Wikikids:Clubhuis/Archief/1

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Is deze naam een goed idee?

 • Voor de rest maakt de naam weinig uit, maar ik vind 'm zo wel goed. Of iemand moet iets beters weten? Knowledge 14:36, 31 oktober 2006 (UTC)
 • Ik vind de naam Clubhuis goed (als variant op de Boomhut). Het idee om zo'n pagina naast de Boomhut te maken vind ik ook goed. Gerarddummer 16:36, 31 oktober 2006 (UTC)
 • goed bedacht en fijn dat het er al concreet is. goed werk! Alleen een beetj ietsiepietsie saai... :-) DeMoor 21:22, 31 oktober 2006 (UTC)
 • ik vind het een prima plan. Maarrehh... als je info verplaatst, vertel er dan even bij waar naartoe ([1], zie ook de volgende wijzigingen ;-) ) - Marjon 21:15, 1 november 2006 (UTC)

Opschoonactie

 • De opschoonactie verloopt nog al chaotisch is het niet? Ik raak er een beetje gestresst van! Knowledge 19:04, 3 oktober 2006 (UTC)
 • Ik heb er niet zo'n last van. zal ik dan maar stoppen? DeMoor 19:07, 3 oktober 2006 (UTC)
 • Nee joh, maar ik zit er een beetje over in dat het onoverzichtelijk wordt met al die onnuttige ;) redirects! Is het trouwens een idee om hier wat meer te overleggen? Als iedere moderator deze pagina nu eens toevoegd aan zijn volglijst... Dat dit een soort De Kroeg wordt, als die van Wikipedia? Knowledge 19:41, 3 oktober 2006 (UTC)

Wikikids:Handleiding-wikivolw/Aanmelden

 • In dit artikel worden allemaal voordelen van het aanmelden/inschrijven genoemd. Is dit nodig?Het is toch niet meer mogelijk anoniem iets te wijzigen! Knowledge 19:46, 3 oktober 2006 (UTC)
 • Je hebt gelijk ik zal het veranderen. Je bent wel scherp! Groet, DeMoor 19:41, 10 oktober 2006 (UTC)

2002, 2005 enz...

 • Hallo beste mensen, ik vraag me of we echt van ieder jaartal een artikel moeten schrijven. Ik vind van niet... Meningen graag ;) Knowledge 19:16, 10 oktober 2006 (UTC)
 • Ik vind het wel geinig zo;n jaaroverzicht maar ja wie ben ik? Groet,DeMoor 19:40, 10 oktober 2006 (UTC)
 • Ik vind het inderdaad wel op Wikipedia thuishoren, maar niet op Wikikids. Ook vind het rommelig dat we maar net een paar jaartallen hebben. Allemaal of geen jaartallen. Knowledge 06:01, 11 oktober 2006 (UTC)
 • Oke dan allemaal wat mij betreft vanaf 2000? DeMoor 07:39, 11 oktober 2006 (UTC) Ben namelijk ook zeer nieuwsgierig of kinderen hier voor hen belangrijke feiten neerzetten en zo ja welke dat dan zijn.
 • Haha, de pagina's die er nu staan zijn volgens mij letterlijk van Wikipedia overgenomen! Knowledge 14:33, 11 oktober 2006 (UTC)

Wikikids:General disclaimer

 • Hallo, ik heb de Wikikids:General disclaimer maar geschreven omdat die nog ontbrak en gelinkt wordt vanaf elke pagina. Ik heb me sterk laten inspireren door de versie van Wikipedia. Is dit zo goed, of moet er nog aan verbeterd worden? Wie reageert?
 • Ik heb wat verbeteringen aangebracht.DeMoor 08:28, 23 oktober 2006 (UTC)
 • Wat bedoel je met "De WikiKids plaatjes zijn allemaal beschermde afbeeldingen en mogen dus niet zonder toestemming gebruikt worden"? Bedoel je de logoplaatjes als die op Herfst en het nominatieplaatje of bedoel je alle afbeeldingen? Dan klopt het nl. niet! Knowledge 15:44, 23 oktober 2006 (UTC)
 • Inderdaad het gaat hier om de wikikids logo's / afbeeldingen. met de wikipop, alarm, boomhut etc. Groet,DeMoor 21:24, 1 november 2006 (UTC)

