Portaal:Natuurkunde

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
PortaalNatuurkunde.png


Welkom
Lightning over Oradea Romania cropped.jpg
Reunion 2004 1.jpg

Welkom op Portaal:Natuurkunde; het portaal over natuurkunde en alles wat ermee te maken heeft. Op dit portaal vind je verschillende linkjes naar artikelen over eenheden, theorieën/wetten, natuurkundigen en andere natuurkundige onderwerpen.

Natuurkunde is de wetenschap die zich bezighoud met de levenloze natuur. Natuurkunde wordt vaak vergeleken met biologie. Biologie houd zich echter bezig met de levende natuur, zoals dieren, planten en het menselijk lichaam. Natuurkunde houdt zich bezig met de natuur die niet leeft, zoals licht, geluid en elektriciteit. Ook wordt natuurkunde vaak met scheikunde vergeleken, maar scheikunde gaat meer over de verschillende stoffen; hun eigenschappen en reacties.

Meer weten over natuurkunde? Lees het artikel of kijk verder op het portaal.

Farm-Fresh bullet terug.pngTerug naar PIM-systeem
Help ook mee!

Is natuurkunde ook jouw favoriete vak of ben je erg in geïnteresseerd? Op dit portaal zijn een hoop rode linkjes te vinden. Help mee om deze linkjes blauw te maken, door de artikelen aan te maken.


Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Natuurkunde&oldid=801040"