Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Portaal:Amerikaanse Burgeroorlog

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portaal Gewenste artikelen Inschrijving Galerij
Portaal Amerikaanse Burgeroorlog.png
Welkom op dit portaal!

Welkom op het Portaal:Amerikaanse Burgeroorlog van het Geschiedenisportaal. Dit portaal gaat over de Amerikaanse Burgeroorlog en je kan op elk artikel dat over de Amerikaanse Burgeroorlog gaat een link hierheen zetten! De Amerikaanse Burgeroorlog is een oorlog van 4 jaar die door de unionisten gewonnen werd. Hierna werd de slavernij in de Verenigde Staten afgeschaft. Lees verder op het artikel...

Battle of the Wilderness.png

De Slag bij de Wildernis is een veldslag in de Amerikaanse Burgeroorlog. Deze veldslag is bekend omdat hij ten eerste een grote veldslag was en ten tweede omdat hij de Overland-veldtocht opende, een van de belangrijkste veldtochten in de Amerikaanse Burgeroorlog... Lees verder...


Vragen

Hier staan vragen over de Amerikaanse Burgeroorlog. Zoek het antwoord op en kijk het na.

Hoofdvraag:

Schrijftips

Wil jij ook aan de slag? Dan moet je eerst een onderwerp weten! Kijk bij de gewenste artikelen voor een overzichtje van pagina's die er nog moeten komen. Heb je al een beetje een idee? Dan kan je informatie gaan zoeken! Je kan natuurlijk kijken op Wikpedia kijken maar er zijn zeker ook andere sites met goede info! Voor plaatjes kun je natuurlijk kijken op Wikimedia Commons. Let wel op dat je NIKS kopieert. Sites met goede info zijn:

Veel schrijfsucces!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Amerikaanse_Burgeroorlog&oldid=620332"