Help mee! Maak een account of meld je aan.
Weather-clear.svg Een hele fijne zomervakantie toegewenst! Weather-clear.svg

Overleg gebruiker:Nour Rezk

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd VI
  • Bewerkingen VII
  • Bevestigde gebruiker
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Nour Rezk!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom op WikiKids.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 19 feb 2019 20:37 (CET)

Mooie artikelen over de tramlijnen van de HTM. Erg goed bezig en veel schrijfplezier! Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 23 feb 2019 17:23 (CET)

afbeeldingen van Wikipedia

Hoi Nour Rezk, ik heb gezien dat je een afbeelding had geüpload. Afbeeldingen van Wikipedia (en Wikimedia Commons) kun je ook direct op WikiKids gebruiken. Deze hoeven niet te worden geüpload. Je kunt de titel van het bestand daar overnemen en op WikiKids meteen gebruiken. Met vriendelijke groet, Coat of arms of Saint Lucia.svg Mike1023 - Overleg · (MOD) 10 mrt 2019 13:39 (CET)

Dankjewel voor de tip. Groetjes Nour Rezk

Goed bezig

Hoi Nour Rezk,

Je bent goed bezig met het aanmaken van pagina's. Op WikiKids is het gebruikelijk dat de eerste keer dat de titel in een artikel voor komt deze dikgedrukt is. Als je dat in het vervolg doet worden jouw artikels beter! Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 23 apr 2019 11:14 (CEST)

Ok. Ik zal er bij mijn volgende artikelen aan denken.

Groetjes Nour Rezk

Ik sluit me aan bij Rots61! Goed bezig! Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 3 jun 2019 21:38 (CEST)
Ik ook! 👮🏻‍♂️ MakiBoy Overleg 3 jun 2019 21:46 (CEST)

Dankje!

Gouden award

Ik zag bij de gouden award dat je een handtekening gebruikte zonder dat je er een hebt. Hier zie je hoe dat moet.

Vote icon.svg Het maken van een handtekening

Hoi Nour Rezk, het maken van een handtekening die je gebruikt voor het ondertekenen van berichten doe je zo:

  1. Maak een pagina aan die heet: Gebruiker:Nour Rezk/Handtekening.
  2. Maak een mooie handtekening die jij zelf leuk vindt. Zie hier hoe je dat doet.
  3. Denk wel aan de andere gebruikers op WikiKids! Kies een niet te groot lettertype en als je een plaatje erbij wilt maak die dan niet te groot zodat de overleg pagina niet 'kapot' word gemaakt!
  4. Maak nog een nieuwe pagina aan en noem die: Gebruiker:Nour Rezk/Handtekening2. Hierin zet je de tekst: {{Gebruiker:Nour Rezk/Handtekening}} als een sjabloon, dus tussen {{ }}.
  5. Ga nu naar 'Voorkeuren' en schrijf daar in het vakje "Tekst voor handtekening": {{SUBST:Gebruiker:Nour Rezk/Handtekening2}}. Vink daarna het vakje "Ondertekening zonder link naar uw gebruikerspagina" aan. Nu kan je ondertekenen met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Flag of Belgium.svgArtikelTyperHP - Harry Potter wordmark.svg 3 dec 2019 16:53 (CET)

Awards

Hallo Nour, ik zag dat je op een artikel had gestemd bij WikiKids:Awards maar echter moet je op 4 artikelen stemmen. Zou je bij 4 van de 5 je stem uitbrengen aub? Voorbaat bedankt. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 3 dec 2019 17:03 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Nour_Rezk&oldid=585768"