Wikikids:Instructies

 • Hoi, wat vindt iedereen wat dit artikel? Wordt gelinkt vanaf verwijderpagina. Nog verbeteringen/opmerkingen? Zo nee, dan heeft iedere moderator zich er aan te houden :) Knowledge 15:44, 23 oktober 2006 (UTC)

Kleurgebruik

 • Hoi, Ik heb vandaag de kleuren op verschillende pagina's aangepast. Ik vond de felle kleuren nogal vloeken met de kleuren die in de linkerbalk worden gebruikt. Daarom heb ik die kleuren gekopiëerd en in andere pagina's verwerkt. Ik hoop dat deze actie jullie goedkeuring heeft! Zie voor gebruikte kleuren: Gebruiker:Marjon/Kleuren en voor wat ik gedaan heb: Speciaal:Contributions/Marjon. Groetjes, Marjon 11:40, 1 november 2006 (UTC)
 • Dag Marjon, Het ziet er zo prima uit. dank voor je werk je bent lekker bezig vandaag.DeMoor 21:22, 1 november 2006 (UTC)

Scholenlijst

 • Dag Knowledge, ik begrip niks van je systeem mbt de scholenlijst kan je een beginnetje maken wil ik je daarna wel helpen. GRoet,DeMoor 21:26, 1 november 2006 (UTC)
 • Zie: Ik heb het gedaan op Wikikids:Achtbaan; Melick, zie je verschil? Daar sorteert de lijst dan op! Succes nog! (En als je het nu nog niet snapt dan mail je maar :)) Knowledge 15:59, 2 november 2006 (UTC)
 • Hallo!! Ik heb de oplossing gevonden! Zie mijn wijziging op Sjabloon:Nieuweschool!! Knowledge 19:38, 4 november 2006 (UTC)
 • Mooi werk bedankt scheelt ons veel werk als er straks tig scholen zich an gaan melden. Delmoro 20:37, 4 november 2006 (UTC)

Redirects teruggezet

 • Hallo! Ik heb een aantal redirects teruggezet. (zie [2]). In een sjabloon staan verwijzingen naar deze pagina's. Die links staan dus op bijna 100 pagina's. Dit resulteerde in het volgende:

Voorbeeld Gewenste pagina's.JPG

 • Terugzetten van de "overbodige" redirect was eenvoudiger dan al die links aanpassen :-) Ik loop nog even de sjablonen na, om de links te veranderen. Groeten, Marjon 11:05, 2 november 2006 (UTC)

