Gebruiker:Knowledge

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen XI
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Gebruikerspagina Overlegpagina Mijn fotoboek Mijn bijdrages Testpagina Stuur een mailtje Recente wijzigingen Houd in de gaten!


Welkom op mijn gebruikerspagina!

Let op: Gedateerde informatie: Ik stel me even voor. Mijn echte naam vermeld ik hier liever niet :) Je zult het dus met 'Knowledge' moeten doen. Ik ben geen leerkracht, leerling of student op de Pabo, maar ga waarschijnlijk wel naar de Pabo. Ik zit nu in VWO5. Ik ben niet meer zo vaak aanwezig op WikiKids wegens drukte op school.

(Update 19 september 2008: Ik denk dat het leuker is dat ik mijn gebruikerspagina maar intact laat, al heb ik inmiddels al een tijdje geleden afscheid genomen van Wikikids. Het was leuk om eraan te werken, maar nadat ik heb geholpen de boel op poten te zetten (portalen, hoofdpagina, sjablonen, categoriesysteem) had ik hier maar weinig meer te zoeken. Ook begon ik me wat te ergeren aan het klakkeloze gekopieer van Wikipedia. Ik kijk echter met veel plezier terug op de periode waarin ik aan Wikikids heb bijgedragen. Ik wens jullie nog veel succes, en ik kom vast nog wel 'ns een keertje langs.

Update 20 augustus 2009: Zo zeg! Ik ben geschrokken van alle Wikipedia-achtige toestanden hier :O Het gaat me toch wel een beetje aan het hart hoor... Maar goed, ik kwam jullie even vertellen hoe het met me gaat. Ik heb met succes het VWO afgerond en hoop na de vakantie te gaan studeren aan de universiteit in Leiden. Ik wens jullie veel succes verder met Wikikids en ik hoop dat jullie het allemaal nog een beetje zien zitten met alle van Wikipedia overgewaaide heisa...

Update 29 oktober 2012: Tjonge, lang geleden dat ik hier geweest ben. Door een mailtje over dode links op mijn pagina weer even terug gelokt. Laat ik de trend maar even voortzetten: Ik heb mijn bachelor in 3 jaar afgerond en ben met een master begonnen. Ik hoop dat alles goed gaat hier!)

Update 28 december 2018: Wauw, ik word oud. Ik ben inmiddels alweer 5 jaar docent. Leuk dat dit nog steeds draait!

Wat heb ik al gedaan op WikiKids?
WikiKids Award.gif

Deze gebruiker is in het zonnetje gezet! Gefeliciteerd met de WikiKids-Award!

Zie Speciaal:Contributions/Knowledge.

Ik heb de volgende artikelen geschreven:

Ajax - Astrid Lindgren - Atlas (boek) - Bijbel - Carnivoor - Contrareformatie - Denemarken - De Romeinse Limes - Dierentuin - FAQ - Hemellichaam - Herbivoor - Kater - Lijfwacht - Lijst van stripfiguren - Luxemburg - Nationale feestdag - Portaal:Moderator - Portaal:Kids - Sluis - Website - Wereld - Wikipedia - Wikikids:Bureaucraat - Wikikids:Clubhuis - Wikikids:Doorverwijspagina - Wikikids:General disclaimer - Wikikids:Lijst van gebruikers met extra bevoegdheden - Wikikids:Instructies - Wikikids:Moderator - Wikikids:Moderatorwerk - Wikikids:Nominaties - Wikikids:Richtlijnen voor moderatoren

De volgende sjablonen gestart:

Sjabloon:Afbeelding - Sjabloon:Alarm - Sjabloon:Afbeelding Wikikids - Sjabloon:Afbeeldinggewenst - Sjabloon:Auteur - Sjabloon:Categoriestelsel - Sjabloon:Doorverwijspagina - Sjabloon:Lengtes - Sjabloon:Moderator - Sjabloon:Modklikhier - Sjabloon:Nominatie - Sjabloon:Vandalisme - Sjabloon:Verbeteren - Sjabloon:Verhaal - Sjabloon:Voorstel - Sjabloon:Webquest - Sjabloon:Weg

Wat ik hier niet bij ga houden zijn:

De redirects die ik heb gemaakt.
De vele categorieën die ik heb aangemaakt.
Mijn afbeeldingen

Mijn afbeeldingen vind je in mijn fotoboek!

Iets te vragen?

Je kunt me mailen, of een vraag op mijn overleg stellen.

Op andere projecten

Ik ben te vinden op:

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Knowledge&oldid=539037"