Overleg gebruiker:Harry.spoelstra

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
  • WikiLeeftijd XV
  • Bewerkingen X
  • Uploads X
  • Gebruikerspagina
  • Bevestigde gebruiker
  • Moderator

Wijzigingen in

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:Hoofdpagina/In_het_nieuws

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:Hoofdpagina/Afbeelding_van_de_week/5

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:Hoofdpagina/Weetjes/2

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:Hoofdpagina/Artikel_van_de_week

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Recentchangestext

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Gebruikersbox

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Spreekwoorden_Foto/Filmwedstrijd_2010

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Sitenotice

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Common.css?title=MediaWiki:Commo n.css&action=historysubmit&diff=158798&oldid=143110

Filmpje plaatsen http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Filmpjes_plaatsen

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Common.css?diff=next&oldid=177963

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:PD_NOT

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:PD_BRON

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Sjabloon:AfbPD_Commons

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Categorie:Afbeelding_van_Commons


Fout in widget youtube: unable to write file /usr/share/mediawiki/extensions/Widgets/compiled_templates/wrt6646074964d1d3_51196223

Afbeelding verwijderen ?

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Afbeeldingen_verwijderen

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Uploaden_uitgeschakeld/moderator

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Blokverzoek

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Clubhuis#Uploaden_uitschakelen_voor_gebruikers

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Tutorial/1

http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Wikikids:Tutorial/9 Widgets http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Overleg_gebruiker:Gerarddummer#Video_.2B_Widgets http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Widgets http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/MediaWiki:Deletereason-dropdown

Aangepast. Als je het logo zelf wil veranderen dan ga je naar MediaWiki:Common.css daar zoek je de regel: /* WIKIKIDS LOGO */ (vrijwel bovenaan staat dat). En dan verander je de link die daar staat. Zorg er wel voor dat dit een directe link is (dus: http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/images/b/bc/Wiki.png en niet http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Bestand:Wiki.png). En dan zou het moeten werkenoke ik heb alles veranderd mbt de ---streepjes--- groet,DeMoor 07:22, 26 mei 2006 (UTC)


Hoi het is veranderd. pagina verwijderd inhoud staat nu op soldaat van oranje. DeMoor 17:55, 24 mei 2006 (UTC)


Dag Harry, Varkens tja zou best kunnen maar mag wat mij betreft wel blijven staan hoor! tweedewereldoorlog bestond al van dit artikel heb ik soldaat van oranje gemaakt. Groet, DeMoor 06:37, 23 mei 2006 (UTC)


Dag Harry,
Even een tip. De Mediawiki software kent een aantal z.g. naamruimten. Het makkelijkst is dat hier te vinden. Zaken die met de organisatie te maken hebben, zoals Wikikids:Brief Pilotscholen, kan je het beste plaatsen in de naamruimte Wikikids. Daarmee kan je bereiken dat de encyclopedia naamruimte "schoon" blijft. Alle andere naamruimten hebben een voorvoegsel gevolgd door een dubbele punt en dan de naam. Dus zou je dit artikel (en andere) kunnen hernoemen naar: Wikikids:Brief Pilotscholen. De dan ontstane redirect in de encyclopedie naamruimte kan je daarna verwijderen, tenzij er nog links naar toe verwijzen. Dat kan je weer controleren met Referenties (in de linker kolom, onderaan) - mvg RonaldB 00:51, 7 april 2006 (UTC)

goed idee

Ik zal vandaag proberen zoveel mogelijk documenten / pagin's van de projectgroep onder de naamruimte wikikids wegzetten.

wikikids:naampagina

Groet, DeMoor 06:17, 7 april 2006 (UTC)

Een uitstekend idee, zo leer je iedere keer weer wat. Dank je. Harry

welkom aan begeleiders / leerkrachten sjabloon welkomvolw

Welkom op WikiKids!
Emblem-earth.svg
Hoi, Harry.spoelstra!

