Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 10 april t/m 10 mei staat WikiKids in het teken van de Spaanse en Portugese eilanden! Doe jij ook mee?

Wikikids:Boomhut/archief79

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Goedkeuren aanvragen Boomhut

Aangezien Wouter de Boomhut heeft gearchiveerd (no offence) voordat ik antwoord had op de vorige berichten, hierbij het volgende:

  • Voorstel Project:Turkije: Aangezien we het niet echt eens werden over het onderwerp (en we iets meer dan een week hebben om alles te regelen) heb ik Turkije als onderwerp gekozen (zie link voor motivatie). Ik zou graag dit project wegens de professionaliteit van WikiKids in de WikiKids-naamruimte willen zetten, zoals op andere wiki's tevens gebruikelijk is. Is dit mogelijk?
  • Voorstel nieuwe afbeeldingen van de week: Na jaren dezelfde afbeeldingen van de week te hebben gehad wil ik deze graag door nieuwe vervangen. Tot nu toe heeft enkel Rots61 hierop gereageerd; ik hoor graag of er meer suggesties, opmerkingen, etc. zijn.
  • Voorstel Portaal:Zwitserland: Definitief voorstel voor Portaal:Zwitserland als uitbreiding op de nieuwe WikiKidsAtlas. Banner bovenaan de pagina, project- en inschrijfpagina worden nog gemaakt. Mijn vraag is of deze versie is goedgekeurd om echt portaal te worden?

Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 20 jan 2019 20:12 (CET)

Sorry Mike! Ik was misschien iets te enthousiast met het archiveren van de Boomhut. Wouter15 overleg · (MOD). 20 jan 2019 20:32 (CET)
  1. Turkije lijkt me een erg leuk onderwerp voor een project. Eventueel zou het project zelfs uitgebreid kunnen worden met Marokko, dat ook een belangrijk herkomstland van Nederlandse migranten is. De WikiKids-naamruimte kan hier mijns inziens goed voor gebruikt worden.
  2. Ik vind de plaatjes heel mooi, maar het lijkt me ook leuk als we wat plaatjes hebben die door WikiKids-gebruikers zelf zijn gemaakt. Daarnaast is het ook leuk als de plaatjes overeenkomen met het onderwerp dat die week actueel is, zoals bij kerstmis en nieuwjaar. Wat mij betreft hoeven dan ook niet alle huidige afbeeldingen van de week weg.
  3. Erg mooi portaal, komt er ook nog een portaal-laatje? Verder zeker geschikt. Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 20 jan 2019 22:15 (CET)
  1. Dankjewel. Ik zou het leuk vinden om ieder jaar een land aanpakken waaruit veel "Nederlanders met niet-Nederlandse migratieachtergrond" hun wortels hebben, dus Marokko is denk ik voor een volgende editie uitermate geschikt.
  2. Ik kan het eventueel zo doen dat ik circa de helft vervang en de andere helft volgend jaar vervang. Ik ga wel wat aanpassen qua evenementen en plaatjes van gebruikers.
  3. Plaatje komt er zeker. Ik kijk of ik hem morgen kan maken. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 20 jan 2019 23:28 (CET)
Klinkt allemaal goed! Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 21 jan 2019 18:01 (CET)
Update: Portaal:Zwitserland is ik de juiste naamruimte gezet, Project:Turkije is ook in de juiste naamruimte gezet en een groot deel van de plaatjes in vervangen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 29 jan 2019 14:37 (CET)

Het WikikidsWoordenboek!

Toegevoegd aan het WikikidsWoordenboek: de basiswoordenlijsten voor de groepen 5 en 7, want die ontbraken nog. Wat de trefwoorden aangaat is het woordenboek nu compleet. De woordverklaring van de trefwoorden van de groepen 4, 5, 6 en 7 moet echter nog gedaan worden. Wie heeft interesse om een echte woordenboekredacteur te worden? Schrijf je dus snel in, want het zal wel storm lopen, schat ik zo in! PS: zogenaamde encyclopediewoorden kun je overslaan. Dat zijn dus de woorden die een uitgebreid artikel behoeven en dat is niet de bedoeling. Het gaat alleen om een één- of tweeregelige woordverklaring. Zie bij de trefwoorden die al gedaan zijn om je een idee te geven wat wordt bedoeld. Enfin, veel plezier en succes! Groetjes, Paul -PaulD (overleg) 19 jan 2019 21:49 (CET)

