Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Gebruiker:Mike1023/GP2

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op mijn gebruikerspagina!!
Panorama Paleis Soestdijk.jpg

Wikipedia-logo-v2-nl.svg

Deze gebruiker is lid van Wikipedia.

Flag of the Netherlands.svg

Deze gebruiker woont in Nederland.

Flag Zuid-Holland.svg

Deze gebruiker woont in Zuid-Holland.

Flag Leiden.gif

Deze gebruiker woont in Leiden.

>

Deze gebruiker is rechtshandig.

<

Maar ook linkshandig.

MOD

Deze gebruiker is geen moderator.

VD

Deze gebruiker is ook lid van Vikidia.

KD

Deze gebruiker is jarig op Koningsdag.

14

Deze gebruiker is 14 jaar oud.

Ik ben Mike1023 of gewoon Mike. Ik ben sinds 29 januari 2013 gebruiker op WikiKids. Ik ben dus actief gebruiker op WikiKids. Ik heb al vele pagina's geschreven en vele bestanden geüpload. Verder heb ik zelf al een hoop portalen gemaakt en een paar sjablonen gemaakt.

Wie ben ik?

Ik ben Mike. Ik ben 14 jaar oud en zit op de middelbare school. Ik doe op de middelbare school het niveau vmbo-Theoretisch. Ik woon in de stad Leiden, in de provincie Zuid-Holland. Ik ben op WikiKids gekomen mee te helpen aan artikelen. Ik schrijf artikelen over verschillende onderwerpen. Ik ben nu bezig met drie projecten:

Verder heb ik al over vele gebouwen en steden artikelen geschreven. Ik schrijf ook graag artikel in samenwerking met een project. Zo heb ik meegedaan aan een project over de Krim. Verder hou ik niet van rommel. Dus ik ben samen met andere begonnen de categorieën te veranderen. Ook vindt ik dat alle onderhoudsrapporten onderhouden moet blijven. Als laatste probeer ik de vergeten portalen een nieuw leven in te blazen.

Andere activiteiten

Naast WikiKids heb ik ook nog een eigen wiki. Dit gaat over Nederland. De wiki heet NederlandWiki en bestaat sinds 28 maart 2014. Via deze link kom je op de site. Met wiki moet nog veel gebeuren, maar ik hoop dat hij net zo groot wordt als WikiKids. Verder werk ik nog mee aan Wikipedia en Vikidia. Daar doe ik vooral kleinere dingen.

Sterren

Handige links
Overlegpagina
Handtekening
Project:Nederland
Geschreven Artikelen
Project:Geschiedenis
GP
To do
Uitgelichte artikelen
WikiGeschiedenistest
WikiTopografietest
Zandbak2
Zandbak
Zandbak3
Gids Nieuwe Gebruikers
Gids Gebruikers2
Moderatorzaken
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:Mike1023/GP2&oldid=656019"