Leuk dat je er bent! WikiKids is een Nederlandse online kinderencyclopedie. We richten ons op kinderen van 8 tot 15 jaar, maar als je jonger, ouder of volwassen bent dan ben je hier ook van harte welkom.

Dit bericht staat op je overlegpagina. Via deze pagina kunnen andere gebruikers van WikiKids contact met je zoeken om vragen aan je te stellen of om je tips te geven over een artikel dat je hebt gemaakt. Lees de berichten op deze pagina daarom altijd goed door!

Om je snel wegwijs te maken op WikiKids hebben we hieronder een paar handige pagina's verzameld.


kleurtjes

Dag Harry, Dan passen we het gewoon weer aan :-) gelukkig is het een sjabloon dus op 1 plek aanpassen en de rest volgt, gelukkig! Groet en prettig weekend,DeMoor 14:53, 7 april 2006 (PDT)

vandalisme teruggezet

Dag Harry, ik denk da thet een grappenmaker van jou is... [1] ik heb deze versie al terug gezet. Gebruiker was: Nick.dubbelrb

Niets op mijn gebruikerspagina?

Dat kan kloppen ;) Je reageerde op Overleg gebruiker:Knowledge., je moet op Overleg gebruiker:Knowledge zijn! (Verschil is de punt achter Knowledge.) Knowledge 10:22, 28 oktober 2006 (UTC)

Foto's op WikiKids

Dag Harry,

Zou je bij de foto's die je op WikiKids gezet hebt en zelf hebt gemaakt willen zetten dat je ze zelf hebt gemaakt. Zo krijgen we wat duidelijkheid over de afbeeldingen waar auteursrecht op zit en waar geen auteursrechten opzitten. Bedankt.

Gerarddummer 14:07, 22 februari 2007 (CET)

Dag Harry,

Een herhaalde oproep om bij je foto's even de juiste licentiegegevens te zetten:

DSC 8168 (Medium).JPG

Gerarddummer 14 jun 2009 10:36 (CEST)

Afbeelding

Hoi Harry,

Heb je deze afbeelding zelf gemaakt?

Marjon 14:21, 22 februari 2007 (CET)

En deze:

Bedankt voor je snelle antwoord! Zie Afbeelding:Half Stok Dodenherdenking.JPG. Is het infosjabloon zo naar je zin? Had ik begrepen dat jij een CC-licentie op je foto's wil hebben? Groetjes! Marjon 16:16, 22 februari 2007 (CET)

Land en locatiekaarten

Vanaf heden graag de land- en locatiekaarten alleen in de categorie Categorie:AfbLandkaarten zetten!! Bedankt voor de medewerking, Delmoro 09:04, 15 april 2007 (CEST)

Gent

Ja, ik vind Gent overwegend ook een mooie stad. Je hebt natuurlijk (zoals in elke stad denk ik) ook lelijkere stadsdelen. Daarmee denk ik aan enkele voorsteden van Gent. :P

Nieuwe artikelen

Hoihoi, ik wou vragen of jij ervoor kan zorgen dat de inhoud van de nieuwe artikelen er niet meer achter staat. Ik controleer de nieuwe artikelen meestal en ik ben het overzicht nu helemaal kwijt. Patricia 13 nov 2007 16:46 (CET)

Hoi Patricia, Ik heb de vraag doorgepeeld naar Marjon en ik zal er morgen tijdens de bijeenkomst die we van de stichting wikikids hebben e.e. bespreken. Harry.spoelstra 13 nov 2007 21:16 (CET)


Hoi Patricia, Ik heb vandaag overleg gehad binnen de stichting Wikikids en het feit dat jij keurig in het invulvak (samenvatting) invult "nieuwe pagina" of een andere korte benaming geeft ook een korte regel. Als je niets invult en dat doen veel mensen dan pakt de software automatisch een eerste regel van het artikel. Dat is voor jou mindere overzichtelijk, dat begrijp ik, maar vergeet niet als er gerotzooid wordt met teksten dan wordt als er niets ingevuld is gewoon snel zichtbaar of het een goed artikel betreft of een vorm van schelden of ander inheus taalgebruik. Hierdoor is de snelheid van ingrijpen vaak hoger. Een andere reden waarom het niet anders kan is dat het zit verweven in de software die men alleen in Amerika zou kunnen aanpassen. En dat gaat niet 1,2,3, gebeuren. Dussssssss helaas het zal zo blijven. Groeten Harry.spoelstra 14 nov 2007 21:52 (CET)