Goed om te horen dat je je hier voor inzet. Ik zal even een oproep op Insta plaatsen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 20 jan 2019 13:37 (CET)
Leuk dat je hier mee bezig gaat! Ik wil graag bijdragen, maar ik doe nog even geen beloftes. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 20 jan 2019 22:07 (CET)

Wikiproject:Turkije

Goedendag allemaal, over twee dagen begint Wikiproject:Turkije.
Tijdens de maand februari staat WikiKids in het teken van dit unieke land, waar helaas nog weinig over op WikiKids is te vinden. Het project richt zich op alles wat met het land te maken heeft. Van de geschiedenis tot aan de geografie en van de cultuur tot aan de bezienswaardigheden waar het land rijk aan is. Op de projectpagina zal je een paar basisartikelen vinden, maar natuurlijk mag je ook zelf een artikel schrijven (hiervoor is een apart kopje)! Wil jij ook meehelpen om Turkije beter op WikiKids te beschrijven. Meld je dan hier aan! Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 30 jan 2019 12:00 (CET)

Gefeliciteerd

Ik wil iedereen feliciteren met de dertiende verjaardag van WikiKids. Op Twitter kan je ook alles volgen. Tot en met volgende week woensdag ga ik daar momenten en artikelen ophalen die vroeger bijvoorbeeld een award hebben gekregen.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 30 jan 2019 16:57 (CET)

Leuk! Ik zal extra vaak op Twitter kijken deze week. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 30 jan 2019 17:07 (CET)
Ik ben erg benieuwd! Ik ga zeker kijken ;-). Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 30 jan 2019 19:21 (CET)
Ik hou het twitteraccount ook goed in de gaten. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 30 jan 2019 19:45 (CET)
Leuk logo! Ook leuke banner. Ik kijk al uit naar meer. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 30 jan 2019 19:56 (CET)
Hoe heet het twitteraccount überhaupt? Face-wink.svgDeGroteEmojii 31 jan 2019 19:39 (CET)

Mordrator

Wie wordt nou de nieuwe morderator?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 2 feb 2019 08:14 (CET)

Ik denk dat ze er goed overna moeten denken. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 feb 2019 08:53 (CET)
Heb jij inschreven? Ik welEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 2 feb 2019 09:25 (CET)

CET)

We zijn pas begonnen met overleggen na de sluitingsdatum. Ik heb aan de moderatoren gevraagd om voor 5 februari te reageren. De uitslag komt dinsdag. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 2 feb 2019 11:48 (CET)

verwijderen

Dag! Kan iemand a.u.b deze pagina verwijderen? Mvg, Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 11:55 (CET)

In het vervolg kun je {{weg|reden}} bovenaan de pagina zetten. Dan kijkt daar automatisch een moderator naar. Je hoeft het dan niet meer te melden in de boomhut. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 2 feb 2019 12:04 (CET)
Oke. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 12:06 (CET)

Moderator

Hallo, Ik vroeg me af of je ook dingen die met programmeren te makken hebben MOET kunnen als moderator. (Ik ben nog lang geen moderator maar ik vroeg het me gewoon af) Mvg Mette

Nee. Dat hoeft niet. De wedstrijd is trouwens al afgelopen. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 12:18 (CET)

blokverzoek

wat is een blokverzoek

Een blokverzoek kan je sturen om iemand te blokkeren. Een moderator zal hierna kijken. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 12:43 (CET)


huh ik snap er niks van

Stel dat je bv. iemand ziet die iets ergs doet, denk maar aan bijvoorbeeld ziektes schelden, en er is geen moderator actief op dat moment. Dan kun jij een blokverzoek plaatsen bij WikiKids:Blokverzoek en de moderator beslist dan verder wat hij met het verzoek gaat doen, zo kan hij besluiten de gebruiker te blokkeren, maar hij kan dan ook bv. een waarschuwing te geven. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 2 feb 2019 12:49 (CET)


