Overleg gebruiker:Anno

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • Bewerkingen II
  • Uploads I
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Anno!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Dag medewerkers van Anno, Fijn dat jullie je steen(tje) bij willen dragen aan wikikids. Veel succes en als er vragen zijn kan je die hier stellen wikikids:clubhuis Groet,Delmoro 15:55, 27 maart 2007 (CEST)

Afbeelding Anno

Is het toegestaan deze afbeelding door andere te laten gebruiken? Anders moeten we dit er nog even specifiek bij zetten denk ik. Of hoe denken jullie daarover? Delmoro 16:00, 27 maart 2007 (CEST)

Hij hoeft niet in duizendvoud over het web verspreid te raken maar ach, van onze eigen site kan 'ie toch ook gepikt worden. Laat maar zo.

Categorie

Is het mogelijk een categorie "Opa vertelt" ofzo te maken voor Pacman en andere artikelen uit de rubriek "Lang niet gezien" op de anno-site?

Ik weet niet of dat slim is we proberen zoveel mogelijk vast te houden aan de indeling zoals die ook in de openbare bieb wordt gebruikt. Categorie:Alles

Stel deze vraag anders even in het clubhuis alsjeblieft. Delmoro 16:29, 27 maart 2007 (CEST)

Hoi

Zitten er op jullie artikelen als Korset geen auteursrechten? Knowledge 18:34, 27 maart 2007 (CEST)

Ja, maar die zijn van ons en binnenkort zullen ze allemaal onder een Creative Commons-licentie vallen.

ondertekening door 4 tildes

Dag Anno, je ondertekent je informatie stukjes. Dit is niet gebruikelijk en ook niet de bedoeling. Je naam komt namelijk in de geschiedenis te staan. Zou je wel alsjeblieft je naam door die 4 tildes zoDelmoro 10:18, 28 maart 2007 (CEST) willen neerzetten als je een reactie op iemand geeft. Groet,Delmoro 10:18, 28 maart 2007 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Anno&oldid=21896"