Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 10 april t/m 10 mei staat WikiKids in het teken van de Spaanse en Portugese eilanden! Doe jij ook mee?

Wikikids:Boomhut/archief46

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

weermannen

Geachte Wikipedia beheerders

hebben jullie ook nog info over weerman zoals Reinier die ook boeken over het weer heeft geschreven

Bedankt alvast!

groetjes Jeroen van vliet :)

Beste Jeroen, dit is niet Wikipedia, dit is Wikikids. Voor meer informatie over de weermannen: Typ een zoekopdracht in, in de zoekrobot aan de linkerkant van het scherm.  Gustaafff  (contact) 19 sep 2015 17:10 (CEST)

wikikids

hoi wat is wikikids eigenlijk? - Deze reactie werd toegevoegd door Koekie33 (overleg | bijdragen)

Dat kan je lezen op WikiKids:Info, Wikikids:Tutorial en Portaal:Kids. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 20 sep 2015 10:50 (CEST)

atoom

hoi, ik ben quinten. ik heb de info van atoom gelezen, maar ik snap het nog steeds niet. kunnen jullie mij helpen? groetjes quinten

Beste Quinten, erg vervelend dat je het niet begrijpt. Wellicht zou je de links in het artikel kunnen volgen, zodat je een beter beeld krijgt van het artikel? Geef anders maar aan wat je niet snapt, dan is er misschien iemand met voldoende kennis in huis die jouw vraag kan beantwoorden. Als je het echt niet begrijpt, adviseer ik je een zoekactie te starten op Google (hier dus) om meer informatie te bemachtigen over dit onderwerp. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 21 sep 2015 12:15 (CEST)
Wat snap je niet precies? Welk stukje? Gerard Dummer_overleg Wikipop.PNG · (MOD) 21 sep 2015 17:17 (CEST)

Jungle

hallo,

ik wil graag wat info over een (of één) jungle en ik heb over al gezocht maar nog niks gevonden!


willen jullie me helpen? alvast bedankt

dag Jeroen van vliet

Hoi Jeroen! We hebben het artikel tropisch regenwoud, maar dat is nog wel erg kort. Ik zou het even googlen. Als je dan meer informatie hebt gevonden, kun je die misschien hier ook delen? Face-smile.svg Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 23 sep 2015 14:59 (CEST)

Stuk tekst op Middellandse Zee, eerst op middellands zeeklimaat, komt letterlijk op andere sites voor

Ik weet niet helemaal zeker of dit de allerbeste pagina is voor het volgende, maar iets als een Auteursrechtencafé ontbreekt hier. Ik heb zojuist een stuk overgezet van het tweede artikel naar het eerste. Nu blijkt exact dezelfde tekst voor te komen op meerdere andere websites (steekproef).

Betreft dit een originele tekst hier op Wikikids die zonder bronvermelding elders is overgenomen of heeft de toevoeger hier in 2011 plagiaat gepleegd? Ik weet zelf nooit goed hoe dit na valt te gaan. De Wikischim (overleg) 21 sep 2015 22:28 (CEST)

Je ziet wel vaker dat mensen te lui zijn om zelf een tekst te schrijven. Alleen is het niet zeker of de tekst eerst gepubliceerd is op wikikids of op de andere site in kwestie. Ik denk dat een moderator of actieve gebruiker, die sinds 2011 of daarvoor hierop controleerde, hier opheldering over kan geven. Misschien kunnen we het probleem net zo opgelost worden als bij de kwestie op Overleg:Nelson Mandela. Ik hoop dat ik het misschien alsvast iets heb opgehelderd. Bovendien is dit een goede pagina voor dit soort discussies, maar op de overlegpagina van het of een van de artikel(en) mag ook. In tegenstelling tot wikipedia heeft wikikids veel minder bewerkingen per dag en het dus makkelijker te vinden. Bij voorbaat dank! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 22 sep 2015 07:48 (CEST)
Ik heb zelf even gekeken en zag het volgende: De site over Ibiza komt uit 2015 en de Prezi uit 2014 en zijn dus gekopieerd. Bij de site over kogelvissen kan ik het niet zien, maar alle teksten daar zijn sowieso onder GFDL vrijgegeven. Het lijkt me sterk dat de tekst die op WikiKids staat daar vandaan is gehaald. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 22 sep 2015 08:22 (CEST)