moeilijk te begrijpen

Ik ga het proberen makkelijker uit te leggen. Als iemand iets tegen de regels doet op Wikikids, en jij ziet dat, maar er is geen moderator 'online'. Dan kan jij op de pagina WikiKids:Blokverzoek een soort verzoek plaatsen om de moderator later te laten weten dat iemand stout is geweest en dan gaan ze iets doen. Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 2 feb 2019 12:54 (CET)

ik snap het

Copyright

Als ik nou een foto wil plaatsen, hoe weet ik dan of er copyright op zit? En dan nog even een vraagje: Hoe kan je een handtekening krijgen/maken? Moet je dan een aantal maanden actief zijn?? Mvg Mette

1. Bij dit artikel vind je er veel info over. Klik hier. En 2. Iedereen met een account kan zo iets hebben, dat heet een handtekening. Ik heb op je overlegpagina gestuurd hoe je een handtekening kan maken. Mvg, Aarde Bobbyjohn10 Overleg? · (MOD) 2 feb 2019 12:52 (CET)

Handtekening

Ik snap het nu wel een beetje alleen er staat dat ik in word er bijvoorbeeld een kleurtje aan toe kan voegen maar als je dat hebt gedaan hoe kan je dan die handtekening veranderen in wat je in word hebt gemaakt Mvg Mette Edit: Ik snap er echt helemaal niks van. Sorry daarvoor. Is het misschien mogelijk dat er een schermfilpje wordt gemaakt ofzo want ik weet echt niet wat ik moet doen. Mvg Mette

Hoi Mette. Je kan ook afkijken bij anderen. bijvoorbeeld hier of hier. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 14:51 (CET)

Bedankt

Graag gedaan! Andere vragen kan je altijd stellen. Face-wink.svgDeGroteEmojii 2 feb 2019 15:08 (CET)

handtekening

hoe maak je een handtekening

Elena.2007

Dat kan je (vanaf nu) zien op jouw overlegpagina.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 feb 2019 15:02 (CET)


okéééééééé

Ruimte

Is de ruimte het zelfde als het heelal?

Zie het artikel Ruimte. Daarin staat dat er twee betekenissen zijn, een plaats of het heelal.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 2 feb 2019 16:46 (CET)

Omtrent persbericht Wikiproject:Turkije

Dag iedereen, ik heb net een persbericht online gezet. Het doel hiermee is ik op andere websites probeer aandacht te vragen voor WikiKids en het project. Op deze manier probeer ik meer deelnemers van buiten WikiKids te krijgen voor het project. Het idee hiervan is dat ook in de toekomst (een gedeelte van) deze gebruikers blijven bijdragen aan WikiKids en WikiKids een stuk bekender wordt onder jongeren, ouders en leraren. De tekst is hier te vinden.
Overigens kun je dit bericht ook aan je juf of meester laten zien. Misschien wil de klas en/of school wel meedoen aan dit project! Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 feb 2019 17:43 (CET)

~ ~ ~ ~

als ik ~ ~ ~ ~ achter mijn vraag zet verschijnt er een link dat naar mijn gebruikers pagina gaat is dat normaal?? ( ~ ~ ~ ~ aan elkaar) Elena.2007 (overleg) 3 feb 2019 10:41 (CET)

Ja. Face-wink.svgDeGroteEmojii 3 feb 2019 10:48 (CET)

okéElena.2007 (overleg) 3 feb 2019 10:50 (CET)

Uitslag moderatoraanmeldingen

Hoi allemaal, in totaal hebben 5 gebruikers zich aangemeld om moderator te worden. We vonden het belangrijk dat de nieuwe moderator op dit moment al heel veel bezig is met vandalismebestrijding. Als moderatorteam hebben we besloten om Rots61 uit te kiezen als nieuwe moderator! Gefeliciteerd. Wij wensen Rots61 veel succes. Voor de gebruikers die deze keer niet gekozen zijn: bedankt voor jullie inzet aan WikiKids. Jullie hebben per e-mail een uitgebreide toelichting gekregen. We hopen dat jullie daar met net zo veel plezier mee door zullen gaan als jullie al deden. Zonder jullie is er geen WikiKids. Wie weet maken jullie weer kans bij een volgende aanmelding! Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 4 feb 2019 22:54 (CET)

