Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!

Portaal:Franse Tijd

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portaal Gewenste artikelen Inschrijving Galerij
Portaal Franse Tijd.png
Welkom op het Franse Tijdportaal

Op Portaal:Franse tijd vind je alles over de Franse Tijd. Dit is de tijd waarin Frankrijk een grote invloed had in Europa. De tijd van de Franse koningen, de revolutionairen en natuurlijk Napoleon. Op dit portaal is van alles te vinden over deze tijd. Omdat er veel over deze periode valt te vertellen, hebben we het portaal opgedeeld in vier onderdelen: Koninkrijk, Verlichting, Revolutie en Napoleon. Daarnaast vindt je onder aan het portaal nog artikelen die gaan over de Franse Tijd in Nederland en in België. Veel leesplezier toegewenst!

Als jij de Franse Tijd ook een mooie tijd vind en ook wil meehelpen met alle artikelen? Ga dan naar de projectpagina, daar zie je alle artikelen die nog verbeterd of gemaakt moeten worden. Veel schrijfplezier alvast!

Volgend portaal

Het volgende portaal is Portaal:Industriële Revolutie. Hier lees je alles over de Industriële Revolutie en wat daar allemaal bij hoort. Ga verder met de tijdreis en kom in een tijd van verandering!

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Franse_Tijd&oldid=690874"