Oke, dat begrijp ik. Maar waarom was het dan eerst niet? Patricia 16 nov 2007 18:12 (CET) Dat weet ik niet , ik denk dat men wel iets korts invulde, of men heeft in Amerika iets gewijzigd waar we geen invloed op hebben, tenzij we in de code duiken en zaken veranderen, maar dat zal voorlopig niet gebeuren. Harry.spoelstra 17 nov 2007 23:46 (CET)

Verwijdernominatie

Beste Harry.spoelstra,

Eén of meerdere van jouw afbeeldingen zijn genomineerd voor verwijdering. Dit komt doordat je afbeelding(en) geen licentie hebben of niet juist is. Controleer op Gebruiker:Copyright/Afbeeldingen fout welke afbeelding dit is. De verwijdersessies staan op datum.

Het is niet toegestaan om zomaar afbeeldingen van websites af te halen! Teksten en afbeeldingen moeten zijn vrijgegeven onder GFDL GNU-licentie voor vrije documentatie (GFDL of GNU/FDL). Dit houdt kortweg gezegd in dat een gebruiker vrij is om de tekst op elke willekeurige wijze te gebruiken en verder te verspreiden, op voorwaarde dat dat ook weer onder de GNU/FDL plaatsvindt, en met (eventueel gedeeltelijke) bronvermelding.

Het is alleen toegestaan om afbeeldingen op Wikikids te zetten als je daar het recht toe hebt. In het algemeen is dat het geval als:

  • Je het materiaal zelf hebt geschreven of anderszins gecreëerd
  • Het materiaal in het publiek domein is (dat wil zeggen vrij van auteursrechten)
  • Het materiaal al onder de GNU/FDL-licentie valt

Je hebt één week de tijd om de licentie toe te voegen of aan te passen. Heb je meer afbeeldingen op Wikikids gezet? Dan kan het zo zijn dat die dan ook op de verwijderlijst staan. Als de licentie wel in orde is, staan deze er natuurlijk niet op.

Tip! Volg het stappenplan op.

Dit is een automatisch bericht door CopyrightBot CopyrightBot 18 dec 2008 22:29 (CET)

Artikel

Hoi Harry, Een gebruiker heeft een artikel gemaakt. Het heet Poep; dit is ongepast, toch? Ik zou het overigens erg fijn vinden als je mij een email terug zou willen sturen. Patricia 11 jan 2009 21:42 (CET) Hoi Patricia, In principe is dit een Nederlands woord en zoals blijkt is er best iets zinnigs over te vertellen, aanpassing is natuurlijk altijd mogelijk.

Other wikis for children

I've just let a message to Gerard Dummer about a IRC talk with you and people from Kinderwiki, after we were in touch with them. That's indicated here. I hope you can join us ! Astirmays 3 mei 2009 12:14 (CEST)

Afbeelding zonder licentie

Dag Harry, zou je hierbij http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Afbeelding:Tennis_2.gif nog even een juiste licentie willen zetten? Bedankt Gerarddummer 18 jul 2009 11:21 (CEST) Ik heb hem verwijderd, wst niet meer hoe ik daar aan kwam. Harry.spoelstra 18 jul 2009 18:13 (CEST)

kopjes

Ik heb gezien dat je de kopjes bij veel artikels zo doet: =dit is te groot= maaar dat is te groot. We gebruiken deze grote he? ==deze grote is goed==. Waseven ter heringering. Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 4 okt 2009 12:00 (CEST)

Apoo/weg

Dat was een voorstel voor het nieuwe weg-sjabloon. Het was dus niet een pagina die moest worden verwijderd. Zou je het willen terugplaatsen? :) apoo overleg 26 okt 2009 22:41 (CET)