Witte en groene spelling

Beste gebruikers,

Hoewel de reden van dit bericht zich een aantal weken geleden afspeelde, lijkt het mij toch even handig om de publieke opinie (mening van het volk) te vragen. In de Nederlandse taal zijn er twee soorten spellingen. De spelling volgens het Witte boekje en de spelling volgens het Groene boekje. Beide zijn deze goed, maar toch vraag ik jullie er een te kiezen, aangezien er tussen de twee boekjes toch wel aardig wat verschillen zitten.

Mijn voorkeur gaat uit naar het Groene boekje. De spellingsregels zijn wel wat moeilijker, maar dit boekje wordt wle in het onderwijs gebruikt. Aangezien dit een wiki voor kinderen is lijkt mij het handigst dit te doen, om verwarring te voorkomen. Ik vraag deze discussie dan ook niet aan voor meeste gebruikers of de lezers, die waarschijnlijk nog nooit van het groene of witte boekje hebben gehoord, maar voor de gebruikers van andere sites (z.b. Wikipedia), leerkrachten en ieder ander die hier vragen over heeft.

Jullie reactie is gewenst. Met vriendelijke groet, Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 22 sep 2015 19:27 (CEST)

Ik denk dat dit soort berichten beter in het Clubhuis horen (waar wat mij betreft ook ervaren gebruikers mee mogen doen aan de discussie). Maar nu het hier toch staat: De verschillen zijn tamelijk beperkt. Ik denk dat we het beste in elk geval de duidelijkste spelling kunnen gebruiken. Ik zou zelf het witte sociaal-democratisch ipv sociaaldemocratisch gebruiken. Maar om nou echt een vaste spellingsmethode aan te duiden, daar voel ik niet zo veel voor. Ik ga ervan uit dat elke ervaren gebruiker wel weet hoe hij het beste spelt. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 23 sep 2015 14:58 (CEST)
Per Beem. Officieel wordt in het onderwijs dan wel de groene spelling gebruikt, maar volgens mij wordt in een dictee nooit het woord panne(n)koek of padde(n)stoel gevraagd. De verschillen zijn zo klein dat het volgens mij weinig uitmaakt welke spelling we gebruiken. Wat mij betreft zijn beide boekjes goed. Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 23 sep 2015 15:15 (CEST)
Dan is dat alvast duidelijk gemaakt. Overigens worden de woorden in kwestie weleens gevraagd op een dictee (ik moest althans allerlei uitzonderingen leren). Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 24 sep 2015 13:18 (CEST)
Ik stel ook voor om beide varianten naast elkaar toe te staan, zeker waar het een woord als sociaal-democratisch betreft. Dat houdt dus tevens in dat schrijfwijzen als pannekoek en pannenkoek allebei goed zijn. De Wikischim (overleg) 24 sep 2015 17:08 (CEST)

Suggestie aan te maken artikel

Ik wil wel een opzet maken.  Gustaafff  (contact) 26 sep 2015 15:47 (CEST)
CrystalClearActionApply.svg Uitgevoerd.  Gustaafff  (contact) 26 sep 2015 16:16 (CEST)
OK, ziet er al aardig uit. De Wikischim (overleg) 26 sep 2015 16:44 (CEST)
Thx. Ik roep hier overigens iedereen op af en toe een blik te werpen op het artikel, zodat het niet helemaal verouderd. Groet,  Gustaafff  (contact) 28 sep 2015 09:49 (CEST)

Het alarm

Ik vraag mij af wat je kan doen met het alarm zou iemand dit uit kunnen leggen

Als er nood aan de man is kun je daar terecht. Maar vragen kun je gewoon hier stellen. Groet,  Gustaafff  (contact) 28 sep 2015 15:59 (CEST)

