Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Portaal:Industriële Revolutie

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portaal Gewenste artikelen Inschrijving Galerij
Portaal Industriële Revolutie.png
Welkom

Welkom op portaal:Industriële revolutie van het Geschiedenisportaal. Hier kan je echt alles vinden over deze tijd, van Willem I tot aan de eerste machines. Beleef de industriële revolutie hier op dit portaal.

Over de Industriële revolutie

De industriële revolutie begint na de uitvinding van de stoommachine. Het was een revolutie: een grote verandering. Door de industriële revolutie veranderde de manier waarop spullen werden gemaakt. Eerst werden spullen (zoals kleding) met de hand gemaakt. Door de industriële revolutie konden de spullen met machines gemaakt worden. Machines konden veel sneller de spullen maken. Hierdoor werden de spullen ook goedkoper en konden meer mensen het kopen.

Dore London.jpg
-> Lees verder ->
Volgende Portaal

Het volgende portaal is Portaal:Eerste Wereldoorlog. Hier lees van alles over de Eerste Wereldoorlog en hoe dat leidde tot een Tweede Wereldoorlog. Ga verder met de tijdreis en bleef een nieuwe periode.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Industriële_Revolutie&oldid=619711"