Bedankt! :) apoo overleg 26 okt 2009 22:45 (CET)

Mod

Wanneer krijg ik de uitslag? Crystal Project Babelfish.png Beemster-overleg™ -Mod, Fijn 2010! 10 nov 2009 17:18 (CET) Ik ging er vanuit dat dit vanavond zou gebeuren, dus nog even wachten......komt vast wel goed. Harry Spoelstra 10 nov 2009 17:22 (CET)

Tabel

Zou jij misschien ook een plek willen in de tabel bij de Recente Wijzigingen, rechtsboven? Het houdt in of er moderators op het tijdstip on- of offline zijn, denk er maar even over na, dan zal ik het uitleggen. Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 9 dec 2009 23:43 (CET)

Blokkade Autonoom

Zoals je kunt zien als je het blokkade logboek terugkijkt zijn we hard aan het optreden tegen vandalisme. Gebruikers die hun account enkel gebruiken voor vandalisme hoeven wat mij betreft niet meer terug te komen. We geven ze echter wél een 2e kans, ik blokkeer (en Sumurai8, en de rest die het logboek regelmatig bekijkt) namelijk alleen hun gebruikersnaam (Autonoom (Overleg | bijdragen) (onbeperkt, autoblok uitgeschakeld)). De blokkade van het IP die er al van jou staat, duurt als het goed is nog een maand. Zo is de gebruiker dus 1 maand geblokkeerd en moet het daarna een nieuw account aanmaken als het van plan is om opnieuw, serieus, te beginnen op wikikids. Ik hoop dat ik je voldoende heb geinformeerd. :) apoo overleg 10 dec 2009 07:29 (CET)

2010

2007 ilotulituksen sm.jpg

This is it. This was 2009.

Hallo Harry.spoelstra,
Zoals je al weet is er zojuist iets bijzonders gebeurd. Namelijk brak er een nieuw decennia aan. Het zou dan ook erg gek zijn als ik je niks zou wensen. Dus hierbij:
Een gelukkig, vrolijk en voorspoedig 2010!
Hierbij ook gelijk de beste wensen, want dit zal misschien een van de laatste keren zijn dat ik nog heel erg actief ben op WikiKids.
Vanaf 1 januari 2010 zal ik me inzetten voor een andere wiki (wie het wil weten: WikiWeet, Llamada e.d.), ik kom wel nog eens hier langs, maar niet zo overactief als je gewend bent. Ik zal wel nog op IRC komen.
In elk geval, nog veel succes en plezier op WikiKids!
Groeten, Crystal Clear app kuser.png TahR (123) 31 december 2009 14:34 (CET)
Bedankt, Apoo en Sumurai8, voor de layout!
7 128.png

2010

Gebruiker:Apoo/nieuwjaar

Gebruiker:Kalta3/2010

Een beetje laat, maar ja.

bedankt

Bedankt voor het complimentje over bahama's en Vietnam. Maar jij, Gerarddummer... geven mij een compliment, maar JurriaanH wil per sé mijn artikel Vietnam opknappen en verbeteren. Ik heb toch het recht hem tegen te houden. Als het zo doorgaat dan ga ik niet meer bijdragen op Wikikids. Kan je voor me zorgen dat dat niet meer gebeurd?--Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 10 januari 2010 10:50 (CET)

NEEE, NIET WEGGAAN!!!Kalta~ 10 januari 2010 10:51 (CET)

Nin10do, doe even gewoon. Ja, ik ga Vietnam even verbeteren, omdat ik een paar minpuntjes zie. Het is een slecht teken als je dáár niet tegen kunt, hoor. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 10 januari 2010 10:52 (CET)
Bedankt, maar het hoeft écht niet.

