Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!

Portaal:Gouden Eeuw

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portaal Projectpagina Inschrijving Galerij
Portaal Gouden Eeuw.png
Welkom

Welkom op het Gouden Eeuwportaal, wat onderdeel is van het Geschiedenisportaal. Hier vindt je echt alles over de Gouden Eeuw. Wil jij meehelpen met het schrijven van artikelen over de Gouden Eeuw, neem dan een kijkje op onze projectpagina. Hier staan alle artikelen nog verbeterd of gemaakt moeten worden. Kijk ook even rond op dit portaal en leer meer over de Gouden Eeuw. Veel leesplezier!

Over de Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw was een tijd waarin het goed ging met Nederland en de handel en economie. De Gouden Eeuw was in de 17de eeuw. Het was een tijd waarin Nederland uitgroeide tot één van de belangrijkste landen op aarde. Daarnaast staat de Gouden Eeuw bekend om de wetenschap en de kunst, maar er was ook oorlog en slavernij.

Jan Steen - Adolf en Catharina Croeser aan de Oude Delft 1655.jpg
-> Lees verder ->
Personen en kunst in de Gouden Eeuw
Volgend Portaal

Het Volgende portaal is het Franse Tijdportaal. Hier vindt je alles over de Franse revolutie, de koningen van Frankrijk en nog veel meer. Ga verder met de tijdreis en neem een kijkje op het portaal. Veel plezier verder.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Gouden_Eeuw&oldid=619650"