Ik was al goed bezig met gebruikers begeleiden, maar helaas.. Face-sad.svg Face-wink.svgDeGroteEmojii 5 feb 2019 08:03 (CET)
Je had helaas nog niet genoeg bewerkingen gedaan! Volgende keer misschien wel! :) apoo overleg · (MOD) 5 feb 2019 08:29 (CET)
Heb je me ook al verteld. Face-wink.svgDeGroteEmojii 5 feb 2019 14:42 (CET)
Nog gefeliciteerd met het moderatorschap, Rots61! Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 6 feb 2019 20:59 (CET)
Dankjewel!Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 6 feb 2019 21:12 (CET)
Gefeliciteerd met jouw moderatorschap. Veel succes en leuk dat je meehelpt met steunen. De anderen wens ik bij de volgende verkiezingen veel succes en raad ik aan verder te gaan met de moderatortaken die zij kunnen doen. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 8 feb 2019 18:31 (CET)

odin

wat is het verschil tussen odin en de sint

Als je de pagina odin en sint doorleest kan je zelf de verschillen tussen deze twee mensen vinden.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 5 feb 2019 16:21 (CET)

Een vraag

Mag je sjabloon:welkom op iemand zijn OP zetten? Face-wink.svgDeGroteEmojii 5 feb 2019 15:47 (CET)

Ja. Iedere nieuwe gebruiker die nog geen overlegpagina heeft mag je verwelkomen met {{welkom}} of {{w}}. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 5 feb 2019 16:07 (CET)
W verwijst naar welkom, maar bedankt! Face-wink.svgDeGroteEmojii 5 feb 2019 16:13 (CET)
Klopt. Maar w is minder typen dan welkom 😉 :) apoo overleg · (MOD) 5 feb 2019 16:28 (CET)

morsecode

wat is morsecode

Dat kan je vinden op de pagina Morse, deze kan je hier vinden.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 6 feb 2019 13:14 (CET)

pika

hey ik moet mijn spreekbeurt doen over de pika maar er is geen pagina over weten jullie wat ik moet doen

Hoi! Je kan het artikel ook zelf aanmaken: pika. Face-wink.svgDeGroteEmojii 6 feb 2019 14:59 (CET)

Opslaan

Hallo met humptie2007 Ik ben bezig met iets bewerken maar nu probeer ik hem op te slaan. Maar dan gebeurt er unknow en ik weet ook niet hoe ik een foto naar de boomhut moet sturen ik hoop dat je snel antwoord

Dag humptie2007. Je moet klikken op ‘wijzigingen opslaan.’ En je kan niet apart een foto sturen. Als je wil weten hoe je er een foto in zet, ga je naar het kidsportaal. Face-wink.svgDeGroteEmojii 6 feb 2019 17:14 (CET)

Luxemburg

Hallo ik wil weten wat er zo speciaal is aan Luxemburg kunnen jullie misschien helpen

Je kan op het artikel Luxemburg kijken. Face-wink.svgDeGroteEmojii 7 feb 2019 17:05 (CET)

rooms katholiek

wat is rooms katholiek??


Elena.2007 (overleg) 8 feb 2019 18:54 (CET)

Kijk op de artikelen katholiek en kerk. Graag geen doorverwijzing maken! Face-wink.svgDeGroteEmojii 8 feb 2019 19:04 (CET)

Editcount

Hallo! Hoe gebruik ik editcount? Ik heb hem namelijk aanstaan. Face-wink.svgDeGroteEmojii 8 feb 2019 19:10 (CET)

Die werkt niet meer helaas. :) apoo overleg · (MOD) 8 feb 2019 19:23 (CET)
En het werkt alleen op de computer, want ik zag dat jij alleen Editcount had. Face-wink.svgDeGroteEmojii 9 feb 2019 08:21 (CET)