Ik smeek het je. Niet doen. Dat opknappen. Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 10 januari 2010 10:56 (CET)

Omdat? En trouwens, niet smeken. Je bent een moderator ;) Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 10 januari 2010 10:59 (CET)

Harry Spoelstra kan hier niks aan doen, iedereen is vrij om een werk-sjabloon op een artikel te zetten en het aan te passen. Je mag dit dus niet weghalen. Vietnam is ook niet jou artikel, het artikel is van iedereen zodra je op opslaan drukt. Daar ga je mee akkoord nu nog volgens GNU. :) apoo overleg 10 januari 2010 11:05 (CET)

Zie je wel, Nin10do? Nou hoor je het ook van iemand anders. Aquariumsimple.jpg JurriaanH - Vraagjes? !Voedsel van de Week! 10 januari 2010 11:07 (CET)

Dag allemaal, Nin10do heeft een tijd aan het artikel Vietnam gewerkt. Het ziet er al indrukwekkend uit. Als iemand het daarna nog kan verbeteren dan mag dat natuurlijk. Dat is het idee van een wiki. Doe dit wel even in goed overleg met elkaar. Gerarddummer

alvast good bye

Ik heb pas vanochtend je compliment gezien. Ik was erg blij en wilde net meer goeie artikelen proberen te schrijven. Maar daarna las ik in het artikel Vietnam dat hij werk-sjabloon daar in had laten staan. Ik had daarna ruzie met jurriaanH. Jammer dat ik moet vertrekken. Nog een goed tijdperk op Wikikids! Nuvola apps bug.png¡Nįn¹°dФ!|G·P|Vragen? 10 januari 2010 12:18 (CET)

Linken

Linken van pagina's gebeurd via twee van [. Je zet niet [locatienaam] maar je zet [[Willem van Oranje]] bijvoorbeeld, en dan pas krijg je de juiste link. Anders verwijs je de lezers van het "artikel van de week" door naar een niet bestaande pagina of ze krijgen een foutmelding. Even een tip! :) FD :D 3 april 2010 08:39 (CEST)

Kerstgroet

Hier is mijn beloofde plaatje nog!!! --Wouter15 overleg · (MOD). 23 december 2010 18:32 (CET)

Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2011! En de kaart komt nog op je OP hoor! --Wouter15 overleg · (MOD). 22 december 2010 20:03 (CET)

Fijne Kerstdagen

Gebruiker:Apoo/kerst

Fijne Kerstmis en een gelukkig nieuwjaar!

7 128.png

A very merry Christmas, and a happy new year! Let's hope it's a good one, without any fear!

Hoi Harry.spoelstra,

Deze keer stuur ik geen exclusieve kerstkaart, maar alsnog wens ik je een fijne Kerstmis toe. Helaas kon de kerstcompetitie niet doorgaan, anders zou je nog de mysterieuze prijs rond deze tijd ontvangen maar dat maakt niet uit. En ik wens je natuurlijk ook nog een gelukkig, voorspoedig, gezond etc. 2011! Ook op Wikikids wens ik je een goed 2011 toe en ik hoop dat je ook in 2011 nog actief blijft! TahR78 heeft gesproken op 23 december 2010 17:06 (CET)

December

Gebruiker:Koms/December2010

Pasen

Gebruiker:Wouter15/pasen

licentie

Hoi Harry,

Ik heb dit plaatje van de cc-by-sa-2.5-licentie gegeven aan de hand van dit plaatje dat je een dag eerder had gemaakt. Zou je de licentie willen aanpassen als je het plaatje onder een andere licentie wil vrijgeven? »» sum U rai 8 wp·ll 25 november 2011 22:12 (CET)

Ik heb ook deze onder cc-by-sa-2.5 vrijgegeven. Er stond "cc-by-" op door demoor. »» sum U rai 8 wp·ll 25 november 2011 22:15 (CET)

Fijne feestdagen


Brillantenavidadpdl.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Harry.spoelstra,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 23 december 2011 16:21 (CET)Feestdagen


Fijne Kerstdagen een een gelukkig 2012!
Groeten van Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 24 december 2011 21:24 (CET)

Fijne feestdagen

Bratislava New Year Fireworks.jpg
Fijne feestdagen en
een gelukkig
2012!
Wederom dank aan Sumurai8 voor het gedeeltelijke ontwerp van dit kaartje :)
Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar! :) apoo overleg 24 december 2011 23:08 (CET)

Vrolijke kerst en een gelukkig nieuwjaar Harry.spoelstra!

Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar Harry.spoelstra!

Vrolijke feestdagen Harry.spoelstra! Dollar symbol gold.svgVviktorie Vraagjes? 26 december 2011 18:38 (CET)

Waarom?

huh? Waarom haal je een dele van de tekst weg? Wouter15 overleg · (MOD). 5 januari 2012 01:03 (CET)

oud overleg

Je maakt wijzigingen in overleg van... 2006? »» sum U rai 8 wp·ll 11 januari 2012 16:04 (CET)

Dag Sumurai8, ik kwam deze uitleg tegen voor de wijzigingen van het logo, welke al diverse malen niet heeft plaatsgevonden en heb dat in mijn overlegpagina gezet, bij andere zaken, moet daar nog een aparte pagina voor maken. Komt nog! Groet Harry Spoelstra 11 januari 2012 16:14 (CET)


Bedankt

Wat je van een moderator verwacht is dat hij vriendelijk doet tegen mensen en dat hij je een eindje op weg helpt. Daar ben jij een prima voorbeeld van !!! Graag gedaan, nu nog je ondertekening als je iets schrijft. Harry Spoelstra 16 jul 2012 22:03 (CEST)

Fijne feestdagen!

Feestdagen.jpg

Feestdagen

Christmas Bears.jpg
Fijne kerst en
een spetterend
nieuwjaar!
Warme groetjes, Cookie
Met dank aan Apoo voor het ontwerp van dit kaartje :)

Fijne Feestdagen!


Fijne Feestdagendagen een een gelukkig 2013!
Speciale, eenmalige kerstgroeten van Emojione 1F305.svg Beem- Overleg Emojione 1F404.svg . 17 dec 2012 13:02 (CET)!
Ja, ik gebruik hetzelfde sjabloon als vorig jaar, maar het gaat om het gebaar.

bericht mike1023

omdat er veel soorten zijn en ze allemaal anders leven, eten, en er anders uit zien zijn er alleen doorverwijzingen. de komende maand zijn we hier mee bezig voor doorverwijzingen. voor hulp kun je artikelen door sturen naarMike1023 3 feb 2013 13:50 (CET). groetjes mikeMike1023 3 feb 2013 13:50 (CET)

Mike, je mag ook op je eigen overleg een reactie plaatsen, hoor. En als je dan iets tegen iemand wil zeggen moet de subkop niet bericht mike 1023 zijn hoor ;) Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 3 feb 2013 15:06 (CET)
Hoeft het niet, het mag altijd. ~ Groetjes, | «_Jager_» | ~ | «_overleg! :-)_» | 3 feb 2013 15:24 (CET)
Het is gebruikelijk om berichten te beantwoorden op de plek waar ze gesteld zijn. :) apoo overleg 3 feb 2013 16:48 (CET)
Ik had het over de opmerking over de subkop, als je bericht tegen mij bedoeld was. ~ Groetjes, | «_Jager_» | ~ | «_overleg! :-)_» | 3 feb 2013 17:47 (CET)
@Jager: Het is dan wel duidelijker waarover het gaat, als ik nu zou zeggen bericht Cookie dan weet je toch minder dan als ik zet vb. Koek. vreemd voorbeeld, maar ja. Ik ben en blijf mezelf en Koek past bij m'n naam. Hoewel mijn naam wel komt van cookie van het internet. Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 3 feb 2013 17:53 (CET)
Ik zou niet weten waarom je je post "Koek" zou noemen als je daarmee je eigen gebruikersnaam bedoeld, maar ik bedoelde simpelweg dat Mike1023 niet per se zijn bericht anders zou hoeven te noemne dan "bericht mike1023" als zijn bericht zo heet. Na die post ontstond er volgens mij een misverstand. ~ Groetjes, | «_Jager_» | ~ | «_overleg! :-)_» | 3 feb 2013 18:52 (CET)
Mijn reactie was in het algemeen, maar met name voor Mike1023. :) apoo overleg 3 feb 2013 19:17 (CET)
Ah, ik bedoelde het niet zo, maar laat maar. Blason Gryffondor.svg « Ciao, Cookie » Flag of Italy.svg 3 feb 2013 19:19 (CET)

