Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Archief 1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Handtekening

Hoi! Ik zie dat je probeert een handtekening te maken. Alleen doe je dit op de verkeerde manier. Volg het stappenplan hieronder om een handtekening te maken.

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi MrAnonymousWikikids/Archief 1, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Archief 1/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

:) apoo overleg · (MOD) 4 mrt 2020 10:03 (CET)

Heel erg bedankt Apoo. Zoals je waarschijnlijk had gezien zag je ook dat jouw bericht hierboven helemaal onder mijn lettertype zat. Dat heb ik ook geregeld. En de handtekening is ook gelukt. Iedergeval, door jouw tip. Want hij mislukte telkens, en dat was wel een beetje stom. Maar dat doet er niet toe, want het is gelukt. Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 4 mrt 2020 10:09 (CET)

Super! Ik heb hem wel een klein beetje aangepast omdat je handtekening te lang was. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 4 mrt 2020 10:23 (CET)

Nou, hij is nog helemaal perfect, dus dat heb je goed gedaan. Misschien is het een beetje onbeleefd, maar ik heb een vraagje. Waarom was je even niet meer actief op Wikikids? Ik ben benieuwd ( je hoeft het niet te zeggen hoor ). En nog bedankt voor mijn handtekening. Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 4 mrt 2020 11:41 (CET)

Mijn Project

Hee MrAnonymous wikikids! Wat leuk dat je mijn project heb gezien! Als je je aangemeld hebt kan je bij de artikelen het zetten of je ergens mee bezig bent ({{bezig}} ziet er zo uit: Yes check orange.png Mee bezig of als je het af hebt {{uitgevoerd}} ziet er zo uit: CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd en daarachter zet je je handtekening. Als je nog meer vragen hebt kan je die hieronder stellen. (Misschien een beetje onduidelijk) wil je ook ondertekenen met ~~~~? Grote Groet, Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 3 mrt 2020 17:49 (CET)

Hoi Ma7! ik vraag me toch af hoe en waar ik die Bezig en de uitgevoerd moet zetten als ik bezig ben om iets toe te voegen. En zou je me mischien een taak kunnen geven met wat ik zou doen. Dat vind ik door mijn Autisme wel wat duidelijker. Alvast bedankt.

Grote Groet, 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 4 mrt 2020 09:35 (CET)

Je zet het bij Artikelen neer. Ik laat een voorbeeld zien hoe je dit doet. Ik ga er hier van uit dat je de broncode bewerkt.
'''Oceanen'''
* [[Grote Oceaan]] (uitbreiden) {{bezig}} - MrAnonymousWikikids

en dit ziet er zo uit:

Oceanen

Als taak: je kan gewoon bovenaan beginnen bij 'Oceanen' zoals ik ook in het voorbeeld gedaan heb.

Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 4 mrt 2020 17:24 (CET)

Tips en Tops

Hoi. De pagina waar je tips en tops kan geven over jouw artikelen heet Tips en Tops. Maar je moet hem eigenlijk zo noemen, omdat het een onderdeel van jouw overleg pagina is. Overleg gebruiker:MrAnonymousWikikids/Tips en Tops. Doe je het zelf of moet ik het voor je doen.

Met vriendelijke groet,

Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 4 mrt 2020 17:30 (CET)

Ik heb het al gedaan. Als je het wilt kan je het even checken. En nog één ding, zou je mij Tips en Tops willen geven? Dat zou erg leuk zijn. Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 5 mrt 2020 08:54 (CET)

Nog een dingetje. Als er gesprekken op deze Overleg Pagina Ouder dan 4 á 5 dagen zijn, gaan ze in mijn Archief. Dan kan je ze daar bekijken. Maar zeg het me als je met die pagina weer verder wilt praten. Dan haal ik hem weer terug. Oke? Nogmaals Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 5 mrt 2020 13:25 (CET)

Hallo Ma7. Wat vind je eigenlijk van mijn nieuwe handtekening. En nog iets anders. Ik heb nog een paar eilanden toegevoegd aan de Grote Oceaan ( een paar nieuwe eilandjes ). En heb ik dat teken met dat ik bezig ben goed in gevuld? Zeg me als het bijvoorbeeld fout is of als ik iets anders fout doe. Grote Groet 😎 MrAnonymousWikikids 😎 KOM OVERLEGGEN😎 5 mrt 2020 13:25 (CET)

Je hebt het niet helemaal goed gedaan. De opmaak is goed maar je moet het op de Projectpagina doen. Niet in het artikel zelf. Ik zal je tips & tops geven.

Ps: in je handtekening staat MrAnonymousWikikdis in plaats van MrAnonymousWikikids. Maar je handtekening is super leuk.

Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 5 mrt 2020 16:03 (CET)

Ja, het was misschien een beetje vaag maar ik bedoelde: de kop Artikelen op mijn projectpagina. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 5 mrt 2020 16:05 (CET)

Ik heb het nu voor je gedaan. En je een Tip en een Top geven. Emperor-cold hg.jpg –> Ma7 Overleg 5 mrt 2020 16:27 (CET)

Hoi Ma7. Bedankt voor de Tip. Nu snap ik hoe het moet. En vond je de kleine informatie die ik bij de Grote Oceaan had gezet goed?

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:MrAnonymousWikikids/Archief_1&oldid=602439"