Auteursrechten

 • Naar aanleiding van deze [3] opmerking van mij en de respons daarop heb ik even wat nagekeken op Speciaal:Newimages. Dan kom ik onder andere deze en deze afbeeldingen tegen. Nou zeg ik niet dat ik alles weet van auteursrecht, ik ben ook maar een vrijwilliger. Maar er zijn wel een aantal dingen waar jullie als project echt goed over na moeten denken (en dat kan beter nu, nu het nog beheersbaar is).
 1. Ten eerste: als je afbeeldingen overneemt vanaf Wikipedia of Wikimedia Commons (misschien ooit overbodig vanwege InstantCommons) staan die onder een vrije licentie, gemaakt door vrijwilligers net als jullie. Wat je dan minstens móet doen is de naam van de auteur(s) vermelden + de licentie waaronder het bestand valt + een link naar waar je het gevonden hebt (wat bijvoorbeeld bij Afbeelding:Vanbasten.jpg niet zo was). Bedenk ook even dat veel van die foto's/afbeeldingen ook afkomstig zijn van (professionele) mensen die door vrijwilligers zijn overgehaald hun werk onder een vrije licentie beschikbaar te stellen, zoals Vanbasten.jpg, en die misschien kwaad worden als ze hun afbeeldingen terugvinden zonder dat aan de voorwaarden van die licentie voldaan is en ophouden hun afbeeldingen onder een vrije licentie vrij te geven, waardoor de hele vrije contentbeweging waaronder de wikimediaprojecten geschaad worden. Wat misschien het simpelst is, is gewoon de licentiesjablonen en structuur van Wikipedia of WIkimedia Commons overnemen, dan kan je de beschrijving etc. gewoon knippen en plakken en werkt alles gewoon. Ik wil daar best mee helpen.
 2. Ten tweede: wat het overnemen van afbeeldingen van ergens anders betreft, zoals de hierboven gelinkte (Kaartsmokkelroutelutte.gif en Schoolfotototaalgroot 158.jpg), bedenk dat deze tenzij anders vermeld gewoon beschermd zijn door het auteursrecht. Het overnemen zonder toestemming is dan technisch gewoon een auteursrechtenschending. De kans dat jullie project hiervoor een rechtszaak aan zijn broek krijgt is misschien dan wel niet zo groot, maar als het een keer gebeurt (misschien als je een plaatje van het Atomium eropzet, de beeldrechten daarvan worden hard afgedwongen door de rechthebbenden), is je project meteen voorbij. Ik weet ook niet in hoeverre wikia (ah toch wel, het moet open content zijn: wikia:Terms_of_use#Wikia_content) hier een policy over heeft en welke afwijkingen daarvan kennisnet heeft bedongen, maar in principe kan dat dus gewoon niet. Daarnaast is er ook nog het punt dat het gebruik van onvrije afbeeldingen naast tekst met een GFDL-licentie een schending van de GFDL kán zijn (de GFDL is erg complex en waarschijnlijk kan alleen een rechter dat uitwijzen).
  Ik denk dat jullie het al lastig genoeg gaan krijgen om plaatjes die kinderen van het net plukken omdat ze het concept auteursrecht niet begrijpen te weren (op wikipedia zijn er per dag tientallen van alleen al volwassenen die denken dat alles op het internet vogelvrij is), dus jullie zullen zelf als beheerders erg op moeten letten. Mvg, NielsF 21:50, 2 november 2006 (UTC)
 • Dag Niels, in principe hebben we afgesproken er wel op te letten maar ook wel het een en ander door de vingers te zien en het direct te verwijderen wanneer de rechthebbende eigenaar ons op de vingers tikt. dus achteraf achter de feiten aan..... DeMoor 22:01, 2 november 2006 (UTC)
 • Ik wil me ook niet bemoeien met jullie beleid, maar vanuit wat ik weet/ervaren heb wat aanreiken. In ieder geval het eerste is makkelijk op te lossen, het tweede moet je zelf weten of je dat risico wilt lopen, de wikimediaprojecten zijn daar vanwege hun zichtbaarheid een stuk gevoeliger voor natuurlijk. Vandaar ook mijn "moet je goed over nadenken" en "nu is het nog beheersbaar", ervaring op wikipedia leert dat als je project eenmaal hard loopt, je als "beheerders" zoveel tijd kwijt bent met het bijhouden van nieuwe dingen, dat je nauwelijks aan opruimen van oude dingen toekomt... Ik weet niet of kennisnet en/of wikia er blij van worden als je over een jaar 5000 "gejatte" afbeeldingen hebt, en misschien nemen die dan wel stappen, het hoeft niet eens de rechthebbende te zijn? Maw: goed over nadenken. Mvg, NielsF 22:19, 2 november 2006 (UTC)

Ongewenste gebruikersnamen

 • Vandaag is Jan Peter Balkenende gebruiker geworden op WikiKids!
 • Op zich maakt het mij niet uit welke gebruikersnaam ze kiezen als het maar geen aanstoot gevende namen zijn. knowledge stelde voor om een sjabloontje te maken om ze op een ander spoor te zetten?Wat vinden jullie ervan? Delmoro 16:09, 7 november 2006 (UTC)
 • Ik wil het sjabloontje wel maken, en daar een peiling/stemming over opstarten? Knowledge 16:12, 7 november 2006 (UTC)
 • Wat voor sjabloontje? Ik vind het een beter idee om mensen er gewoon persoonlijk op aan te spreken, heb een beetje een sjabloontjesallergie. ;-) Bovendien is het voor nieuwkomers veel leuker om een persoonlijke boodschap te ontvangen dan een voorgedrukte tekst. - Marjon 17:35, 9 november 2006 (UTC)
 • Is ook een idee. Nu is dat misschien nog mogelijk, maar wanneer we (weer :)) overspoelt worden, niet meer zo. Het sjabloontje zou een tekst gaan bevatten als: "Misschien zou je eventueel een andere naam kunnen kiezen?" Geheel vrijblijvend dus :)Knowledge 18:43, 9 november 2006 (UTC)

Controlelijst

Hoi allemaal,

Ik heb een controlelijst gemaakt naar het voorbeeld van Wikipedia. Dus: controleren maar!

