Help mee! Maak een account en maak WikiKids beter!
Olympic rings without rims.svg WikiKids wenst de sporters op de Olympische Winterspelen 2022 in Beijing veel succes! Olympic rings without rims.svg

Gebruiker:PieterReg/SDNL/NLGemeentes

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom bij het Steden en Dorpen in Nederland-project

Dit project heeft tot doel alle steden, dorpen
en buurtschappen een artikel te geven op WikiKids.


Terug naar het portaal?


Nederlandse gemeente

Portaal:Nederland heeft een jaarproject, Nederlandse gemeenten. Dit project moet ook nog afgemaakt worden.

Doelen

Als eerste vraagt het project je op deze infobox te gebruiken op artikelen. Deze is speciaal gemaakt in een WikiKids-stijl voor dit project onder andere. We willen graag een leuke inhoud. De dorpen/steden en gemeenten met dezelfde naam hebben één artikel, houd hier rekening mee. Ook is het leuk als de grotere, belangrijke gemeenten eerst gaan. Een artikel over Maastricht wordt vast eerder gelezen dan over de gemeente Onderbanken. Daarnaast willen we leuke kopjes, waar GEEN Wikipedia-sjablonen in staan. Leuke kopjes zijn misschien bezienswaardigheden, cultuur en kunst, politiek, geografie, geschiedenis, naam, etc. Wees creatief is het motto!

Het is ook leuk om wat artikelen te schrijven die met de gemeente te maken hebben, bijvoorbeeld een artikel over de burgemeester, de bezienswaardigheden en de wijken of plaatsen in de gemeente. Dit hoeft niet, maar kan wel leuk zijn.

Afgevinkte gemeentes

Voorschoten - Zoeterwoude - Leiderdorp - Dronten - Lelystad - Almere - Urk - Sluis - Terneuzen - Hulst - Schiermonnikoog - Bernheze - Onderbanken - Beemster - Leiden - Texel - Vlieland - Ameland - Terschelling

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Gebruiker:PieterReg/SDNL/NLGemeentes&oldid=428300"