Help mee! Maak een account of meld je aan.
Van 17 mei t/m 17 juni staat WikiKids in het teken van het wikiproject:Zeeën en Oceanen. Wil je ook meedoen? Klik dan hier!
Stem nu op: Sao Tomé en Principe

Portaal:Griekse Oudheid

Uit Wikikids
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Portaal Projectpagina Inschrijving Galerij
Portaal Griekse Oudheid.png
Welkom

Welkom op het Griekse Oudheidportaal. Dit portaal bevat artikelen over de Griekse Oudheid. Omdat er te veel artikel op WikiKids zijn over het Oude Griekenland voor het Oudheidportaal, is er een apart portaal voor de Griekse Oudheid. Op dit portaal kan je van alles vinden over de Griekse Oudheid. Vindt jij de Griekse Oudheid heel interressant en wil je meehelpen met schrijven, neem dan een kijkje op onze projectpagina. Hier vind je alle artikelen die verbeterd of nog gemaakt moeten worden. Neem ook een kijkje op dit portaal en lees ook de artikelen. Veel leesplezier.

Over de Griekse Oudheid

De Oude Grieken is de benaming die men gebruikt voor de inwoners van Griekenland in het tijdperk van de menselijke geschiedenis dat wij nu de Oudheid noemen. In deze tijd bestond Griekenland zoals we dat tegenwoordig kennen nog niet, en bestond het uit allerlei verschillende stadstaatjes.

BattleofIssus333BC-mosaic-detail1.jpg
-> Lees verder ->
Volgend portaal

Het volgende portaal is het Romeinse Oudheidportaal. Hier vind je alles over de Romeinse Oudheid. Je kan hier dingen vinden over de mythologie, de politiek, veroveringen, de limes, gladiatoren en nog veel meer. Veel leesplezier.

Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. "https://wikikids.nl/index.php?title=Portaal:Griekse_Oudheid&oldid=619081"