Het alarm

Ik vraag mij af wat je kan doen met het alarm zou iemand dit uit kunnen leggen


Ik ben nieuw en ik wil weten hoe WikiKids werkt » Ik heb alle informatie doorgelezen maar heb nog steeds een vraag » Ik ben een docent en ik heb een vraag » Ik wil foute/verkeerde informatie melden » Ik heb iemand gezien die kliedert op WikiKids! » Hier is het alarm voor groetjes--Geschiedenislll (overleg) 29 sep 2015 09:53 (CEST)

Dat heb je alleen nodig als er nood aan de man is. Maar gewone vragen kun je hier stellen. Groet,  Gustaafff  (contact) 29 sep 2015 10:12 (CEST)

nakijken

wordt er nagekeken wat op wikikids.nl komt???????? --Geschiedenislll (overleg) 29 sep 2015 09:51 (CEST)

Ja, door allerhande andere gebruikers. En jijzelf kunt ook nakijken. Groet,  Gustaafff  (contact) 29 sep 2015 10:14 (CEST)

alarm

klik er eens op dat ga ik namelijk ook doen!!!!!!!--Geschiedenislll (overleg) 29 sep 2015 09:52 (CEST)

Niet op klikken, er is toch niets aan de hand? Als je vragen hebt kun je gewoon hier terecht. Groeten,  Gustaafff  (contact) 29 sep 2015 10:13 (CEST)
Trouwens, de helpdesk is er niet meer, dus die link doet het niet meer. Josse.Cottenier - Overleg (+) 30 sep 2015 17:07 (CEST)
Er is daarom al jaren geen link meer naar de helpdesk. Als je nu op de alarmknop drukt kun je kiezen uit een aantal opties. Je mag er gerust op klikken. :) apoo overleg · (MOD) 30 sep 2015 17:46 (CEST)
Maar dan heb je wel kans op een blokkade. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 sep 2015 18:03 (CEST)
Nou nee, want je komt alleen maar op een doorverwijspagina terecht met links naar de boomhut/het clubhuis en de blokverzoekpagina. :) apoo overleg · (MOD) 30 sep 2015 18:46 (CEST)
Oke. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 30 sep 2015 18:47 (CEST)

Vraag over infobox

Hallo,

Bestaat er zoiets als een infobox voor artikelen over de krijgsmacht?

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 1 okt 2015 12:53 (CEST)

