The Muppets at Walt Disney World

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

The Muppets at Walt Disney World is een film die op televisie was te zien met de Muppets. De film is gemaakt door The Jim Henson Company. In de film bezoeken The Muppets het Walt Disney Resort in Florida. De film werd op 6 mei 1990 uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender NBC

Rollen

Poppen

Acteurs

Verhaal

Let op!
Hieronder staat de samenvatting van een verhaal.
Soms is het niet leuk als je al weet hoe het verhaal afloopt!

Kermit neemt een aantal Muppets mee naar zijn geboortedorp, Frog paradise, voor een bepaalde feestdag, Frog day. The Muppets vinden het erg smerig en saai in het dorp. Kermit vertelt dat Walt Disney World een aantal meter verder op ligt. The Muppets gaan gelijk naar het park toe. Ze komen langs de parkbewaker Quentin Fitzwaller. Hij is erg boos op The Muppets. The Muppets gaan ieder wat doen in één van de drie parken:

  • Beauregard laat Miss Piggy de hoogte punten van het park zien. Vaak zijn dit Attracties die erg snel gaan en als Miss Piggy eruit komt is ze vaak boos op Beauregard.
  • Fozzie Bear en zijn moeder Emily Bear gaan wat eten, maar hebben geen geld bij zich. Fozzie moet van zijn moeder optreden, maar hij wordt net als altijd niet grappig gevonden. Behalve bij alle beren, zij geven geld.
  • Camilla en Gonzo gaan het hele park bezoeken. Ze komen op plaatsen waar het publiek normaal niet eens wil komen, zoals de wasserette en de riolering. Deze plekken vinden ze romantisch en prachtig.
  • Dr. Teeth and the Electric Mayhem treden op in het Het Hollywood Studio Park.
  • Dr. Bunsen Honeydew vindt park erg prachtig, maar moet op zijn assisent Beaker letten. Hij heeft emmer op zijn hoofd omdat hij ergens voor allergies is.
  • Swedish Chef maakt zijn eigen eten en verkoopt het aan de bezoekers.
  • Statler en Waldorf zitten in de paardentram en maken steeds rondjes door The Main Street USA. De twee die nomaal altijd zeuren en klagen kunnen dat nu over niks. Dus ze klagen dat ze niet kunnen klagen.
  • Bean Bunny en scooter ontdekken het park op hun eigen manier.
  • Rowlf wordt gevangen en moet een dag doorbrengen in de dierenopvang op het park
  • Kermit en Robin gaan opzoek naar The Muppets, maar gaan uiteindelijk maar zelf ook het park bezoeken.

Uiteindelijk komen ze allemaal samen bij een show waar een stuk van de film Idiana Jones wordt nagedaan. Miss Piggy en Kermit zitten in de show. Quentin Fitzwaller vangt uiteindelijk The Muppets en wil ze het park uitzetten, maar zijn baas staat dat niet toe. The Muppets moeten naar de baas van het park toe. Dit blijkt Mickey Mouse te zijn. Samen zingen ze het lied The Rainbow Connection.

Externe Links

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=The_Muppets_at_Walt_Disney_World&oldid=767251"