven. Bedankt! Mvg, Nederlandse Leeuw (overleg) 21 jun 2016 22:17 (CEST)
Het hoeft niet persé te encyclopedisch maar het mag. Maar probeer zo veel mogelijk kindertaal te schrijven. Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 22 jun 2016 06:36 (CEST)

Gewoon even random een berichtje

Zo te zien leef jij ook 's nachts ;-) hoezo in de middag werken, wij doen het diep in de nacht? :-) Southparkfan 24 jun 2016 01:17 (CEST)

Hihi ja, als het zo uitkomt, vind ik het leuk om in het holst van de nacht me in te spannen voor het verspreiden van kennis. ;-) Nederlandse Leeuw (overleg) 24 jun 2016 04:15 (CEST)
Tussendoor nog even mijn complimenten voor prachtige bijdragen en artikelen. Gebruikers zoals jij zijn heel erg gewenst op WikiKids. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 24 jun 2016 15:56 (CEST)
Bedankt! Ik doe wat ik kan. Er is hier nog veel ongerept terrein waar de Nederlandstalige Wikipedia al vol is. Bovendien is het wel een uitdaging om het in simpele taal uit te leggen waar ik normaal wel van deftige bewoordingen ben die beter de precieze lading dekken. ;-) Nederlandse Leeuw (overleg) 27 jun 2016 02:49 (CEST)

Portaal:Republiek

Hoi, zou je de volgende keer misschien even een berichtje in de Boomhut/Clubhuis willen plaatsen als je een plan hebt om een portaal te maken? We hadden een tijdje terug namelijk een "crisis" waarin heel veel portalen werden aangemaakt over te kleine onderwerpen waar niks mee gebeurde, dus daarom is het nu fijn als er eerst over het nut van dat portaal gediscussieerd kan worden. Maar dit voor de volgende keer, want dit portaal ziet er super uit en verdient natuurlijk een plekje (ook omdat er al een portaal:Monarchie is). :) Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 19 jul 2016 18:28 (CEST)

Hoi Vviktorie, bedankt voor het compliment! Ik heb het al een paar dagen zorgvuldig voorbereid en daarbij vooral gekeken naar het Portaal:Politiek voor inspiratie. Als relatief nieuwe gebruiker wist ik niet dat er een "portaalcrisis" is geweest en daarom overleg gewenst is bij het aanmaken van nieuwe portalen, maar bedankt dat je het zegt. Ik ben al een tijdje bezig met republikeinse onderwerpen en blijf dat nog wel, iedereen is welkom voor bijdragen (jij ook, als je wilt). :) Mvg, Nederlandse Leeuw (overleg) 19 jul 2016 18:38 (CEST)
Republieken en de staatsvorm op zich interesseren mij ook heel erg, maar ik ben bang dat ik deze keer streng voor mezelf moet zijn en m'n todo-lijst eens moet gaan afwerken. :S Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg 19 jul 2016 18:54 (CEST)
Haha, ik ken het gevoel, succes ermee! ;) Mvg, Nederlandse Leeuw (overleg) 19 jul 2016 18:56 (CEST)
Sorry zo binnen te vallen in een gesprek, maar misschien wil een berichtje in de boomhut helpen? Je kunt je portaal misschien een beetje promoten. Het portaal ziet er wel erg goed uit en misschien dat meer republikeinse lezers zich kunnen vinden in dit portaal. Ik ben deze vakantie bezig met een projectje over de Amerikaanse presidenten. Is dat ook iets waar het portaal zich op richt? Dan schrijf ik me ook in, want ik vind politiek namelijk erg interessant. Red Dragon Badge of Wales.svg Coat of arms of Ireland.svg Mike1023 Coat of arms of Ireland.svg · (MOD) 19 jul 2016 19:11 (CEST)
Hoi Mike, jij ook bedankt voor het compliment en dat Boomhutberichtje lijkt me ook een goede tip! Uiteraard zijn presidenten een essentieel onderdeel van een republiek, bijna elke republikeinse staatsvorm heeft wel een soort presidentschap. Ik heb al een artikel geschreven over raadpensionaris en een lijst van raadpensionarissen van de Verenigde Nederlanden, voor andere landen mag dit natuurlijk ook! Je bent welkom. :) Mvg, Nederlandse Leeuw (overleg) 19 jul 2016 20:23 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Nederlandse_Leeuw&oldid=453994"