Zover ik weet niet, maar ik ben ook niet erg thuis op het gebied van defensie. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 1 okt 2015 13:04 (CEST)
Ah, oké. Groet,  Gustaafff  (contact) 1 okt 2015 14:24 (CEST)
Misschien kun je het vragen aan Josse.Cottenier (Amerikaanse Burgeroorlog) of Danionjesta (Tweede Wereldoorlog). Zij schrijven veel over historische oorlogen (onder andere wat tussen de haakjes staat) en gebruiken daarbij nog weleens infoboxen. Misschien weten ze daar meer over. Als ik jouw was zou het eventjes aan een van de twee vragen om hier te reageren. Veel succes en trouwens goede artikelen. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 1 okt 2015 16:01 (CEST)
Ik ken alleen deze: Sjabloon:Infobox Militair Conflict, Sjabloon:Infobox Militair Persoon, Sjabloon:Infobox Militair Vliegtuig (deze drie komen alleen wel van Wikipedia) en deze: Sjabloon:Infobox oorlog (deze gebruik ik vaak). Ik weet niet of over de krijgsmacht zelf infoboxen bestaan. --Danoinjesta - OP 1 okt 2015 17:09 (CEST)
Ik gebruik altijd Sjabloon:Infobox veldslag, een makkelijkere versie van Sjabloon:Infobox oorlog. Sjabloon:Infobox militair conflict is inmiddels verouderd en een kopie van Wikipedia, daarom heb ik deze al lang van mijn artikelen weggehaald. Josse.Cottenier - Overleg (+) 1 okt 2015 17:18 (CEST)
Ik zoek geen infoboxen over oorlog, militaire conflicten etc., maar meer over de krijgsmacht zelf. Vandaag heb ik het artikel Nederlandse Krijgsmacht aangemaakt en ik zocht een infobox voor het leger. Wellicht verschijnen er in de toekomst meer artikelen over de krijgsmacht (Amerika, Engeland, Rusland) en dan is een infobox wel handig. Daarin moet dan staan wie de bevelhebbers zijn, hoeveel materieel het heeft, van welk land het is, enzovoort. Op Wikipedia hebben ze zo'n sjabloon, maar hier kon ik er geen vinden. met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 1 okt 2015 17:30 (CEST)
Ik bied mijn altijd vrijwillig aan om infoboxen aan te maken en te vernieuwen. Als je me een lijstje geeft met wat erin moet staan, dan ga ik even experimenteren. Ik maak een ontwerpje, je kunt zeggen wat je er van vindt en we komem uiteindelijk uit op een compromis. Ik kan het van het weekend voor je maken samen met de andere infobox. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 1 okt 2015 20:46 (CEST)
O, dat zou heel fijn zijn! Als je dat wilt doen, graag! In principe zou je de infobox op dit artikel als voorbeeld kunnen nemen. Je hebt dan een (1) een vak nodig voor een afbeelding, (2) een vak nodig met (a) de volledige naam van het leger, (b) jaar van oprichting en (c) het land waarvan de krijgsmacht is. Dan is er (2) een vak nodig voor de opperbevelhebbers, (3) een vak voor de troepensterkte (voertuigen, schepen, helikopters, materieel, hoeveelheid manschappen etc.) en (4) een vak voor het jaarbudget dat het desbetreffende land uitgeeft aan Defensie. Verder is er ook nog (5) een vak nodig voor de hoeveelheid en naam van de eenheden. Dat is zo even mijn gedachtegang. Met vriendelijke groet,  Gustaafff  (contact) 2 okt 2015 09:35 (CEST)
Ik heb hier een sjabloon voor je. Zeg maar wat je er van vindt, want dingen kunnen natuurlijk nog worden toegevoegd en veranderd. Veel succes! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 2 okt 2015 20:39 (CEST)

GP-Wedstrijd 2015

Vanaf vandaag (vrijdag 2 oktober 2015) kun je je inschrijven voor de GP-wedstrijd van 2015! Deze editie zal plaatsvinden van zaterdag 17 oktober t/m zondag 1 november 2015 (2 weken lang dus) plaats.

  • Je kunt je hier opgeven als deelnemer.
  • Wil je een jurylid zijn? Meld je dan hier aan. Hier zoek ik nog 2 juryleden voor!

Wil je weten wie de winnaars van vorig jaar waren? Zie dan hier (editie 2014).

Met vriendelijke groet,

Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 2 okt 2015 18:43 (CEST)

Zou ik de sitenotice mogen aanpassen waarin staat dat op 17 oktober de wedstrijd begint? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 okt 2015 17:01 (CEST)
Doe dat maar een week voordat de wedstrijd begint, dus op de 10e. Groet, :) apoo overleg · (MOD) 4 okt 2015 17:12 (CEST)

WikiKids Fora

Hallo allemaal!
Ik heb eens zitten denken (oh, ik weet het, dat moet ik niet teveel doen). Ik weet van het probleem dat mensen altijd over non-Wikikids gerelateerde onderwerpen beginnen, en dat mensen dat liever niet hebben. Daarom dacht ik aan WikiKids Fora. Dat zal dan een forum zijn waarop mensen die elkaar van WikiKids kennen kunnen praten over non-Wikikids gerelateerde onderwerpen. Dat hoeft dan niet bij WikiKids te horen. Ik wil de taak wel op me nemen om zo'n forum te onderhouden. Wie vindt dit (eventueel) een leuk idee? PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 13:40 (CEST)

