Overleg gebruiker:Sangam2000

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XIV
  • Bewerkingen IX
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker

Welkom de overlegspagina van Sangam2000. Sangam2000

Welkom!

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Sangam2000!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Veel succes en voor vragen kun je naar mijn overleg! Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 22 januari 2010 19:08 (CET)

Misschien als je beter wil worden...

... kun je lange artikelen maken over een goed onderwerp. Informatie kun je vinden op internet of in boeken. Je mag niet eens een zin daarvan kopiëren. Alleen de informatie. Neem die informatie en schrijf zelf de informatie in je eigen tekst. Als je genoeg informatie hebt om artikelen te maken, kun je pas een goed artikel maken. Je kunt er plaatjes bij uploaden. Het beste is als je plaatjes van Commons.nl upload. Bij een plaatje uploaden moet je eerst naar een afbeelding op commons. Je ziet boven op je scherm de bestand-knop. Dan moet je drukken op pagina opslaan. Je moet even wachten. De afbeelding is al gedownload naar je computer dan. Bij het uploaden moet je een sjabloon kopiëren wat er boven staat. Vul dat goed in en zoek de goede auteur. De plaatjes kan je alleen uploaden bij creative commons-licentie, gnu/gfdl-licentie, publiek domein en plaatsen waar staat dat alle rechten vrijgegeven zijn. Als je druk met een artikel bezig bent moet je het werk sjabloon erop zetten, kijk zo {{werk}} maar dan zonder nowiki. Vroeger moest ik ook van alles leren. Als je iets wilt vragen kun je naar mijn overleg of andere moderators. Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 23 januari 2010 16:35 (CET)

Dat artikel over Lego Dino Attack op wikipedia heb ik wel zelf gemaakt. Sangam

Algiers

Svp deze link van je gebruikerspagina halen. Die heb je bewerkt, niet begonnen. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 26 januari 2010 16:07 (CET)

Oeps, foutje, sorry. Sangam2000

Oké, kan gebeuren :-) Trouwens, je kunt ondertekenen met ~~~~ zonder de nowiki's. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 26 januari 2010 16:13 (CET)

minifiguren

Hey Sangam! Minifiguren heb ik verplaatst naar Lego Minifiguren. Anders worden de andere betekenissen van minifiguren verward met deze betekenis. Daarna heb ik minifiguren verwijderd, maar lego minifiguren bestaat wel. Op je gebruikerspagina kun je in plaats van het artikel minifiguren het artikel Lego Minifiguren zetten. Groeten van Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 6 februari 2010 13:06 (CET) P.S. Je schrijft al veel artikelen, mijn complimenten! Goed zo, ga zo door!

Minifigs heb ik weer aangemaakt(weer doorverwijzing naar Lego#Minifigs) want minifigs betekent niets meer dan Lego-mensen. Van Minifiguren heb ik een doorverwijspagina gemaakt. Sangam2000.

Lijst van dinosaurussoorten

Ik heb liever niet dat je die pagina bewerkt, want ik ben 'm aan het uitbreiden. Okee? :) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 7 februari 2010 12:59 (CET)

Dag JurriaanH, zet je dan het werksjabloon er op? En als je er mee klaar bent haal je die er weer af. Dan kan Sangam2000 er weer meer verder. Volgens mij wordt het een hele mooie pagina. Gerarddummer 7 februari 2010 13:04 (CET)
Hai Gerard, het lijkt me niet nodig dat jij je hiermee 'bemoeit' ;) En trouwens, als hij plaatjes van mij weghaalt...Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 7 februari 2010 13:05 (CET)
  • Inderdaad, Gerard, weg hier. En JurriaanH, jij had een plaatje met Hadrosaurussen

bij de tekst van de Iguanodonten gezet en ik heb hem verplaatst. Sangam2000.

Jezus en de gelovigen

Hallo Sangam

Ik vind het belangrijk dat kinderen eerlijke informatie krijgen. Er moet dus ook bijstaan dat het hele Jezus verhaal alleen waar is volgens gelovigen. Zoals het er nu staat lijkt het wel alsof het allemaal echt is gebeurd. Zoals je mij al verweet: Dat is je eigen mening! Meningen horen niet thuis op wikikids, tenzij er meerdere meningen bij elkaar staan, zodat men zelf een keuze kan maken. Ik heb nergens geschreven dat de bijbel onzin is, ook al is dat eigenlijk zo. Ik ben heel netjes gebleven en heb zelfs geschreven dat Jezus een goed voorbeeld zou kunnen zijn. Om nu zomaar bewerkingen van goedbedoelende gebruikers terug te gaan draaien omdat het niet in je straatje past.....

Anyway. Ik heb het opnieuw bewerkt. Lees maar eens door. Ik heb er meteen maar wat fouten uitgehaald. Zoals de reden van goede vrijdag!

Verder aub afblijven.

Knacke 6 dec 2012 13:26 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Sangam2000&oldid=242897"