Misschien kan de verklarende tekst op de pagina nog duidelijker. Voor mij is het soms te zeer gesneden koek om het in één keer goed uit te leggen aan mensen die net beginnen met wiki's. :-) Vragen? Stel ze op mijn overlegpagina.

Groeten, Marjon 13:32, 13 november 2006 (UTC)

 • Hoi, heb er niet op gereageerd, maar het was overigens een megagoed idee! Heb al flink wat gecontroleerd :D. Ik kende het overigens al van Wikipedia. Knowledge 16:45, 18 november 2006 (UTC)

Sjabloon:Afbeelding

Hallo, ik heb een sjabloon in elkander gedraait om bij alle afbeeldingen te plakken. Wie voor/tegen of op- en aanmerkingen? Reageer! Ik ben overigens nog van plan een apart sjabloon voor de Wikikids afbeeldingen te maken. Zie voor een toegepast sjabloon de afbeelding Willem van Oranje! Knowledge 16:49, 18 november 2006 (UTC)

Reageer op Overleg_Sjabloon:Afbeelding!

Internationaal overleg

 • Ik heb momenteel overleg met iemand van het Duitse WikiKids. We zouden een internationaal overlegpagina willenm maken. Is dit een idee?Gerarddummer 22:30, 22 november 2006 (UTC)
 • Ligt eraan... je bedoelt dat je op WikiKids.nl en op WikiKids.de dezelfde pagina krijgt waar je kunt kiezen? Van mij hoeft het niet, maar het kan natuurlijk wel. Gaat die WikiKids ook met Andrea's plaatjes werken? En met dezelfde opmaak? Anders lijken ze niets gemeenschappelijks te hebben, en heeft het voor mij geen zin. Maar nogmaals... wie ben ik... Knowledge 05:52, 23 november 2006 (UTC)

Overleg Categorieën

Op Categorieën heeft Knowledge het categorieënstelsel zoals door Margreet van den Berg is aangeleverd neergezet. Op Overleg Categorieën kunnen we verder discussiëren over de categorieën. Nu loop ik bij het invullen van de categorieën al bijvoorbeeld aan tegen vragen: onder welke categorie zet ik een plaats? Moeten we dat niet aanvullen?

Een aanvulling hierop: De artikelen over beroepen, eten en drinken en geschiedeniscanaon kan ik niet onderbrengen in een categorie. Gerarddummer 17:31, 26 november 2006 (UTC)

Pagina's scholen

Dag allemaal,

Ik zie nu steeds dat de scholenpagina's nog verplaatst moeten worden naar een andere naamruimte. Kunnen we ook iets in het sjabloon opnemen dat er voor zorgt dat het er direct komt te staan? Gerarddummer 17:10, 28 november 2006 (UTC)

Die functie zit niet in de Inputbox-extensie die er voor zorgt dat het knopje "schoolpagina maken" werkt. Iets aanpassen in een sjabloon heeft geen zin. Zie voor meer informatie http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Inputbox . Op de overlegpagina daarbij hebben technische jongens wel wat meldingen gedaan van het knutselen op hun privé-systemen (ctrl-f op "namespace"), maar of het werkt, is mij onduidelijk. --Marjon 18:19, 28 november 2006 (UTC)

Afwezigheid

 • Hallo allemaal,
  Zoals jullie hebben gemerkt ben ik even afwezig geweest. Dit in verband met verhuizing, aansluiting tot internet, en werk. Ik ben nu weer online, en aangesloten, en zal jullie weer komen versterken! Sorry voor mijn afwezigheid! Jurroen 12:40, 4 december 2006 (UTC)
 • Hoi Jurroen, ik vond het eigenlijk al zo bijzonder zinloos dat jij moderator was geworden, na 20 bewerkingen. Vooral toen het bleek dat je moderatorknopjes nog nooit had gebruikt :) Nu begrijp ik het wel, en ik zeg je nogmaals welkom! We hebben het categoriensysteem binnen, en een pagina met moderatorwerkzaamheden. Ik zou zeggen, kijk 'ns rond, en veel succes! Knowledge 15:03, 4 december 2006 (UTC)

Artikelen nalopen

Hoi!

Vandaag ben ik alle artikelen die beginnen met een "A" langsgelopen. Ik heb daarbij gezocht waar de teksten vandaan kwamen (vaak van Wikipedia, soms ook van spreekbeurtensites). Ik heb het Auteur-sjabloon vaak geplakt, maar ook het Wikipedia-sjabloon.