Er bestaat al een (niet officieel) IRC kanaal. Dat is al een soort forum, toch? Dollar symbol gold.svgVviktorie!! Overleg · (MOD) 4 okt 2015 14:18 (CEST)
@Vviktorie: Mwah, daar is het niet echt voor bedoeld maar het kan wel als oplossing. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 okt 2015 14:26 (CEST)
Het niet officiële IRC kanaal is er al om met elkaar te kletsen inderdaad. Dat mag over WikiKids en niet-WikiKids gerelateerde onderwerpen. :) apoo overleg · (MOD) 4 okt 2015 14:43 (CEST)
Oh ja, dat was ik vergeten, alsnog bedankt voor het reageren! PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 15:07 (CEST)

'Wedstrijden'...?

Hoi mede-Wikikids,
Ik ben een beetje in de war geraakt eigenlijk, door wedstrijden. Er zijn verschillende soorten; quizzen, designwedstrijdjes, en nog meer. Als voorbeeld, Stef is nu de GP-wedstrijd aan het hosten.
Ik ben zelf ook best wel competitief aangelegd, en ik ben wel in om zelf eens een wedstrijdje te organiseren.
Is iedereen altijd bevoegd om (uiteraard in zijn eigen gebruikersnaamruimte) zoiets te starten? Of zijn daar richtlijnen voor? Groetjes, PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 16:49 (CEST).

Als je een goed, origineel idee hebt wat nog niet bestaat kun je dat altijd met het moderatorteam bespreken! :) apoo overleg · (MOD) 4 okt 2015 16:57 (CEST)
Ah, oké, maar het is dus niet de bedoeling dat mensen zomaar wedstrijdjes gaan starten? PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 16:58 (CEST)
Wat voor wedstrijd had je in gedachten dan? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 okt 2015 16:58 (CEST)
Oh, nog niks, maar voordat ik denktijd in dit onderwerp ga steken wilde ik eerst even weten of het nodig is of niet ;). PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 17:00 (CEST)
(Na 2x BWC) Jouw gebruikersnaamruimte is ook echt jouw gebruikersnaamruimte (niet té letterlijk nemen s.v.p., er zijn natuurlijk grenzen.), dus als je daar een wedstrijdje zou organiseren zou dat geen probleem moeten zijn (er zijn daar geen richtlijnen over). Dat betekent echter niet gelijk dat iedereen alle wedstrijden zou aanmoedigen, of dat een wedstrijd een sitenotice/banner (of enige andere vorm van grootschalige reclame) op WikiKids krijgt. In het kort: het is niet verboden, maar vraag wel altijd om meer informatie bij twijfel. Southparkfan 4 okt 2015 17:00 (CEST)

Oké, een vraagje trouwens: wat bedoel je met (Na 2x BWC)? PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 17:03 (CEST)

2 keer een bewerkingsconflict. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 4 okt 2015 17:07 (CEST)
Oh, oké :) PieterRegNuvola apps edu languages.svg 4 okt 2015 17:09 (CEST)

Actueel onderwerp

Hallo,

Is het mogelijk bij "artikel van de week" (hoofdpagina) een artikel toe te voegen dat gaat over een actueel onderwerp?

Met vriendelijke groet,
 Gustaafff  (contact) 8 okt 2015 15:44 (CEST)

Dat is zeker mogelijk, maar dan moeten erg wel mensen zijn die graag deze artikelen willen aanmaken. Ik heb er bijvoorbeeld, alleen al met alle projecten waar ik aan mee doe, geen tijd voor. Dan lijkt mij een betere optie om dan eens een artikel van de week in het teken te zetten van een actueel onderwerp, ZB de Europese vluchtelingencrisis, zoals we dat toentertijd ook hebben gedaan bij het artikel over de Krimkrisis en de aanslag op Charlie Hebdo. Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 8 okt 2015 15:54 (CEST)
Je zou nu bijvoorbeeld dit en dit artikel op de voorgrond kunnen plaatsen. Deze zijn behoorlijk actueel. Groet,  Gustaafff  (contact) 8 okt 2015 16:26 (CEST)

