Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Overleg gebruiker:Infodief

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hey, Infodief!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.

Welkom en veel plezier, Infodief! Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 26 mei 2013 11:49 (CEST)

Boomhut

Ik heb gereageerd op je berichtje in de Boomhut. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 26 mei 2013 14:24 (CEST)

Overleg:Hoofdpagina

Hey, ik heb je berichtje moeten verwijderen daar omdat het niet de geschikte plek daarvoor is, en het in de plaats op je gebruikerspagina gezet. Hopelijk vind je dit geen nare reactie ... Face-wink.svg Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 28 mei 2013 16:46 (CEST)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Infodief&oldid=267697"