Overleg gebruiker:XVosjePotterheadx

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd II
  • Bewerkingen I
Dit is niet de bedoeling!
Software-update-urgent.svg
Let op, XVosjePotterheadx!

De bewerkingen die je doet op WikiKids zijn niet goed. Het is niet de bedoeling om te schelden op artikelen, dingen die niet kloppen op een pagina te zetten, pagina's te vandaliseren of ander ongepast gedrag te vertonen. Het kan nu zijn dat je voor een uur geblokkeerd bent zodat je even goed na kunt denken. We geven je hierna nog één kans, maar als je door blijft gaan met dit gedrag dan zul je vaker en langer geblokkeerd worden.

Is het niet duidelijk waarom je geblokkeerd bent of heb je nog vragen? Stel deze dan op je overlegpagina door op onderstaande link te klikken.

Geen dossier gevonden voor Gebruiker:XVosjePotterheadx, klik hier om er een aan te maken.

Volgende actie: Zie de richtlijnen

Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 3 apr 2020 10:34 (CEST)

Wil je alsjeblieft ophouden met dezelfde vraag opnieuw en opnieuw te stellen? We hebben je al laten zien wat het artikel over Waddeneilanden is. Emblem-cool.svgDeGroteEmojii 9 apr 2020 13:23 (CEST)

Taalgebruik

Jouw taalgebruik is ongepast! Je krijgt daarom van mij een waarschuwing. Doe je dit nog een keer dan zal ik je moeten blokkeren. :) apoo overleg 23 apr 2020 14:06 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:XVosjePotterheadx&oldid=609489"