Het heeft me ongeveer 2,5 uur gekost om de A-artikelen door te lopen, en ik zou van de andere moderatoren heel graag wat hulp hebben. Het is belangrijk dat WikiKids een originele site is, die de juiste verwijzingen geeft naar andere websites als er teksten zijn "geleend". Het zou jammer zijn als WikiKids alleen maar een knip-en-plak-site werd. Daarom moeten we met zijn allen goed opletten waar teksten en afbeeldingen vandaan komen.

Het kost nu even veel tijd, omdat dit werk een beetje is blijven liggen. Maar Google helpt goed: Kopieer een zin uit een WikiKids-tekst en zet er aanhalingstekens om tijdens het zoeken (""), zo vind je bronnen van teksten. Ook veel afbeeldingen kun je via Google vinden.

Als je wilt helpen: Op Gebruiker:Marjon/Langslopen heb ik een intekenlijst gemaakt, waar je kunt aangeven welk deel je hebt gedaan, of zou willen doen. Het is best leuk werk voor een lange, donkere winteravond! :-) Je ziet nog eens wat van WikiKids, en je leert ook waar kinderen hun teksten vandaan halen.

Marjon 16:28, 5 december 2006 (UTC)

2 dingen tegelijk?

Volgens mij zijn de categoriën nog niet klaar of wel? Hoe weten we welke pagina's al zijn verbeterd? kunnen we de actie van Marjon niet koppelen aan de cat actie? als dat niet kan dan stel ik voor eerst de cat. af te maken. Groet, Delmoro 15:01, 6 december 2006 (UTC)

Ik heb begrepen dat de categorieën inderdaad nog niet klaar zijn. Ik zou beginnen met van alle pagina's die nog niet de juiste categorie hebben, in ieder geval de categorie te verwijderen. Op die manier vind je ze makkelijk terug via Speciaal:Uncategorizedpages. Bovendien kunnen we het categoriseren dan prima koppelen aan de "naloopactie", omdat je meteen ziet dat er geen categorie in een pagina staat die je naloopt.
Ik vind het persoonlijk heel belangrijk dat alle bronnen goed gelinkt zijn en alle materiaal met auteursrechten eruit zijn voordat het project officieel start op de NOT. Veel Wikipedia-medewerkers die ik het WikiKids heb laten zien, vallen over het feit dat teksten en afbeeldingen van Wikipedia overgenomen zijn zonder bronvermelding. Je moet nagaan dat alle Wikipedianen vrijwilligers zijn, en heel graag erkenning krijgen wanneer andere projecten teksten overnemen (dat moet zelfs van de GFDL-licentie waar Wikipedia onder valt). Omdat ik denk dat er tussen de Wikipedianen een aantal geschikte en ervaren moderatoren zitten die op WikiKids zouden willen helpen, wil ik ze heel graag te vriend houden :-) - Marjon 15:20, 6 december 2006 (UTC)

Dag Marjon, Ik vind het een beetje gek wat je nu allemaal doet bijv. pagina poep ik heb er behoorlijk wat beginnetjes opgezet! en inderdaad soms komt dit van een andere site ik heb dan niet het hele artikel overgenomen maar een stukjeals beginnetje. nu komt daar een sjabloon bij te hangen van auteur en dat het verwijderd zal worden oke niet leuk maar oke maar waarom verwijder je het dan niet meteen? ik snap deze werkwijze niet. Groet, Ronald m.a.w. of gecontroleerde artikels verwijderen die plagiaat plegen of laten staan dit sjabloon voegt weinig toe.

Dat sjabloon blijft ook maar eventjes staan. Ik verwijder het niet meteen, zodat mensen eventueel nog even kunnen kijken of ze er iets aan willen veranderen. Als jullie het er mee eens zijn dat ik het meteen verwijder, vind ik dat ook prima, hoor. - Marjon 16:57, 6 december 2006 (UTC)

Het belang van de paginageschiedenis en de samenvattingsregel

Ik kwam op de pagina Gebruiker:Jan peter balkenende terecht, en zag daar het volgende staan:

Aan deze pagina's heb ik gewerkt:

 • Luipaard

Vervolgens ging ik naar de pagina Luipaard en keek daar bij de geschiedenis:

  * (huidig) (vorige) 17:21, 7 november 2006 Knowledge
  * (huidig) (vorige) 17:15, 7 november 2006 DeMoor

Mijn eerste idee was dat deze gebruiker iets beweerde wat niet waar was. Maar de geschiedenis van zijn gebruikerspagina leert dat hij in de eerste versie van zijn gebruikerspagina ([4]) inderdaad een tekst heeft geschreven over het luipaard.