Blokkade

Hallo Harry, ter info, ik heb de lengte van de blokkades die jij hebt gezet aangepast. Na onderzoek via CheckUser en Wikipedia bleek dat de accounts afkomstig zijn van Glaslokaal, een stichting die mij maar al te bekend voor komt. In 2011 heb ik al uitgebreid contact gehad met iemand van Glaslokaal na ernstig en aanhoudend vandalisme op WikiKids. Heb toentertijd na meerdere blokkade's een ban gezet van 2 jaar. Nu na twee jaar laten ze blijkbaar zien dat er ondanks verschillende waarschuwingen, blokkades en mails niets is veranderd. Ik heb daarom besloten om elke connectie vanaf Glaslokaal permanent te blokkeren van WikiKids. Na 3 jaar steek ik er geen moeite meer in, zeker niet wanneer er nog geen enkele constructieve bijdragen vanaf hun kant is gekomen. Mochten ze ooit hun leven beteren kunnen ze natuurlijk altijd mailen en zal ik een deblokkade overwegen. Groet, :) apoo overleg 20 feb 2013 00:32 (CET)

Helemaal goed Apoo, ik zag later dat er nog meer vandalisme was geplaatst en had nog eigenlijk een langere blokkade inmijn hoofd toen. Maar daar kon ik later door tijdgebrek niets meer aan veranderen. 20 feb 2013 01:33 (CET)

Kert en nieuwjaar


Brillantenavidadpdl.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Harry.spoelstra,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 24 dec 2013 19:58 (CET)spelfout GP?

Hallo Harry Spoelstra, zeg ik denk toch dat er op je GP ik regel moet staan ipv ik egel? Overigens wel leuk om te zien dat er niet uitsluitend minderjarigen op dit project zitten, ik voelde me al wat eenzaam. :) Groet, De Wikischim (overleg) 31 aug 2014 22:37 (CEST)


TINA Turner

Mag Tina Turner als artikel vanden week

Kerst en nieuwjaar


Brillantenavidadpdl.jpgFijne Feestdagen!


Hallo Harry.spoelstra,

Ik wens je fijne kerstdagen en een gelukkig 2016!

Hartelijke kerstgroeten,

Wouter15 overleg · (MOD). 25 dec 2015 19:54 (CET)Deniz7

Hallo kun je alsjeblieft Deniz7 blokkeren. Alvast bedankt! Flag of New Holland.svg Bobby John overleg? 5 jul 2016 11:44 (CEST)

De Gouden WikiKids Award 2018

Vergeet je niet om te stemmen? De laatste stemronde loopt nog tot en met 30 december! Vinkje.png Rots61 Overleg 26 dec 2018 20:30 (CET)

Afbeeldingen

Beste Harry.spoelstra,

Je hebt ooit een plaatje geüpload die niet gebruikt wordt op WikiKids. Deze kun je hier en hier vinden. Wil je deze plaatjes op een artikel gebruiken, of {{weg}} op het plaatje zetten? Groetjes, Vinkje.png Rots61 Overleg· (MOD) 28 mrt 2020 14:26 (CET)

Enquête

Hallo Harry. In het kader van de zelfscan (zelfonderzoek) in hoeverre WikiKids voldoet aan de eisen van een digitaal leermiddel, wil ik je vragen (mede namens Mike1023) deze enquête in te vullen. Je kunt antwoorden met eens, oneens of neutraal/n.v.t. De antwoorden zullen automatisch verwerkt worden. Volg deze link om bij de enquête te komen. Bij voorbaat dank. Hanssain (overleg) 6 nov 2023 13:34 (CET)

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Overleg_gebruiker:Harry.spoelstra&oldid=825180"