Wikikids:Gebruiker

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wanneer je een account hebt aangemaakt op WikiKids, ben je een gebruiker. Als gebruiker kun je artikelen bewerken, vragen stellen in de WikiKids:Boomhut, en plaatjes uploaden. Omdat je nog net nieuw bent kun je nog niet alle pagina's bewerken, sommige pagina's op WikiKids zijn namelijk beveiligd. Dit doen we alleen als er veel gekliederd is op de pagina. Soms is het ook mogelijk dat je een code (CAPTCHA) in moet vullen als je een bewerking wilt doen, dit doen we om te controleren of jij geen robot bent die spam op WikiKids wil zetten. Ook controleren we de bewerkingen die je doet nog een beetje extra. We hebben een automatisch systeem dat je waarschuwt op het moment dat je een verkeerde bewerking doet en moderators controleren je bewerkingen extra om je tips te geven. Schrik dus niet als je ineens een nieuw bericht op je overlegpagina hebt!

Wanneer je wat langer bij ons geregistreerd bent en al meerdere goede bewerkingen hebt gedaan dan word je een bevestigde gebruiker.

Wist je dat ...

  • ... WikiKids momenteel 251.199 gebruikers heeft? Best wel veel dus.
  • ... je op de gebruikerslijst alle geregistreerde gebruikers kunt zien?
  • ... als je echt net nieuw bent kun je sommige scheldwoorden niet op WikiKids plaatsen. Het kan zijn dat je deze woorden neer wilt zetten zonder dat je ermee wilt schelden. Je moet dan eerst wat andere bewerkingen doen voordat je de pagina op kunt slaan.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Gebruiker&oldid=553753"