De tekst is uit de gebruikerspagina geknipt en geplakt in het artikel. Deze werkwijze is een beetje verwarrend, en doet de oorspronkelijke auteur geen recht.

Tips van de ervaren Wikipediaan:

 1. Hernoem de volgende keer de gebruikerspagina met de titel waar de tekst over gaat. Voordeel: de oorspronkelijke schrijver staat als eerste auteur bij het artikel.
 2. Verwijder de redirect van de gebruikerspagina, zodat het weer een lege pagina is.
 3. Schrijf een bericht op de overlegpagina van de gebruiker om uit te leggen wat je hebt gedaan en waarom. Zodoende leert hij er iets van.

Als je niet anders kunt dan een stuk tekst verplaatsen, zet dat dan in de samenvattingsregel. Vermeld ook waar je de tekst naartoe verplaatst.

Groeten,

Marjon 10:34, 21 december 2006 (UTC)

Tijdelijk afwezig

Beste medewikikidskids,

Ik schrijf dit vanuit de mediatheek van school, maar ik wil even meedelen dat ik een korte tijd niet op wikikids kan komen, omdat de computer thuis de geest heeft gegeven. Ik hoop dat dit euvel snel verholpen kan worden, en hopenlijk tot binnenkort!

Ik wens iedereen prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Greetzz Knowledge 09:28, 22 december 2006 (UTC)

 • Ik ben weer terug van weggeweest... Knowledge 12:32, 1 januari 2007 (UTC)

Krantenartikelen

 • Ik zie de laatste dagen artikelen verschijnen op WikiKids die er volgens mij niet op thuis horen. Dat zijn krantenartikelen. Dit hoort niet echt thuis in een encyclopedie. Ik zie dat een klas hier druk mee bezig is maar ik vind het niet erg passen. Hoe denken jullie daar over? Gerarddummer 17:23, 22 december 2006 (UTC)

Hallo clubhuisgebruikers,

 • Ik weet dat ik hier niet regelmatig kom, maar dat heeft nog te maken met allerlei andere zaken die met WikiKids te maken hebben, maar wat mij dan opvalt is dat alle nieuwe berichten helemaal onderaan staan en de oudste bovenaan. Dat zal wel wikipediaans zijn, maar na verloop van tijd krijg je wellicht een scrollvinger van het iedere keer naar beneden scrollen. Is het niet praktischer om iedere keer een nieuw bericht er boven te zetten en als je reageert op een bericht dat er al staat dat het er dan onder komt te staan binnen het vakje waar al een artikel staat.!Dan hou je de zaken die met elkaar te maken hebben bij elkaar en lees je het van boven naar beneden in een logische volgorde en het nieuwste item zie je bovenaan staan. Het item wat je volgde kun je direct vinden door op de hoofdstuktitel in het kadertje te klikken. Of gooi ik nu het hele systeem in de war? Harry.spoelstra 20:37, 19 december 2006 (UTC)
 • Dag Harry,
  Je kunt makkelijk met de tabel rechts naar de laatste toegevoegde info springen. Dan hoef je ook niet zo te scrollen.
  Gerarddummer 20:49, 19 december 2006 (UTC)
 • Dat begrijp ik wel Gerard, maar je ziet niet in één oogopslag het nieuwe item, alleen de kop in de tabel onderaan.....en die wordt alleen maar langer en langer en verdwijnt straks buiten beeld, want alles wordt bewaard.
  Harry.spoelstra 20:55, 19 december 2006 (UTC)
 • Hallo, tjah... we kunnen ook al het voorgaande archiveren, en voortaan de nieuwe berichten bovenaan zetten? Knowledge 21:30, 19 december 2006 (UTC)
 • Ik heb het clubhuis even voorlopig gearchiveerd. Dit overleg kan t.z.t. ook nog bij "tot einde 2006". Het is toch beter dat we voortaan onderaan verder typen, anders loopt het in de war. Knowledge 12:32, 1 januari 2007 (UTC)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Clubhuis/Archief/1&oldid=503908"