Nieuwe gebruikers werven

Sinds ik op 2017 op WikiKids kwam, zijn er heel wat gebruikers weg gegaan en niet veel bijgekomen. Gister zag ik op Instagram dat iemand blijkbaar bezig is om actief gebruikers te werven. Hoe ver gaan we daarin eigenlijk? Moet ik misschien ook een youtubefilmpje maken ervoor en actief op Twitter vragen om een account aan te maken? En misschien is het handig om nieuwe gebruikers te krijgen net zoals het Pabo-progamma ook een onderwijsboekje voor de basisschool te maken. Hier hoor ik graag jullie mening over. Mvg, Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 9 feb 2019 09:16 (CET)

Het is inderdaad erg jammer dat de aantallen actieve gebruikers de laatste jaren erg zijn gedaald. Ik had daarom gister inderdaad het Instagram-bericht geplaatst. Af en toe een Twitter-bericht maken om volgers op te roepen een account te maken en/of een YouTube-filmpje te maken zou denk ik zeker helpen. Ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als je dit wilt doen (vraag alleen wel even toestemming aan je ouders voor het YouTube-filmpje en zorg dat je er zelf niet in te zien bent i.v.m. privacy). Een Pabo-programma lijkt me ook erg leuk en ik zal het idee even doormailen naar Gerard. Naast dat leerlingen iets leren over een bepaald onderwerp, is het ook goed voor bijvoorbeeld computervaardigheden en samenwerken. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 9 feb 2019 11:54 (CET)
Ik weet toch niet hoe goed dit werkt. Ik heb het idee dat de sociale media vooral mensen bereiken die WikiKids sowieso al kennen. Als je dan nieuwe mensen wilt bereiken, moet je echt gaan adverteren en daar doen we niet aan. We hebben natuurlijk ook al de pabo-studenten die artikelen schrijven voor hun opleiding, dat vind ik altijd erg leuk. Groet, Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 9 feb 2019 17:11 (CET)
Het zou goed zijn om naar de 25 wekelijks actieve gebruikers te streven. Ook ben ik bezig dus met een boekje voor op scholen want bij WikiKids leer je scripten en informatie goed brengen en je leert van het onderwerp. Over 2 weken zien jullie het eindresultaat voor het filmpje en zo.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 9 feb 2019 19:27 (CET)

gitaar van brian may

ik maakte een nieuwe pagina en zette een link met foto erin toch wilt wikikids maar niet opslaan en zeggen ze dat het is voor spam maar ik doe niets mis kan iemand me helpen

Hallo. Als je een link naar een andere webpagina wilt maken moet je eerst 2 bewerkingen hebben gedaan. Face-wink.svgDeGroteEmojii 9 feb 2019 11:57 (CET)

Hulp

Ik wil me graag inzetten om wikikids groter te maken.

Ik hou van het vak geschiedenis en wiskunde.

Met vriendelijke groet. Brent Tijssen.

Dag Brent. Welkom op Wikikids! Je hoeft niet per cé neer te zetten dat je nu meedoet aan Wikikids. Face-wink.svgDeGroteEmojii 11 feb 2019 14:29 (CET)
Hoi Brent. Leuk dat je meedoet aan WikiKids. Als je een leuk onderwerp zoekt over geschiedenis dat nog niet bestaat of uitgebreid kan worden, kijk eens op hier. Helaas hebben we voor wiskunde nog niet zo'n lijstje, maar alle onderwerpen zijn welkom. Veel schrijfplezier en veel succes. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 11 feb 2019 14:42 (CET)

Een muziek stuk is een consert

dit is onterecht

Een muziekstuk is geen concert. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 12 feb 2019 16:01 (CET)

Nieuwe naam voor Macedonië: Noord-Macedonië

Beste iedereen, vanaf vandaag heeft het land Macedonië een nieuwe naam: Noord-Macedonië. De Noord-Macedonische regering heeft vandaag bekend gemaakt dat de naamswijziging direct in gaat. Ik vraag jullie deze naam in toekomstige artikelen te gebruiken en ook aan te passen als jullie de oude naam tegenkomen. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 12 feb 2019 22:20 (CET)

