Hider in the House

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hider in the House is een tv show van de NCRV. Een beroemdheid wordt 10 uur lang verstopt in een huis en de hele familie weet dat, behalve één van de ouders. Ondertussen moeten de kinderen allemaal opdrachten uitvoeren en daarmee kunnen ze punten verdienen. Als de "Hider" 10 uur lang verstopt blijft zonder dat één van de ouders het merkt, krijgen ze 250 bonuspunten. Aan het eind van het programma winnen ze een prijs, afhankelijk van het aantal punten wat ze hebben verdiend. De hoofdprijs (700 punten) is een geheel verzorgde week in een pretpark!

Aan het programma hebben onder andere de bekende Nederlanders Robert ten Brink (niet ontdekt), Monique Smit (ontdekt tijdens de laatste opdracht), Dries Roelvink (niet ontdekt), en Paul van Loon (niet ontdekt) meegedaan. Ook hebben Ernst en Bobbie samen een keer meegedaan en zij zijn niet ontdekt.

Het programma wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. Eén uitzending duurt 40 minuten. De eerste versie van het programma werd in 2007 uitgezonden, in het Verenigd Koninkrijk. Hider in the House komt oorspronkelijk ook uit het Verenigd Koninkrijk. Op 17 januari 2009 werd de eerste Nederlandse versie uitgezonden.

Accessories-text-editor.svg
Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Meer informatie over dit onderwerp vind je hier:
Tekst: WikipediaGoogle
Afbeeldingen: Wikimedia CommonsWikiKids Beeldbank
Clipjes: SchoolTV BeeldbankYouTube

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Hider_in_the_House&oldid=554629"