Een vraag

Beste Wiki gebruikers, Sinds ik op de middelbare zit en nog een beetje aan het experimenteren ben, ben ik tegen iets opgelopen. Ik ben een perfectionist. Ik wil alles perfect hebben, maar dat is onmogelijk, niemand kan perfect zijn. Uiteindelijk viel mijn organisatie plan in duigen. Ik kan me niet aan mijn huiswerk planner aanpassen, misschien valt dit onder kletsen, maar dit zou me heel erg helpen. Hoe maken/plannen jullie je huiswerk? Ik denk wel dat een aantal mensen het verschillend vinden, maar ik heb hetzelfde niveau als de meerderheid van de actieve gebruikers;VWO. Nadah Questions Harry Potter wordmark.svg 8 okt 2015 17:06 (CEST)

Hey Nadah, ik denk dat het verstandig is om eens met je mentor te praten. Je bent nog maar net begonnen, en moet nog even een methode vinden om goed met je huiswerk om te gaan. Je mentor kan je daarbij goed helpen. Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg 8 okt 2015 17:36 (CEST)
Hoi Nadah! Ik ben ook net overgestapt. Ik moet lang fietsen; 1 uur ongeveer. Daarom ben ik 's middags pas rond 17.00 thuis. Dan maak ik altijd éérst het huiswerk dat ik het moeilijkst vind, in mijn geval biologie en geschiedenis (zoek een plek op waar je je kunt concentreren). Voor toetsen leer ik altijd vóór ik aan mijn huiswerk begin, en als ik klaar ben. Dan is het namelijk al wat weggezakt en als je het dan weer leert onthoud je het beter. Probeer ook later in de avond overhoord te worden. Daar leer je heel veel van. Alles wat ik op die dag heb gekregen, maak ik meteen (behalve werkstukken en andere tijdrovende schoolbezigheden, natuurlijk). Dan heb ik soms wel eens dat ik een kort dagje heb, en als ik thuiskom hoef ik dan bijna niks meer te doen. Probeer trouwens voor opdrachten die over het hele jaar verspreid zijn zsm te beginnen, want naarmate het jaar vordert, wordt het ook steeds moeilijker. En net zoals Beem zegt, je mentor kan je ook goed verder helpen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Succes! PieterRegNuvola apps edu languages.svg 8 okt 2015 17:44 (CEST)
Hoewel ik hier geen helpdesk van wil maken, wil ik wel even een uitzondering voor je maken. Ik doe natuurlijk geen vwo, maar theoretisch (met dank aan de Cito). Huiswerk moet je proberen in de les of een tussenuur af te maken of voor een groot gedeelte te maken. Voordeel is dat je vragen kan stellen aan de leraar. Bepaalde dingen leer je sneller op een andere manier. Engels leer ik vaak op wrts, wat veel sneller zo te leren is dan de traditionele manier. Als je meer tips wilt, kun je ook een e-mail naar me toesturen. Dat vind ik niet heel erg, want op schooldagen doe ik niet anders. Ik hoop dat je er wat aan hent en viel Erfolg! Brosen windrose nl.svgMike1023 - Overleg · (MOD) 8 okt 2015 20:41 (CEST)

IRC ban?

Hoi allemaal!
Ik heb een probleem met IRC, geloof ik. Ik kan alle kanalen bezoeken. Maar als ik #wikikids-nl probeer staat er: "#wikikids-nl Cannot join channel (+b) - you are banned". Ben ik geband? En zo ja, waarom?
PieterRegNuvola apps edu languages.svg 9 okt 2015 20:11 (CEST)

Ik zal het even aangeven op IRC, ik zal het je laten weten als we weten wat de oorzaak is. – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 okt 2015 20:37 (CEST)
Volgens de moderatoren op IRC ben je niet geband? – Antu vcs-normal.svg STEF 1999 · OVERLEG » 9 okt 2015 20:44 (CEST)
Ik zal je even een mailtje sturen. :) apoo overleg · (MOD) 9 okt 2015 21:59 (CEST)
Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Wikikids:Boomhut/archief46&oldid=503855"