Zullen we niet even wachten tot de VN het heeft doorgevoerd in hun lijst van landen? Nu is het wel erg abrupt. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 12 feb 2019 22:55 (CET)
Waarom wachten? De beslissing is toch definitief en per direct ingegaan? :) apoo overleg · (MOD) 12 feb 2019 22:58 (CET)
Ik neem aan dat een land zelf beslist hoe het land heet. Ik snap dat de VN een officiële benaming wil hanteren voor internationaal gebruik, echter ben ik van mening dat het achterstallig is om dit niet direct te doen op onze wiki. Of we het nu doen of een week later (bij wijze van spreken). Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 12 feb 2019 23:10 (CET)
In dat geval zouden we ‘Swaziland’ ook moeten veranderen naar ‘Eswatini’. Dat land heeft vorig jaar namelijk ook zijn naam veranderd. Overigens ben ik tevreden met je toelichting, ik ben zelf ook geen fan van achterstallig onderhoud. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 12 feb 2019 23:47 (CET)
Ik heb alle verwijzingen naar Macedonië veranderd in Noord-Macedonië, behalve als het gaat om de historische regio Macedonië (die van Alexander de Grote). Ik neem aan dat hierdoor de meeste wijzigingen zijn opgelost. Ik zal zo even kijken naar het Eswatini-geval. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 13 feb 2019 10:51 (CET)

Aanvraag nieuw portaal: Turkije

Beste iedereen, gedurende februari staat WikiKids natuurlijk in het teken van het land Turkije. Er zijn hiervoor al een hoop artikelen opgefrist en aangemaakt. Momenteel staat ook het artikel zelf flink in de stijgers. Mijn idee is om het project in de toekomst voort te zetten door middel van een portaal:Turkije. In Nederland en België wonen een hoop mensen met een Turkse migratie-achtergrond. Daarnaast is het natuurlijk een uniek, bekend land en geliefd vakantieland. Daarom de vraag: Zien jullie een Portaal:Turkije zitten? Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 13 feb 2019 15:58 (CET)

Ik heet geen iedereen. Ik antwoord toch maar; 'k vind het een goed idee.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 13 feb 2019 16:42 (CET)

Huh??

Ik ben drie keer gebanned waarom is datVriendelijke groet- urneighbourhoodсукаблять

Ik heb geen idee. Op dit account ben je niet gebanned. Als je gebanned bent zie je ook altijd een reden staan voor de blokkade. Kun je vertellen op welk account je gebanned bent? Groet, :) apoo overleg · (MOD) 13 feb 2019 19:27 (CET)

wikikids

wat kun je nou precies doen op wikikids? ik snap het niet zo goed

Je kan pagina’s bewerken, overleggen op overlegpagina’s, en kan iemand mijn tekst aanvullen? Face-wink.svgDeGroteEmojii 15 feb 2019 14:51 (CET)

aortaklep

ik moet een presentatie houden over de aortaklep maar ik kan het niet vinden

WikiKids heeft een artikel Aorta daar staat niet zo veel op. Misschien kan je als jij jouw spreekbeurt gehouden hebt de informatie van jouw spreekbeurt op Wikikids zetten.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 15 feb 2019 17:09 (CET)

hymalya zou

wat is dat

hymalya zout

wat is dat kan je ook wat vertelle over keltisch zout

lol

wat moet je doen om geblokeerd te worden lolol hahahahahahahahahahahalolololhahahahaha

Vandaliseren. Maar dat moet je niet doen! Face-wink.svgDeGroteEmojii 15 feb 2019 17:32 (CET)

ok

ok zal ik niet doen

ok

dank je wel spike doei ik naar de zand bak

Goed idee! Face-wink.svgDeGroteEmojii 16 feb 2019 07:23 (CET)

verstrikt

wat betekend het woord verstrikt?

Je kan het artikel verstrikken zelf aanmaken. Face-wink.svgDeGroteEmojii 16 feb 2019 15:14 (CET)

zout

wat is keltisch zout????

Dat is zout wat grijs van kleur is. Face-wink.svgDeGroteEmojii 17 feb 2019 15:18 (CET)

hoi

ik ben benson kan iemand vertellen wat keltisch zout is en het verschil met zee zout

Zie bovenstaand bericht. Face-wink.svgDeGroteEmojii 17 feb 2019 15:19 (CET)

Caverne

wat is een Caverne

Video

Beste iedereen,

Tussen 16:30 en 16:45 wil ik mijn video opnemen. Ik verzoek iedereen om alle bewerkingen die Rots62 (overleg) en Rots63 (overleg) in die tijd doen NIET terug te draaien. Met vriendelijke groet, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 18 feb 2019 16:30 (CET)

CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd (Klaar) - Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 18 feb 2019 16:50 (CET)
Daarover. De video om gebruikers te trekken is klaar en de kladversie staat op YouTube: WikiKids zoekt jouw! Wat vinden jullie ervan?Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 19 feb 2019 07:50 (CET)

Leuk zeg! Top dat jullie dit doen! Een klein taalfoutje: WikiKids zoekt jou! Is zonder w :-) Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 20 feb 2019 16:03 (CET)

Eventuele verlenging van Wikiproject:Turkije

Goedemiddag allemaal. Ik zie dat een hoop mensen bezig zijn met artikelen voor het Wikiproject:Turkije, maar dat hier de afgelopen weken niet heel erg hard aan is gewerkt. Ik snap dat veel gebruikers het erg druk hebben zo voor de voorjaarsvakantie, waarin veel middelbare scholen hun toetsweken houden. Ik stel daarom voor om het project te verlengen tot en met de voorjaarsvakantie (dus t/m 3 maart), zodat iedereen in de voorjaarsvakantie tijd kan vinden om bij te dragen aan het project. Mijn vraag is of hier animo voor is? Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 19 feb 2019 15:42 (CET)

Campagne video

Ik heb een kladversie voor de video om gebruikers te trekeken. Wat vinden jullie ervan? Ik hoor graag jullie tips en tops. Hij heet WikiKids zoekt jouw en is beschikbaar op Twitter en YouTube.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 19 feb 2019 17:19 (CET)

Heel mooi gedaan Coolenleuk! Alleen staat er nog een piepklein spelfoutje in de titel, want het is "Wikikids zoekt jou" en niet jouw (zonder w aan het eind dus). Groetjes, Paul - PaulD (overleg) 19 feb 2019 17:25 (CET)
Ok. Zal ik veranderen.Emblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 19 feb 2019 18:07 (CET)
Hardstikke leuk! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 19 feb 2019 18:19 (CET)
Top! Wanneer komt hij 'officieel uit'.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 20 feb 2019 15:53 (CET)
Ziet er goed uit! Face-wink.svgDeGroteEmojii 20 feb 2019 16:30 (CET)
MorgenEmblem-cool.svgCoolenleuk zin in Overleg? 20 feb 2019 17:06 (CET)

Rembrand van Rijn

hoeveel Rembrands zijn er?Vetgedrukte tekst

150? dacht ik

Dat staat in dit artikel.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 20 feb 2019 15:33 (CET)

wat is pekel

ik dacht dat pekel hel zout water is maar dat weet ik niet zeker

Ja dat is zout water.Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 20 feb 2019 15:53 (CET)

choco

mag ik mijn werkje van choco (pasta) op de pagina van wikikids zetten ? Of moeten jullie het eerst eens zien?

Je mag alles wat je wil op Wikikids zetten, maar geen onzin artikelen. Face-wink.svgDeGroteEmojii 20 feb 2019 16:20 (CET)

Wikikids en Wikipedia

Wat is het verschil tussen wikikids en wikipedia eigenlijk?

Wikikids is speciaal voor kinderen. Wikipedia niet. Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 21 feb 2019 11:35 (CET)

ik heb iets op wikikids boomhut gezet maar het komt niet in de boomhut

nee lukt niet

Het lukt wel maar we hebben het weer verwijderd omdat het onzin was. De boomhut is alleen voor serieuze vragen als je niet weet hoe WikiKids werkt. Groetjes, :) apoo overleg · (MOD) 21 feb 2019 16:57 (CET)

o

sorye

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut/archief79&oldid=548313"